miałam ciężką noc mały jak płakał to tak strasznie kaszlał takim mokrym kaszlem wstawał chyba co 2 godziny a jak spał to ciężko oddychał nie wiem co mu się stało kataru nie ma gorączki też teraz wszystko mu przeszło czy możliwe że to przez wiotkość krtani?
reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Heja My tez ciezka noc mamy za soba Nadia obudzila sie z okropnym placzem i plakala i stekala ... Ahh i zaraz miala nos zatkany A nielubii zbytnio go czyscic ... Nie wyspana jestem na maxa ... Dziewczyny na moze na kilka dni sie strace z bb z powodu neta ;/
artystka92
Fanka BB :)
Witam dziewczyny.. Ja nic praktycznie dziś nie spałam.. Nie mogłam usnąć jakoś... Cały czas myślałam o tym wszystkim.. I dalej nie wiem co robić...
Od państwa dostane 150 zł coś koło tej kwoty.. Czytalam juz na ten temat.. A znowu ja nie mam nawet grosza ,mieszkam u rodzicow, jestem na ich utrzymaniu.. Nie wiem. Wogole dużo by pisać, ale w każdym razie bardzo trudna decyzja przede mną.. No cóż. Zrobie wszystko żeby synek miał jak najlepiej. I jak ma miec tate w wiezieniu ktory jak wyjdzie nie wiadomo jakim czlowiekiem będzie, czy się zmieni czy stanie się nie wiadomo kim. Napewno bałabym sie kryminaliście dać dziecko ;/
A nie poszedl na dołek.. On już siedzi i predko nie wyjdzie, musze sie dowiedzieć jaki wyrok dostal. Ale napewno łatwo się nie wyplącze z tego bo on do domu wniósł godzine przed zatrzymaniem nowy towar.. Podobno miał mnóstwo tego, a wsypali go Ci sami koledzy co na imprezie wtedy byli z nami... I kazdy zeznawał na niego.. Wiec napewno to nie wyrok na rok czasu.
niunia współczuje, wracaj kochana do zdrówka!
kolia moj tata z rok temu zarobił duużo więcej niż przypuszczał. Myślał że uda mu się zarobić jakieś 3 tysiące a zarobił 7 tysiecy na samochodach jak był w warszawie.. I wszedł do sklepu żeby kupić sobie coś do jedzenia i miał wracać do domu.. I miał pieniadze w portfelu w kurtce w kieszeni na guziki! I nawet nie wiedział kiedy ktoś mu ukradł te pieniądze.. Jak guziki ciezko przechodziły przez dziurke a on nic nie poczuł
mona lisa gratuluje wyniku
Ja spadam pod prysznic i wybieram sie po wkladki laktacyjne do sklepu.. Wczoraj tak mi zaczęło leciec mleko ze w szoku bylam. Co sie schyliłam to mialam plamy na bluzce
Od państwa dostane 150 zł coś koło tej kwoty.. Czytalam juz na ten temat.. A znowu ja nie mam nawet grosza ,mieszkam u rodzicow, jestem na ich utrzymaniu.. Nie wiem. Wogole dużo by pisać, ale w każdym razie bardzo trudna decyzja przede mną.. No cóż. Zrobie wszystko żeby synek miał jak najlepiej. I jak ma miec tate w wiezieniu ktory jak wyjdzie nie wiadomo jakim czlowiekiem będzie, czy się zmieni czy stanie się nie wiadomo kim. Napewno bałabym sie kryminaliście dać dziecko ;/
A nie poszedl na dołek.. On już siedzi i predko nie wyjdzie, musze sie dowiedzieć jaki wyrok dostal. Ale napewno łatwo się nie wyplącze z tego bo on do domu wniósł godzine przed zatrzymaniem nowy towar.. Podobno miał mnóstwo tego, a wsypali go Ci sami koledzy co na imprezie wtedy byli z nami... I kazdy zeznawał na niego.. Wiec napewno to nie wyrok na rok czasu.
niunia współczuje, wracaj kochana do zdrówka!
kolia moj tata z rok temu zarobił duużo więcej niż przypuszczał. Myślał że uda mu się zarobić jakieś 3 tysiące a zarobił 7 tysiecy na samochodach jak był w warszawie.. I wszedł do sklepu żeby kupić sobie coś do jedzenia i miał wracać do domu.. I miał pieniadze w portfelu w kurtce w kieszeni na guziki! I nawet nie wiedział kiedy ktoś mu ukradł te pieniądze.. Jak guziki ciezko przechodziły przez dziurke a on nic nie poczuł
mona lisa gratuluje wyniku
Ja spadam pod prysznic i wybieram sie po wkladki laktacyjne do sklepu.. Wczoraj tak mi zaczęło leciec mleko ze w szoku bylam. Co sie schyliłam to mialam plamy na bluzce
Jak mozesz sie czuc w nim zakochana
Przepraszam, że wtrącę, ale.. Kto jak kto, ale Ty powinnaś rozumieć.
ps. dasz w końcu jakiś znak życia na gg, lub chociaż pw?
Witam wszystkich ! jestem początkująca ! Widze ze jest nas strasznie duzo....kazdy ma jakis problem i na to pomoc ale moze się przedstawię nazywam się Natalia i jestem mamą 2,5 letniej Oliwki oraz w 20 tygodniu drugiej ciązy z niecierpilwoscią czekamy na drugi skarb choc nie ukrywam bardzo się tego boję że nie dam rady.... naszczescie mam męża który mnie pociesza. czy są mamy które oczekują dzieciaczki na lipiec ? Bardzo chętnie pozamieniałabym sie doswiadczeniami pozdrawiam !
rzeczywiscie lepiej zlozyc papiery o rodzinne, ja z moim facetem nie jestesmy malzenstwem, tez jestem na utzymaniu rodzicow, i zlozylam paiery o rodzinne, fakt ze co miesiac dostaniesz te marne 150 zl, ale lepsze to niz nic!i becikowex2 czyli 2000zl. mysle ze to bedzie lepsze dla ciebie i dla malenstwa! 3mam kciuki zeby sie wszystko ulozylo!Witam dziewczyny.. Ja nic praktycznie dziś nie spałam.. Nie mogłam usnąć jakoś... Cały czas myślałam o tym wszystkim.. I dalej nie wiem co robić...
wszystki jakies takie niewyspane! a moj maly spal dzis 6 godzin!!!!jestem w szoku, chcialam juz sprawdzac czy oddycha...u mnie tez mrozno...pogoda tragedia! nawet na spacer z Olkiem isc nie moge
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
kasieWiesz to jest takie 38 stopnii ... Ja tak sadze
artystka moj znajomy siedzial niecsle 4 lata
natalia witam goraco )
artystka moj znajomy siedzial niecsle 4 lata
natalia witam goraco )
reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
sylcia007 dzięki ulżył mi bo Michał ma 37,4
słyszałam że masz przepisy dla dzieci to prawda?
A nie podawalas mi juz maila ? Albo to byla kasiuch ,,, niepamietam ) Ale jak chcesz to podaj maila i wysle )