reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam sie goraco :))

Witam rowniez nowe mamuskii Ogromne gratulacje z okazji fasolinek i byc moze fasolkii :))

A kolezanka ktora odeszla z forumi stwierdzila ze nikomu nie polecii tego forum Krzyz na droge ;] Kto bedzie chcial ten sam wpadnie i sie przekona jak tu jest Nie potrzebujemy reklamy ;/

reklama
IXIDIXI Witaj. Najważniejsze to mieć wsparcie w partnerze. No i fajnie jakbyście ty i twoja mama były jednocześnie w ciąży. Byście się wspierały nawzajem jeśli macie dobre stosunki.
MAGDA Witam. Jak Ci malutka rośnie?
POLNA Mało kto uwielbia dentystę :-) :-) :-)

witam mamuski:)
nie bylo mnie przez 2 dni...brak czasu...i zalatwianie spraw..wczoraj wkoncu Olus dostal swoj pesel!:D
dziewczyny czy to mozliwe ze moj maly szkrab usmiecha sie juz do mnie swiadomie??bo wczoraj robilam do niego minki i wytykalam jesyk i sie usmiechal!!!!!!!!!!!!!!!!

a właśnie ważna dla mnie sprawa jak często chodziłyście do stomatologa bo mnie on czeka :dry: i też mi się to nie widzi bo ja bez znieczulenia przed znieczuleniem nie podchodzę do gabinetu :sorry2: a ciąża chyba na to nie pozwala :baffled: a muszę iść bo mi się ząb ukruszył :dry: i jak to jest z tym podbierania przez maluszka wapnia z zębów

clio ja nie chodzilam do denstysty w czasie ciazy - poprostu sie balam :sorry2::-D ale jak najbardziej mozna chodzic , trzeba poprostu powiedziec mu ze jest sie w ciazy i On ewentualnie dopasuje jakie silne znieczulenie podac a moze akurat nie bedzie trzeba dawac znieczulenia ? ;-)

ale ja Ci powiem jak nawet moja denstystka mowi ze ..bolec nie bedzie na 100%.. to ja i tak upieram sie zeby dala zastrzyk bo w przeciwnym razie wychodze :-D

Kasiuch mozliwe a nawet napewno , wkoncu ma juz miesiac ;-)

Ewi a ja mam ciotke ktora chodzi do dentysty z najmniejsza dziurka a jakby mogla to by codziennie tam chodzila - Ona mi kiedys powiedziala ze lubi ten dzwiek i zapach jak sie boruje zeby :szok::baffled: fujjjjj :oo:

clio co do zębów nie mam zielonego pojecia co jest.. Wiem że można znieczulenie w ciązy, trzeba tylko uprzedzić że jest się w ciąży. No ja jakoś sie nie boje dentysty, ale chodze prywatnie i zawsze biore znieczulenie hehe. Moze dlatego jeszcze sie nie boje bo kanałowego nie mialam.. Ale ogólnie mialam dużo dziurek w zębach (słodycze ;P). Jedna wada, drogi jest dentysta jak sie prywatnie chodzi.

Zuziczek no to gratuluje ;) Opinia innych jest nie ważna ;) Jesli nie mowią to ok, a jeśli coś zaczną mówić to sie nie przejmuj ;] Twoje życie i Ty nosisz pod serduchem swoje szczęście! ;)

ixidixi oj tak, pamietam ten strach. Może tak jak już któras dziewczyna mówiła, niech chłopak Ci pójdzie po test. A no i była tu na forum jakaś dziewczyna która mamie oznajmiła że jest w ciązy i okazało się ze jej mama też ;) Więc nie jesteś sama
Poza tym fajnie, obie byście miały w sobie wsparcie ;]

polna nie wiedziałam... Chyba przestane jeść jabłka..
Tzn ja w sumie jablek to tak z 5 dziennie. Ale głownie banany wcinam ;P
Aha i współczuje kanałowego. Nie wiem jaki to ból ale sobie wyobrażam jak to musi boleć, jak zawsze ktoś o kanałowym mówił to z przerażeniem w oczach.

Kasiuch sama jeszcze nie mam dziecia i nie wiem.. Ale wydaje mi sie że każdy uśmiech od dzidzi jest jak najbardziej wyjątkowy i szczery :)

Nooo kobitki wreszcie sie zebrałam za porzadki. Powyrzucałam połowe swoich rzeczy. Ale nadal mi brakuje miejsca na rzeczy dla małego ;/ Nie wiem chyba bede musiała kupić jakąś taką szafe z małymi półeczkami.
Na dniach mam dostać 1000zł na 18nastke już i wybieram sie wreszcie dokończyć wyprawke ;] Wózek, fotelik, wanienka i stelaż i właśnie ewentualnie taka szafa jakaś najzwyklejsza.

Polna co do panierki to rewelka naprawde ;) 20 zł chyba kosztuje jeden zestaw (starcza na 1kg udek i skrzydełek) ale udka sa najlepsze według mnie. Ale naprawde od święta można sobie pozwolic ;] świetne :)

Artystka ja tez chodze prywatnie ale dzis az sie zdziwilam bo babka zawolala 50 zl :szok: pewnie w poniedzialek jak pojde znowu bedzie wolac wiecej :sorry2:
ja mialam teraz drugi raz robione kanalowe , matkoooo az mi sie w glowie zakrecilo jak zobaczylam to cosik do przepychania :baffled::dry: ja wogole mam strasznie slabe zeby a to wszystko przez lekarstwa :dry:
a nie wiesz moze jak sie nazywa ta panierka ?

Ah no i jestem zla bo mi sie glosnik cos popsul , jest cisza a za chwile jakis trzask :wściekła/y: nie znam sie na tym i bede musiala porozmawiac jutro z Przemkiem , moze On cos wymysli :sorry2:

Ewi o panierce do udek z kurczaka

Kasiuch mozliwe a nawet napewno , wkoncu ma juz miesiac ;-)
j
no wlasnie nie jestem pewna bo ja slyszalam ze dopiero w 2 miesiacu,olek jest juz w trakcie 2 miesiaca, ale nie myslalam ze to tak szybko nastapi!!:-D:-D:-D:-D

Kasiuch sama jeszcze nie mam dziecia i nie wiem.. Ale wydaje mi sie że każdy uśmiech od dzidzi jest jak najbardziej wyjątkowy i szczery :)

oj tak...super uczucie!:tak::tak::tak:
ARTYSTKO- tak..polecam szafe..ja tez mialam ten problem i nadal mam...kupilam szafe i dorobilam półki na scianach...a i tak mam za malo miejsca....:baffled:

reklama
polna_N nie chowałam się , po prostu nie pisałam ;) nie mogłam się jakoś zebrać
;)
ewi a mała ok, usypia sama :) i mam zamiar posłać ją do żłobka ;) a co u Ciebie? :-)
ixidixi na pewno bd wszystko ok. A test zrób tak dla pewności :)
artystka ja w ciąży robiłam 6 zębów, i też chodziłam prywatnie.. i też zawsze biorę znieczulenie :tak: tylko że ja za jednego zęba płacę 120 zł robiłam kiedyś 2 na raz to mi opuściła 20 dychy.. :sorry2:

Do góry