reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

UWAGA UWAGA
Nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam test dzisiaj(siusiu trzymałam 5godzin) i wyszło że.....nie jestem w ciązy! UFFFFFF.....:-D:-D:-D:-D Żadnej drugiej kreski, nawet takiej tyci tyci slabiutkiej. Kupiłam bobo test i tam pisza ze wykrywa juz 6dniowa ciązę, więc 6+3dni trwa zwykle cały proces zagnieżdzenia się komórki jajowej =9dni, a ja jestem własnie 10dzien od tamtej sytuacji....UF Uf UF. Czyli jednak do was nie dołączam ;-)
Buziaki dziewczyny, napewno jeszcze wpadnę kiedyś;-) --> wpadnę nie w tym sensie.......
Wszystkiego superowego wam życzę ze swoimi maluchami, a ja lecę do gina po tabletki:-D

reklama
Dziewczyny.. Załamałam sie..
Dziś dowiedziałam się że ojciec mojego dziecka siedzi...Poszedł do więzienia i prędko nie wyjdzie dostał wyrok za handel... ;( Niby ucieszyłam się że wreszcie mu się odpłaciło życie, ale... Teraz to ja napewno żadnych alimentów nie dostane.. Wogóle jak ja go wpisze na ojca jak on siedzi?
I wróciło wszystko.. Znowu czuje sie w nim zakochana ,ale wykorzystana jak wtedy...
Nawet nie wyobrażacie sobie jak jestem wściekła ;(

Kurcze niezle jaja....Przykro mi....

UWAGA UWAGA
Nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam test dzisiaj(siusiu trzymałam 5godzin) i wyszło że.....nie jestem w ciązy! UFFFFFF.....:-D:-D:-D:-D Żadnej drugiej kreski, nawet takiej tyci tyci slabiutkiej. Kupiłam bobo test i tam pisza ze wykrywa juz 6dniowa ciązę, więc 6+3dni trwa zwykle cały proces zagnieżdzenia się komórki jajowej =9dni, a ja jestem własnie 10dzien od tamtej sytuacji....UF Uf UF. Czyli jednak do was nie dołączam ;-)
Buziaki dziewczyny, napewno jeszcze wpadnę kiedyś;-) --> wpadnę nie w tym sensie.......
Wszystkiego superowego wam życzę ze swoimi maluchami, a ja lecę do gina po tabletki:-D

To Gratuluje....Wyniku na NIE....

a ja dzis nawet zadowlona z dnia...polezalam posiedzialam...i jest spoko...

buzka slodkich snow

Witam mamusie ;) Nie udzielam się teraz zbyt często i pewnie już o mnie zapomniałyście ale to wina ostatnich przygotowań i braku czasu oraz złego samopoczucia...Wybaczcie mi że nie odpiszę Wam na Wasze posty ale ostatnio nie myślę o niczym innym tylko o tym jak te 9 miesięcy szybko przeleciało i nad porodem. Jutro mam zgłosić się do szpitala na badania i prawdopodobnie mnie już lekarz zostawi na oddziale...:tak: Trochę jestem zagubiona..co prawda nie boję się tak bardzo i nie myślę nad tym zbytnio..Ale wiadomo każdy ma jakieś tam obawy i wątpliwości..poza tym że nie mogę się już doczekać dzidziusia mimo wszystko coś mnie dręczy... Pewnie lepiej byłoby gdyby chwyciło mnie od razu bez zbędnego planowania i myślenia nad tym co będzie tylko po prostu z nienacka... Ale skoro mała nie chce wyjść nie pozostaje mi nic innego niż czekać..:p

Poród jest super nie stresuj się ja bym chętnie swój powtórzyła ból jest ale moment kiedy urodzisz tak zajebisty że o żadnym bólu nie pamiętasz ;-) powodzenia życzę :-)

Moja koleżanka 11 stycznia urodziła i jej córa Nadia jest jak aniołek, grzeczna i strasznie cicha. Wszyscy chodzą do niej i sprawdzają czy żyje, bo nawet jak ma mokro to nie marudzi nic.

Ja tak samo miałam z Ninką też co chwilę latałam sprawdzić czy żyje taka ciuchutka była :-p

Dziewczyny.. Załamałam sie..
Dziś dowiedziałam się że ojciec mojego dziecka siedzi...Poszedł do więzienia i prędko nie wyjdzie dostał wyrok za handel... ;( Niby ucieszyłam się że wreszcie mu się odpłaciło życie, ale... Teraz to ja napewno żadnych alimentów nie dostane.. Wogóle jak ja go wpisze na ojca jak on siedzi?
I wróciło wszystko.. Znowu czuje sie w nim zakochana ,ale wykorzystana jak wtedy...
Nawet nie wyobrażacie sobie jak jestem wściekła ;(

Przepraszam,że się wtrącę,ale...

Artystka czy te pieniądze z alimentów są dla Ciebie niezbędne??Nie dasz rady żyć bez nich??Bo czasami naprawdę lepeij nie podawać kogoś takiego na ojca,bo jest z tego więcej problemów niż pożytku.Rzuci Ci te parę groszy,ale będzie miał prawo do dziecka,będzie potrzebny do podejmowania różnych decyzji i to przez całe życie.A też nie wiadomo co on ma w głowie...Może będziesz chciała ułożyć sobie życie,a on będzie Ci robił problemy???Znam podobna sytuację i wiem,że czasem lepszy zaden ojciec niż taki.

