clio co do zębów nie mam zielonego pojecia co jest.. Wiem że można znieczulenie w ciązy, trzeba tylko uprzedzić że jest się w ciąży. No ja jakoś sie nie boje dentysty, ale chodze prywatnie i zawsze biore znieczulenie hehe. Moze dlatego jeszcze sie nie boje bo kanałowego nie mialam.. Ale ogólnie mialam dużo dziurek w zębach (słodycze ;P). Jedna wada, drogi jest dentysta jak sie prywatnie chodzi.
Zuziczek no to gratuluje
Opinia innych jest nie ważna
Jesli nie mowią to ok, a jeśli coś zaczną mówić to sie nie przejmuj ;] Twoje życie i Ty nosisz pod serduchem swoje szczęście!
ixidixi oj tak, pamietam ten strach. Może tak jak już któras dziewczyna mówiła, niech chłopak Ci pójdzie po test. A no i była tu na forum jakaś dziewczyna która mamie oznajmiła że jest w ciązy i okazało się ze jej mama też
Więc nie jesteś sama
Poza tym fajnie, obie byście miały w sobie wsparcie ;]
polna nie wiedziałam... Chyba przestane jeść jabłka..
Tzn ja w sumie jablek to tak z 5 dziennie. Ale głownie banany wcinam ;P
Aha i współczuje kanałowego. Nie wiem jaki to ból ale sobie wyobrażam jak to musi boleć, jak zawsze ktoś o kanałowym mówił to z przerażeniem w oczach.
Kasiuch sama jeszcze nie mam dziecia i nie wiem.. Ale wydaje mi sie że każdy uśmiech od dzidzi jest jak najbardziej wyjątkowy i szczery
Nooo kobitki wreszcie sie zebrałam za porzadki. Powyrzucałam połowe swoich rzeczy. Ale nadal mi brakuje miejsca na rzeczy dla małego ;/ Nie wiem chyba bede musiała kupić jakąś taką szafe z małymi półeczkami.
Na dniach mam dostać 1000zł na 18nastke już i wybieram sie wreszcie dokończyć wyprawke ;] Wózek, fotelik, wanienka i stelaż i właśnie ewentualnie taka szafa jakaś najzwyklejsza.
Polna co do panierki to rewelka naprawde
20 zł chyba kosztuje jeden zestaw (starcza na 1kg udek i skrzydełek) ale udka sa najlepsze według mnie. Ale naprawde od święta można sobie pozwolic ;] świetne