reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ooo clio gratuluje! :)
I jak tam się czujesz z myślą że będziesz mamą? ;)

Asheara to szybko ten czas zleciał.. jeszcze dosłownie niedawno co Damianek się urodził. Bosh ten czas leci jak nie wiem co.. Nie obejrzysz się a zaczną dziewczyny za nim biegac ;)

reklama
motylicaja - nie zauwazylam, zeby to bylo kolko wzajemnej adoracji - jakos nowe dziewczyny wciaz dolaczaja i jest ok :sorry2:
Po prostu, jezeli czyjes posty sa monotonne, meczace, nie wnosza nic ciekawego a sa w formie tylko przytakiwania typu "gatuluje ; to fajnie; rzeczywiscie duzo sniegu" itd itp i na dodatek kazde zdanie albo wnet wyraz konczy sie wielokropkiem "..." no to hmmm - danke ya! :sorry2:

nie trzeba nikomu nas polecac. przynajmniej beda tu przychodzic dziewczyny w wiadomych celach, a nie sie pokrzatac.

k thx bye

Czuje sie fantastycznie ;-) bardzo chcieliśmy dziecka i się udało :-) ale mój B tworzy mi nieco rygorystyczną dietę żeby naszej krewetce nie zaszkodzić żadnej coli, chipsów fast food`ów ale co tam od czego mam znajomych :-p dziś posiadówka w KFC :tak: a teraz wydziela mi Cole do szklanki ale jest to tak urocze ze to toleruje :-)
Ja Was potrzebuję Moje skarbnice wiedzy ^.^

Czuje sie fantastycznie ;-) bardzo chcieliśmy dziecka i się udało :-) ale mój B tworzy mi nieco rygorystyczną dietę żeby naszej krewetce nie zaszkodzić żadnej coli, chipsów fast food`ów ale co tam od czego mam znajomych :-p dziś posiadówka w KFC :tak: a teraz wydziela mi Cole do szklanki ale jest to tak urocze ze to toleruje :-)

mimo tego, ze sie powinno jesc zdrowo w ciazy, ja mialam wciaz chrapke na owoce i... fast food'y :-D nie moglam sie oprzec:dry: pewnie czeka Cię to samo :cool2:

Oj clio hehe ja Ci powiem że coli nigdy nie lubiłam (nie wiem czemu ;P) Ale podobno cola szkodzi i w ciazy nie powinno się pić. Ale wiesz duzo sie nie powinno a się robi :pP
A co do fastfoodow :D noo to powiem szczerze ze McD odwiedzam raz na miesiac ;P a z KFC na poczatku mialam ochote (u mnie w Płocku nie ma, ale ja w domu sama robie takie kurczaki :p Mama z allegro specjalna panierke kupiła i rewelka) ;) i w domu robie kurczaczki, tzn robiłam bo teraz mi się przejadło.
Noo to widze tak wogóle że facet dba jak należy, oby w fobie jakąś nie wpadł i nie przesadzał :)

Asheara a co z Twoją wagą? Już lepiej czy nadal chudniesz?

Asheara Owocki taaak gruszki pomelo itp dziennie mam co innego :tak: do owoców zaliczam też szarlotkę od babci :zawstydzona/y:dostałam soją działke coli i ani kropli więcej :-( cóż zostaje mi woda z sokiem :-p

a powiedzcie mi kiedy dowiedziałyście się o płci i kiedy miałyście 2 usg bo ja mam 16 badania i chciała bym wiedzieć czego sie spodziewać :sorry2:
artystka92 Ta panierka z Allegro jest ekstra każdemu też polecam

uciekam spać :) do jutra

Ostatnio edytowane przez moderatora:
clio ja sie dowiedzialam juz w 16 tyodniu ale to nie pewne bylo a w 22 tygodniu sie dowiedziałam już pewniej ;) No a mozna od 19 tygodnia juz w sumie wiedziec jaka płeć. Ja wiem ze w 12 tygodniu jest te usg z badaniami ;)

A co do owoców, kilogramami jem :p banany jabłka i wczesniej tak mandarynki wcinałam ale zgage miałam po nich

CJIO Moje gratulacje. Wg mnie powinno się unikać tych fast foodów ze względu na puste kalorie i niezdrowy tłuszcz, ale jedzenie ich nie jest zakazane. No ale przyznam Że Twój B jest super facetem, bo dba o Ciebie i dzidziusia w Twoim brzuszku, a to dobrze o nim świadczy.

clio gratulacje mloda mamooo :)

A co Ff to ja raz w tyg musialam zjesc twistera i chicken popcor Bo inaczej snilo mi sie jedzenie po nocach tanczace :)) Nawet w dzien porodu mialam juz skurcze takie od rana i mowie Damianowii dzis bedzie chyba porod dawaj po kfc Ten ostatnii raz :))

reklama
:) znów zostałam sama. To znaczy brat cały czas u mnie w domu, śpi sobie grzecznie, dzięki niemu szykuje się do mojej przyszłej roli :) tylko mojego A. brak, bo poszedł z kumplami gdzieś... do tego matka chce ze mną rozmawiać, bo jak już kiedyś mówiłam, z ojcem są w separacji, i chyba skończy się rozwodem... martwię się o małego , nie wiem jak to zniesie... czy którejś z was rodzice się rozwiedli, gdy byłyście małe? jak reagowałyście? pomógł wam ktoś przez to piekło przejść? jak niby prawie dorosła, ale ciężko mi patrzeć na to wszystko...

Córcia daje mi powoli się we znać. Wierci się, kręci... już nie mogę. kręgosłup mnie tak boli... dwa razy więcej waże niż na początku ciąży!!! tak mi się zdaje ;)

Do góry