I podpisuje się pod wypowiedź ANI ... dostaniesz od państwa marne grosze a temu palantowi nie wiadomo co odbije a tak nie będzie miał nic do gadania ja bym nie wpisywała go jako ojca :no:

Hej

A ja dziś strasznie zmęczona, nogi bola mnie jak cholerka.. cięzka zmianę w pracy miałam i pobiłam rekord w odsypianu. Do tej pory spałan najdłużej 5 godzin jak wracałam a dziś 7 :p

Boże dziewczyno wyśpij się ! :-p

UWAGA UWAGA

No to gratulacje ! :-) i oby ciąża jak już będzie była planowana ;-)

U mnie jakoś leci Kuba ma od jutra dwa dni wolnego więc w końcu trochę dłużej z sobą pobędziemy tylko że kasy nie ma więc trzeba będzie siedzieć w domu a liczyłam na wypad do kina czy coś :dry::sorry2: no ale trudno może na walentynki coś uzbieramy :-)

Mała kurde dzisiaj w dzień mi nie spała i zamiast paść jak zabita teraz to jak nigdy gada z sobą w łóżeczku :dry: zaraz idę sprawdzić czy kupy nie zmajstrowała bo nie wiem jaki może mieć powód żeby nie spać :-p

I podpisuje się pod wypowiedź ANI ... dostaniesz od państwa marne grosze a temu palantowi nie wiadomo co odbije a tak nie będzie miał nic do gadania ja bym nie wpisywała go jako ojca :no:

artystka
Podpisuję się pod wypowiedziami dziewczyn... :tak:
wiem, że Ci ciężko na pewno... ale jak będzie miał prawa i mu coś odbije i np. jak już dziecko trochę podrośnie i będzie chodzić do przedszkola czy szkoły jakiejkolwiek i po lekcjach po prostu zabierze dziecko spod szkoły i zniknie z nim na pare tygodni i Cię w ogóle nie uprzedzając i nie ustalając tego wszystkiego z Tobą... to nawet Ci policja nie pomoże , bo powiedzą, że ma prawa , bo jest ojcem i lipa...
a znam taką ów sytuację , bo mojej znajomej się tak przytrafiło ...

femme - U mnie jest tak samo... czasem mam ochotę wyjść do kina (ostatnio byłam ze 2 lata temu) albo gdzieś do baru z mężem tylko poprostu nie mam kasy. No ale jak się postarać to i w domu może być fajnie.
Co do wysypiania mojego... ogólnie jako tako wysypiam się, choć mogłoby być lepiej. Wiadomo, że jak wracam po 24 godz z pracy to położyć musze sie, ale jest córcia i nie zawsze mogę długo spać. Za to wieczorem jak nie usiądę przy kąpie to na ogół góra 21 i zasypiam migiem.

Witam dziewczyny, za bardzo sie nie rozpisze bo ferie mi sie skonczyly i sie do szkoly szykuje;-)

Femme tez tak u mnie czest jest teraz mielismy z wyplaty 400zl przeznaczyc na nasza trojka takie zachianki bo wiecej zarobil to mu kola z auta zaj....li:wściekła/y:
Artystka mysle, ze z tymi alimentami nie pwoinnas nas schluchac tylko w dziale "Zwiazki rodzinne" jest czesc dla samotnych matek na wejdz opisz swoja historie one napewno lepiej Ci odpowiedza;-)

Witam.
Wczoraj przyjechała do mnie koleżanka ze swoimi dziećmi. Wyszaleli się za wsze czasy. Przynajmniej jakaś odmiana. :-)
ARTYSTKA Trochę nieciekawa sytuacja ale ja podpisywałabym się pod postem ANI. Nigdy nie wiadomo co chłopakowi do głowy przyjdzie
ASHEARA A tak się zapytam. Często chodzisz do łazienki? Może nie dość że jesz mało to może i masz taka szybka przemianę materii.
STEPELEK Nie zazdroszczę Ci tak mało snu.

a ja właśnie wstałam i o 11:30 mam egzamin z ekonomii:szok:

Trzyma kciuki za ekonomie......

Witajcie;)

dzis u mnie znow mrozno..bylo z minus 10 w nocy a teraz jest z minus 6.....

ja znow dzis w domku....niestety...

ale juztro albo w srode ma przyjechac do mnie koelrzanka z Warszawy...wiec bede miec zajecie.......

reklama
Ewi - nie chodze czesto :no: normalnie mysle... ale wczoraj znalazlam cos, co mialam ochote zjesc - salatke jarzynowa :tak: naprawde sie najadlam ale jak zwykle - na noc :dry:

Grecja - powodzenia :tak:

a ja sobie uswiadomilam wlasnie, ze jutro mam zajecia .. :shocked2:
szczescie, ze dopero na 16, bo rano mi sie nie widzi wstawac :cool2:
i powiem, ze nawet mi sie chce isc - wkoncu sie troche wyrwe.

Do góry