reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

UWAGA UWAGA
Nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam test dzisiaj(siusiu trzymałam 5godzin) i wyszło że.....nie jestem w ciązy! UFFFFFF.....:-D:-D:-D:-D Żadnej drugiej kreski, nawet takiej tyci tyci slabiutkiej. Kupiłam bobo test i tam pisza ze wykrywa juz 6dniowa ciązę, więc 6+3dni trwa zwykle cały proces zagnieżdzenia się komórki jajowej =9dni, a ja jestem własnie 10dzien od tamtej sytuacji....UF Uf UF. Czyli jednak do was nie dołączam ;-)
Buziaki dziewczyny, napewno jeszcze wpadnę kiedyś;-) --> wpadnę nie w tym sensie.......
Wszystkiego superowego wam życzę ze swoimi maluchami, a ja lecę do gina po tabletki:-D

reklama
Dziewczyny.. Załamałam sie..
Dziś dowiedziałam się że ojciec mojego dziecka siedzi...Poszedł do więzienia i prędko nie wyjdzie dostał wyrok za handel... ;( Niby ucieszyłam się że wreszcie mu się odpłaciło życie, ale... Teraz to ja napewno żadnych alimentów nie dostane.. Wogóle jak ja go wpisze na ojca jak on siedzi?
I wróciło wszystko.. Znowu czuje sie w nim zakochana ,ale wykorzystana jak wtedy...
Nawet nie wyobrażacie sobie jak jestem wściekła ;(

Kurcze niezle jaja....Przykro mi....

UWAGA UWAGA
Nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam test dzisiaj(siusiu trzymałam 5godzin) i wyszło że.....nie jestem w ciązy! UFFFFFF.....:-D:-D:-D:-D Żadnej drugiej kreski, nawet takiej tyci tyci slabiutkiej. Kupiłam bobo test i tam pisza ze wykrywa juz 6dniowa ciązę, więc 6+3dni trwa zwykle cały proces zagnieżdzenia się komórki jajowej =9dni, a ja jestem własnie 10dzien od tamtej sytuacji....UF Uf UF. Czyli jednak do was nie dołączam ;-)
Buziaki dziewczyny, napewno jeszcze wpadnę kiedyś;-) --> wpadnę nie w tym sensie.......
Wszystkiego superowego wam życzę ze swoimi maluchami, a ja lecę do gina po tabletki:-D

To Gratuluje....Wyniku na NIE....

a ja dzis nawet zadowlona z dnia...polezalam posiedzialam...i jest spoko...

buzka slodkich snow

Witam mamusie ;) Nie udzielam się teraz zbyt często i pewnie już o mnie zapomniałyście ale to wina ostatnich przygotowań i braku czasu oraz złego samopoczucia...Wybaczcie mi że nie odpiszę Wam na Wasze posty ale ostatnio nie myślę o niczym innym tylko o tym jak te 9 miesięcy szybko przeleciało i nad porodem. Jutro mam zgłosić się do szpitala na badania i prawdopodobnie mnie już lekarz zostawi na oddziale...:tak: Trochę jestem zagubiona..co prawda nie boję się tak bardzo i nie myślę nad tym zbytnio..Ale wiadomo każdy ma jakieś tam obawy i wątpliwości..poza tym że nie mogę się już doczekać dzidziusia mimo wszystko coś mnie dręczy... Pewnie lepiej byłoby gdyby chwyciło mnie od razu bez zbędnego planowania i myślenia nad tym co będzie tylko po prostu z nienacka... Ale skoro mała nie chce wyjść nie pozostaje mi nic innego niż czekać..:p

Poród jest super nie stresuj się ja bym chętnie swój powtórzyła ból jest ale moment kiedy urodzisz tak zajebisty że o żadnym bólu nie pamiętasz ;-) powodzenia życzę :-)

Moja koleżanka 11 stycznia urodziła i jej córa Nadia jest jak aniołek, grzeczna i strasznie cicha. Wszyscy chodzą do niej i sprawdzają czy żyje, bo nawet jak ma mokro to nie marudzi nic.

Ja tak samo miałam z Ninką też co chwilę latałam sprawdzić czy żyje taka ciuchutka była :-p

Dziewczyny.. Załamałam sie..
Dziś dowiedziałam się że ojciec mojego dziecka siedzi...Poszedł do więzienia i prędko nie wyjdzie dostał wyrok za handel... ;( Niby ucieszyłam się że wreszcie mu się odpłaciło życie, ale... Teraz to ja napewno żadnych alimentów nie dostane.. Wogóle jak ja go wpisze na ojca jak on siedzi?
I wróciło wszystko.. Znowu czuje sie w nim zakochana ,ale wykorzystana jak wtedy...
Nawet nie wyobrażacie sobie jak jestem wściekła ;(

Przepraszam,że się wtrącę,ale...

Artystka czy te pieniądze z alimentów są dla Ciebie niezbędne??Nie dasz rady żyć bez nich??Bo czasami naprawdę lepeij nie podawać kogoś takiego na ojca,bo jest z tego więcej problemów niż pożytku.Rzuci Ci te parę groszy,ale będzie miał prawo do dziecka,będzie potrzebny do podejmowania różnych decyzji i to przez całe życie.A też nie wiadomo co on ma w głowie...Może będziesz chciała ułożyć sobie życie,a on będzie Ci robił problemy???Znam podobna sytuację i wiem,że czasem lepszy zaden ojciec niż taki.

