reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Wiatj Kasienka_20, po pierwsze Gratuluje maluszka, po drugie, wiem co to znaczy miec starszego chlopaka i rodzicow przeciwko sobie,tyle ze ja mialam wtedy 15-16, a on 26. Tez spotykalismy sie po kryjomu, tez nie wytrzymalam i ucieklam do niego, ale i z tego nic nie wyszlo, on sie okazal psychicznie chory, spal z siekiera pod poduszka, strasznie duzo cpal i mial juz halucynacje,a czasami potrafil sobie takie rzeczy uroic...
Dzieki Bogu szybko oprzytomnialam i wrocilam do domu, chociaz do konca zwlekalam i to strasznie bolalo...a on probowal sie zabic, trul sie lekami, przychodzil pod dom w srodku nocy... Teraz mam 20 lat,wspanialego meza (3.02) i spodziewam sie dzieciaczka. Czasami wracam do tamtych chwil,ale milo jest uslyszec ze komus ta pierwsza milosc sie udala

reklama
Wspolczuje ale masz racje to jest moja pierwsza milosc czarek gdy nie byl ze mna tez byl lobuzowaty spotykal sie z kilkoma dziewczynami naraz w tym ze mna dzieki Bogu oprzytomnial i bardzo sie zmienil zaufalam mu i nie zaluje bo teraz jestesmy naprawde szczesliwi powiedzial mi kiedys ze to mnie naprawde kocha a tamte dziewczyny to juz przeszlosc zamknieta na cztery spusty no i wtedy zaczelismy starac sie o potomka mamy troche klopoty finansowe czarek pracuje jako mechanik ja jestem teraz na stazu absolwenckim i mam 460zł miesiecznie na pomoc zadnego z rodzicow nie mozemy liczyc wiec dlatego postanowilismy wziac narazie slub cywilny zeby nie bylo zadnych problemow zwiazanych z zameldowaniem dziecka i takie tam ale potem chcemy jak najszybciej odlozyc pieniazki chociaz przy malym dziecku bedzie ciezko i wziac slub koscielny ale przynudzam co? jednka ciesze sie ze moge z kims pogadac kto mnie nie zna i odpowie szczerze na moje pytania i mi doradzi!!! :D

Kasiu przeciez kasa to nie wszystko,prawda? Nikomu dzis nie jest latwo, najwazniejsze ze jestescie ze soba szczesliwi i udalo wam sie z dzidzia, bo niektorzy probuja i nigdy nie beda mogli ich miec... U nas tez niejest latwo,moi rodzice mieszkaja w Polsce, a wiadomo jak tam jest z praca, Marcina rodzice nie za bardzo godza sie z tym ze wziol sobie jakas polska dziewczynke, w dodatku ja w kwietniu po przyjezdzie tutaj dostalam krwotokow i nie moglam wrocic do polski na mature,wiec ona przepadla, tak samo jak prawko i slub koscielny zaplanowany na 1 lipca. Ale dlamnie najwazniejsze jest zdrowie i szczescie dzidziusia,bo malo co a bym go stracila. Slubem sie nie martw,ja tez mam tylko cywilny,ale to przeciez nie koniec swiata! A wyobraz sobie jakie to piekne bedzie jak na slubie bedziecie cala rodzinka,razem z maluszkiem, ;)Powodzenia Wam zycze z calego serducha!

Dziekuje ci bardzo za słowa otuchy nawet nie wiesz ile dobre i mile slowo znaczy gdy człowiek mysli ze tylko on ma takie ogromne problemy mam nadzieje ze u ciebie i dzidziusia wszystko w porzadku!!!

To i ja do was dolacze. Chociaz juz urodzilam dzieciaczka, ktory ma prawie 3 miesiace. Urodzil sie w 36 tygodniu ciazy po 7 tygodniowym pobycie w szpiatlu. Mam 19 lat w tym roku zdawalam mature, szkole skonczylam ze wzgledu na dyrektorke. Moje male szczescie urodzilo sie 4.4.2006 roku z waga 2900g i miara 53 cm.

matitka gratuluje takiego cuda moja kolezanka tez urodzila w 3 liceum tylko ze do matury nie podeszla bo dzidzius sie akurat na swiatek prosil zazdroszcze ci ze juz masz swoje malenstwo przy sobie

Dziewczyny, ja wczoraj ogladalam reportaz o mlodych mamach... jedna miala 12 lat!!! pokazali ja, pozniej pokazali jej klase,przeciez, to sa jeszcze dzieci,a nie byl to odosobniony przypadek! jej facet ma 19 lat i wazy chyba ze 100 kg ( tak mysle,bo moj maz tyle wazy i wiele sie od niego nie roznil wielkoscia) Zastanawiam sie, jak taki facet moze "kochac sie" z 11 letnia dziewczynka! A my mowimy o sobie mlode mamy...

to i ja sie wpisze ;) w listopadzie skoncze 19 lat ;) w tym roku skonczylam liceum ;)

Pozdrawiam wszystkie MLODE MAMUSKI ;)

reklama
ja wlasnie tez skonczylam liceum,szukam sobie teraz jakiejs szkoly policealnej,najlepeij blisko,zaocznie badz wieczorowo i tanio

Do góry