reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

miałam ciężką noc mały jak płakał to tak strasznie kaszlał takim mokrym kaszlem wstawał chyba co 2 godziny a jak spał to ciężko oddychał nie wiem co mu się stało kataru nie ma gorączki też teraz wszystko mu przeszło czy możliwe że to przez wiotkość krtani?

reklama
Heja My tez ciezka noc mamy za soba Nadia obudzila sie z okropnym placzem i plakala i stekala ... Ahh i zaraz miala nos zatkany A nielubii zbytnio go czyscic ... Nie wyspana jestem na maxa ... Dziewczyny na moze na kilka dni sie strace z bb z powodu neta ;/

Witam dziewczyny.. Ja nic praktycznie dziś nie spałam.. Nie mogłam usnąć jakoś... Cały czas myślałam o tym wszystkim.. I dalej nie wiem co robić...
Od państwa dostane 150 zł coś koło tej kwoty.. Czytalam juz na ten temat.. A znowu ja nie mam nawet grosza ,mieszkam u rodzicow, jestem na ich utrzymaniu.. Nie wiem. Wogole dużo by pisać, ale w każdym razie bardzo trudna decyzja przede mną.. No cóż. Zrobie wszystko żeby synek miał jak najlepiej. I jak ma miec tate w wiezieniu ktory jak wyjdzie nie wiadomo jakim czlowiekiem będzie, czy się zmieni czy stanie się nie wiadomo kim. Napewno bałabym sie kryminaliście dać dziecko ;/
A nie poszedl na dołek.. On już siedzi i predko nie wyjdzie, musze sie dowiedzieć jaki wyrok dostal. Ale napewno łatwo się nie wyplącze z tego bo on do domu wniósł godzine przed zatrzymaniem nowy towar.. Podobno miał mnóstwo tego, a wsypali go Ci sami koledzy co na imprezie wtedy byli z nami... I kazdy zeznawał na niego.. Wiec napewno to nie wyrok na rok czasu.

niunia współczuje, wracaj kochana do zdrówka! :)

kolia moj tata z rok temu zarobił duużo więcej niż przypuszczał. Myślał że uda mu się zarobić jakieś 3 tysiące a zarobił 7 tysiecy na samochodach jak był w warszawie.. I wszedł do sklepu żeby kupić sobie coś do jedzenia i miał wracać do domu.. I miał pieniadze w portfelu w kurtce w kieszeni na guziki! I nawet nie wiedział kiedy ktoś mu ukradł te pieniądze.. Jak guziki ciezko przechodziły przez dziurke a on nic nie poczuł

mona lisa gratuluje wyniku :)

Ja spadam pod prysznic i wybieram sie po wkladki laktacyjne do sklepu.. Wczoraj tak mi zaczęło leciec mleko ze w szoku bylam. Co sie schyliłam to mialam plamy na bluzce

Witam wszystkich ! :) jestem początkująca ! Widze ze jest nas strasznie duzo....kazdy ma jakis problem i na to pomoc :) ale moze się przedstawię nazywam się Natalia i jestem mamą 2,5 letniej Oliwki :) oraz w 20 tygodniu drugiej ciązy z niecierpilwoscią czekamy na drugi skarb choc nie ukrywam bardzo się tego boję:baffled: że nie dam rady.... naszczescie mam męża który mnie pociesza. czy są mamy które oczekują dzieciaczki na lipiec ? Bardzo chętnie pozamieniałabym sie doswiadczeniami :) pozdrawiam !

Witam dziewczyny.. Ja nic praktycznie dziś nie spałam.. Nie mogłam usnąć jakoś... Cały czas myślałam o tym wszystkim.. I dalej nie wiem co robić...
Od państwa dostane 150 zł coś koło tej kwoty.. Czytalam juz na ten temat.. A znowu ja nie mam nawet grosza ,mieszkam u rodzicow, jestem na ich utrzymaniu.. Nie wiem. Wogole dużo by pisać, ale w każdym razie bardzo trudna decyzja przede mną.. No cóż. Zrobie wszystko żeby synek miał jak najlepiej. I jak ma miec tate w wiezieniu ktory jak wyjdzie nie wiadomo jakim czlowiekiem będzie, czy się zmieni czy stanie się nie wiadomo kim. Napewno bałabym sie kryminaliście dać dziecko ;/
A nie poszedl na dołek.. On już siedzi i predko nie wyjdzie, musze sie dowiedzieć jaki wyrok dostal. Ale napewno łatwo się nie wyplącze z tego bo on do domu wniósł godzine przed zatrzymaniem nowy towar.. Podobno miał mnóstwo tego, a wsypali go Ci sami koledzy co na imprezie wtedy byli z nami... I kazdy zeznawał na niego.. Wiec napewno to nie wyrok na rok czasu.
rzeczywiscie lepiej zlozyc papiery o rodzinne, ja z moim facetem nie jestesmy malzenstwem, tez jestem na utzymaniu rodzicow, i zlozylam paiery o rodzinne, fakt ze co miesiac dostaniesz te marne 150 zl, ale lepsze to niz nic!i becikowex2 czyli 2000zl. mysle ze to bedzie lepsze dla ciebie i dla malenstwa! 3mam kciuki zeby sie wszystko ulozylo!

wszystki jakies takie niewyspane! a moj maly spal dzis 6 godzin!!!!:szok:jestem w szoku, chcialam juz sprawdzac czy oddycha...u mnie tez mrozno...pogoda tragedia! nawet na spacer z Olkiem isc nie moge :(:dry:

reklama
Do góry