I podpisuje się pod wypowiedź ANI ... dostaniesz od państwa marne grosze a temu palantowi nie wiadomo co odbije a tak nie będzie miał nic do gadania ja bym nie wpisywała go jako ojca :no:

Hej

A ja dziś strasznie zmęczona, nogi bola mnie jak cholerka.. cięzka zmianę w pracy miałam i pobiłam rekord w odsypianu. Do tej pory spałan najdłużej 5 godzin jak wracałam a dziś 7 :p

Boże dziewczyno wyśpij się ! :-p

UWAGA UWAGA

No to gratulacje ! :-) i oby ciąża jak już będzie była planowana ;-)

U mnie jakoś leci Kuba ma od jutra dwa dni wolnego więc w końcu trochę dłużej z sobą pobędziemy tylko że kasy nie ma więc trzeba będzie siedzieć w domu a liczyłam na wypad do kina czy coś :dry::sorry2: no ale trudno może na walentynki coś uzbieramy :-)

Mała kurde dzisiaj w dzień mi nie spała i zamiast paść jak zabita teraz to jak nigdy gada z sobą w łóżeczku :dry: zaraz idę sprawdzić czy kupy nie zmajstrowała bo nie wiem jaki może mieć powód żeby nie spać :-p

I podpisuje się pod wypowiedź ANI ... dostaniesz od państwa marne grosze a temu palantowi nie wiadomo co odbije a tak nie będzie miał nic do gadania ja bym nie wpisywała go jako ojca :no:

artystka
Podpisuję się pod wypowiedziami dziewczyn... :tak:
wiem, że Ci ciężko na pewno... ale jak będzie miał prawa i mu coś odbije i np. jak już dziecko trochę podrośnie i będzie chodzić do przedszkola czy szkoły jakiejkolwiek i po lekcjach po prostu zabierze dziecko spod szkoły i zniknie z nim na pare tygodni i Cię w ogóle nie uprzedzając i nie ustalając tego wszystkiego z Tobą... to nawet Ci policja nie pomoże , bo powiedzą, że ma prawa , bo jest ojcem i lipa...
a znam taką ów sytuację , bo mojej znajomej się tak przytrafiło ...

femme - U mnie jest tak samo... czasem mam ochotę wyjść do kina (ostatnio byłam ze 2 lata temu) albo gdzieś do baru z mężem tylko poprostu nie mam kasy. No ale jak się postarać to i w domu może być fajnie.
Co do wysypiania mojego... ogólnie jako tako wysypiam się, choć mogłoby być lepiej. Wiadomo, że jak wracam po 24 godz z pracy to położyć musze sie, ale jest córcia i nie zawsze mogę długo spać. Za to wieczorem jak nie usiądę przy kąpie to na ogół góra 21 i zasypiam migiem.

Witam dziewczyny, za bardzo sie nie rozpisze bo ferie mi sie skonczyly i sie do szkoly szykuje;-)

Femme tez tak u mnie czest jest teraz mielismy z wyplaty 400zl przeznaczyc na nasza trojka takie zachianki bo wiecej zarobil to mu kola z auta zaj....li:wściekła/y:
Artystka mysle, ze z tymi alimentami nie pwoinnas nas schluchac tylko w dziale "Zwiazki rodzinne" jest czesc dla samotnych matek na wejdz opisz swoja historie one napewno lepiej Ci odpowiedza;-)

Witam.
Wczoraj przyjechała do mnie koleżanka ze swoimi dziećmi. Wyszaleli się za wsze czasy. Przynajmniej jakaś odmiana. :-)
ARTYSTKA Trochę nieciekawa sytuacja ale ja podpisywałabym się pod postem ANI. Nigdy nie wiadomo co chłopakowi do głowy przyjdzie
ASHEARA A tak się zapytam. Często chodzisz do łazienki? Może nie dość że jesz mało to może i masz taka szybka przemianę materii.
STEPELEK Nie zazdroszczę Ci tak mało snu.

a ja właśnie wstałam i o 11:30 mam egzamin z ekonomii:szok:

Trzyma kciuki za ekonomie......

Witajcie;)

dzis u mnie znow mrozno..bylo z minus 10 w nocy a teraz jest z minus 6.....

ja znow dzis w domku....niestety...

ale juztro albo w srode ma przyjechac do mnie koelrzanka z Warszawy...wiec bede miec zajecie.......

reklama
Ewi - nie chodze czesto :no: normalnie mysle... ale wczoraj znalazlam cos, co mialam ochote zjesc - salatke jarzynowa :tak: naprawde sie najadlam ale jak zwykle - na noc :dry:

Grecja - powodzenia :tak:

a ja sobie uswiadomilam wlasnie, ze jutro mam zajecia .. :shocked2:
szczescie, ze dopero na 16, bo rano mi sie nie widzi wstawac :cool2:
i powiem, ze nawet mi sie chce isc - wkoncu sie troche wyrwe.

Do góry