reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

MAGDA A u mnie ok. Dzieci rosną, niedawno lekko chorowały ale im przeszło. A wiesz że już chciałam pytać o spanie? No ale stwierdziłam że mała jest już chyba na tyle duża by samodzielnie zasypiac :-) a do żłobka ją wysyłasz bo idziesz do pracy czy co innego?

reklama
MAGDA A twoja mała to śliczna jak tak patrzę na zdjęcie w podpisie. A jakie ma śliczne duże oczka :-)
pewnie trochę żal Ci ją zostawiać, co?
co tu taki mały ruch? Im więcej starych mam tym mniej nowych. chyba się nas nie boicie, co?
:-)
Za mną ok noc. W końcu dzisiaj zawieziemy bardzo spóźnione prezenty na dzień babci. :-) portreciki dzieci, własnoręcznie wykonane :-) mam nadzieję że się mojej mamie i babci spodoba :-)
no nic. Potem jeszcze tu zajże. Mam nadzieję że nie będę musiała pisać sama z sobą :-)

Magda,a Ty gdzie pracujesz?

Ewico sie stalo,ze S zachcialo sie jechac do Twojej rodziny???:szok: jestem w szoku,oczywiscie pozytywnym...

Dzień dobry mamusie ;-)
ja kiedyś uciekłam z fotela, porostu wyszłam bo nie chciała mi dać znieczulenia :-) i już teraz uprzedzam że bez ani rusz i dlatego sie zastanawiałam czego oczekiwać:-p
wogóle to już odliczam dni do 16 lutego bo mam badania a to 11 tydzień i bardzo chce zobaczyć tego Naszego Skarbka :sorry2:
Wczoraj upiekłam sobie ciasto z brzoskwiniami 30 min fatygi i mój B pochłoną już połowę ...:dry: a to miało być dla nas ehh on chyba też jest w ciąży haha :sorry2:

Polna no to ja nie tak dużo płace, bo 100zł za wizyte płace :D Bez względu na to ile zebów.. Tzn ja mialam akurat 2 zeby obok siebie i byly z dziurką to mi w jednej cenie zrobiła :D Ale np jak by ząb na gorze a drugi na dole był to by wziela 150 tak jak mojej mamie. No to moja dentystka droga nie jest, ale jak patrzeć na to ze ja mialam 7 zebow do leczenia to troche mnie to kosztowało, tym bardziej że wtedy mama nie pracowala i cieżko bylo.
Co do panierki nie wiem, ale na allegro tam na dziale jedzenia powinno być. takie czerwono żołte opakowanie, chicken tam pisze chyba. Nie wiem bo mi sie skonczylo juz i nie pamietam jak tam pisze...

Kasiuch jutro pojde po meblowych i popatrze, nie zalezy mi na czymś solidnym bo tata weźmie i mi do ściany przymontuje tak zeby sie np nie "gibała" wiec myśle ze wiecej jak 300 zł nie będzie mi potrzebne.

Ewi może troche tak sie dzieje, bo wy już sie tyle czasu znacie, a np ja nie wiem dokładnie co u której tam się działo, nie ma tak zbytnio tematu..
Tzn ja gaduła niesamowita jestem i dla mnie o kamieniu nawet może być rozmowa ciekawa haha ;P

clio ja mam wizyte 15 lutego :D i też sie doczekać nie moge bo to bedzie moj 36 tydzień (według mojej ginekolog ;P bo według usg to 35 tydzień bedzie) no i wiadome bedzie USG :D ;) Aaaa co do mojej gin.. Wiecie według niej w którym tygodniu mam termin porodu? w 38 tygodniu mi wpisała termin porodu na 7 marca (w karcie ciąży) jak to druga gin zobaczyła to ją wyśmiała :p Bo termin mi przypada na 24 marca. I według moich dokładnych obliczeń to teraz jestem w 33 tygodniu a nie w 34 tak jak moja gin uważa.. No cóż..

Co do ciasta.. Mmmm zaraz sie ogarne i lece do ciastkarni :D hah ;p ide po pączki, ostatnio cos mam na pączki taką ochote.. I dziś w nocy mi się nawet śniły :p

Ja to tych moich ostatnich "ochót" to nie zliczę :tak: ciągle bym mogła jeść i to jakieś wymyślne potrawy :-):-). Ostatnio ofiarą padły : kotlety z jajek ,kotlety z selera i krokiety z ziemniaków:-):-):-). Normalnie palce lizac :-p:-p

EWI44 ja też gaduła jestem i to straszna bedę zasypywać was pytaniami zależnie od etapu ciąży :-) jestem tak podekscytowana sytuacją że sie sama do siebie uśmiecham :-) mój B to do brzusia przemawia ogólnie jest pozytywnie ;-) nie mogę się już doczekać powrotu do pracy do marca jeszcze 3 tygodnie nudy w domu i wracam do moich klientek :-D siedzenie w domu sprawi zatracenie mojej kondycji fizycznej i roztyje się a tego nie mam w planie :-p jest mnie wszędzie pełno :sorry2:
a jak jest z gimnastyką robicie sobie jakieś ćwiczenia w domu takie lekkie rozciągające itp :confused:

A my praktycznie dopiero wróciliśmy. Prezenty się spodobały :-)
FIRANKA No pewnie byśmy nie pojechali. Jak wczoraj zapowiadali że dzisiaj będzie padać i wiać to ten się cieszył jak dziecko co lizaka dostało. On za moja rodzina nie za bardzo przepada.
CLIO Ja ci z tymi ćwiczeniami nie pomogę. Bo obie ciąże miałam ciężkie.

reklama
Mój B lubi jechać do moich rodziców z czysto kulinarnych powodów :sorry2: mamusia mu dogadza w każdy możliwy sposób a jak już wychodzimy to słyszę jak dobrze ze juz do domu jedziemy ...:dry: i śmiać mi sie chce bo przekupne z niego stworzenie:cool2: a gdzie ty EWI44 mieszkasz?

Do góry