justyna19
Fanka BB :)
Wiatj Kasienka_20, po pierwsze Gratuluje maluszka, po drugie, wiem co to znaczy miec starszego chlopaka i rodzicow przeciwko sobie,tyle ze ja mialam wtedy 15-16, a on 26. Tez spotykalismy sie po kryjomu, tez nie wytrzymalam i ucieklam do niego, ale i z tego nic nie wyszlo, on sie okazal psychicznie chory, spal z siekiera pod poduszka, strasznie duzo cpal i mial juz halucynacje,a czasami potrafil sobie takie rzeczy uroic...
Dzieki Bogu szybko oprzytomnialam i wrocilam do domu, chociaz do konca zwlekalam i to strasznie bolalo...a on probowal sie zabic, trul sie lekami, przychodzil pod dom w srodku nocy... Teraz mam 20 lat,wspanialego meza (3.02) i spodziewam sie dzieciaczka. Czasami wracam do tamtych chwil,ale milo jest uslyszec ze komus ta pierwsza milosc sie udala
Dzieki Bogu szybko oprzytomnialam i wrocilam do domu, chociaz do konca zwlekalam i to strasznie bolalo...a on probowal sie zabic, trul sie lekami, przychodzil pod dom w srodku nocy... Teraz mam 20 lat,wspanialego meza (3.02) i spodziewam sie dzieciaczka. Czasami wracam do tamtych chwil,ale milo jest uslyszec ze komus ta pierwsza milosc sie udala