reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

madzia bardzo ale to bardzo jest mi przykro ;( Niewiem jakich slow moglabym uzyc ... Wspolczuje niesamowicie ;( A na Twoje pytanie niestety nie znam odp :( Tu mozna by sie cieszyc Ooo zareczyny a tu nastepnego dnia taka okropna sytuacja ;( Bardzo mi przykro jeszcze raz

reklama
Witam!!
Ja zaszłam w ciążę mając 16 lat... Wcale się tego nie wstydzę, a wręcz przeciwnie. Teraz jestem szczęśliwą mamą dwumiesięcznej Lenki. A jeżeli chodzi o opiekę szpitalną to byłam zadowolona, nikt krzywo nie patrzył... Bardzo miły personel i w ogóle :) Podczas ciąży chodziłam też do szkoły, a tam wiadomo nie wszyscy byli mili... Te spojrzenia... Jak przechodziłam przez szkolny korytarz czułam że każdy na mnie patrzy. Ale jakoś dałam sobie radę. Pozdrawiam :)

Witam!!
Ja zaszłam w ciążę mając 16 lat... Wcale się tego nie wstydzę, a wręcz przeciwnie. Teraz jestem szczęśliwą mamą dwumiesięcznej Lenki. A jeżeli chodzi o opiekę szpitalną to byłam zadowolona, nikt krzywo nie patrzył... Bardzo miły personel i w ogóle :) Podczas ciąży chodziłam też do szkoły, a tam wiadomo nie wszyscy byli mili... Te spojrzenia... Jak przechodziłam przez szkolny korytarz czułam że każdy na mnie patrzy. Ale jakoś dałam sobie radę. Pozdrawiam :)

hejja :) witamy na watku :)) Udzielaj sie jak najczesciej :)) Gratulacje ! A Lenka bardzo ladne imie :))

Współczuję... Madzia18! Na Twoim miejscu zapytałabym po prostu lekarza... On wie najlepiej!

A dziękuję :) Mój chłopak je wymyślił, bardzo mu się podobało...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
artystka lekarz mowil ze nie ma problemow z zajsciem w kolejna ciaze i ogolnie to nie powinno robic zadnych problemow ale juz nie spytalam ile trzeba odczekac.
Strasznie mnie samej przykro i dziwnie sie czuje teraz. Bardzo ale to bardzo chce zeby niunia była ze mna mimo że tamtej nie było to z psychiki jej nie wypre i w sumie czuje sie jak by była, wszystko , najglupsze przedmioty przypominaja mi o tym jaka jeszcze niedawno bylam szczesliwa, a teraz totalna pustka. Musze wziac sie w garsc i postarac sie z narzeczonym jeszcze raz i juz sobie zaprzysieglam ze jak tylko sie uda to na usg bede biegala raz w tygodniu na pewno, a przynajmniej dopoki nie bedzie 100% wiadomo ze jest wszystko okej.

Sylcia dzieki za pocieszenie ;*

madzia bardzo mi przykro :blink: nie zadreczaj sie , widocznie tak musialo byc a napewno nie bylo w tym zadnej Twojej winy ;-)
co do Twojego pytania trzeba odczekac 3 miesiace - a bynajmniej moja siostra tyle czekala az zaczela sie starac o kolejne ;-)

artystka 40 zl za koszule :szok: ja kupowalam koszule za 17 zl na rynku , z poczatq kupilam jedna ale za lezalam dlugo w szpitalu to moj P dokupil jeszcze 2 (tez po 17 zl ) - mimo ze nie jestem ich zwolenniczka ale gdy ma sie ogromny brzuch sa praktyczne a i po porodzie sa lepsze jak Jestes obolala :sorry2:
a do porodu u Ciebie daja koszule ? jednak ja proponuje kupic 2 sztuki ;-)

Madzia bardzo mi przykro:-(tak jak pisza dziewczyny - widocznie tak mialo byc.. I nie martw sie napewno szybciutko zajdziesz w ciaze i bedzie dobrze.. a co do odczekania to wydaje mi sie, ze najpierw powinnas przejsc sie do gina, zeby zobaczyl czy tam wszystko ok:tak:

Artystka ja mialam 2 koszule i szczerze to mi by sie przydala jeszcze jedna :tak: lezalam w sumie 6 dni w szpitalu i brakowalo mi na zmiane.. dokup sobie moze jakies tansze..

Moniczka witamy na forum:-)A Lenka rzeczywiscie bardzo ladnie - moja ma juz prawie 3 lata i kawał łobuza z niej:-D

reklama
Hej dziewczyny, nie odzywalam sie bo dzialo sie u mnie ostatnio ;(

W sobote moj P. poprosił mnie o reke , w niedziele(wczoraj) mialam 19 urodziny ktore skonczyly sie wizyta na ginekologii i zabiegiem zakonczajacym ciaze. Rano zaczelam plamic i pojechalam na izbe przyjec tam mnie skierowali na ginekologie a tam zrobili mi usg okazalo sie ze mam puste jajo płodowe bez zarodka, skierowanie na zabieg, mial byc dzis ale ze poronienie samoistne zaczelo sie wczesniej to o 21 wzieli mnie na zabieg. Najgorszy dzien w moim zyciu, tylu lez w zyciu nie wylalam i jeszcze nie skonczylam wylewac, jestem juz w domu , fizycznie czuje sie dobrze oprocz tego ze brzuch mam napuchniety, a psychicznie o tyle o ile, po prostu jakoś. Bardzo, ale to bardzo chcemy kolejna ciaze , ja wiem ze ja tak nie wytrzymam dlugo psychicznie winnym razie wiec sie pytam was moze wiecie po takim zabiegu ile mw trzeba zrobic odstepu do nastep. ciazy?

Współczuje ... nie jestem w stanie się postawić w Twojej sytuacji ale wyobrażam sobie jak musi być Ci ciężko ...ale będzie dobrze odczekajcie trochę i starajcie się znowu :-) widocznie tak miało być

Witam!!

Witam widzę że z mojego rodzinnego miasta jesteś :-) do której szkoły chodzisz ?

ARTYSTKA - 2 częściowe to nie za bardzo zaufaj że nie będzie chciało Ci się zginać żeby spodnie założyć :-p 1 częściowa lepsza wygodniejsza i radzę wziąć 2 na krótki rękaw i jedną na długi ...ja kupiłam sobie za 70zł koszule ... i żałowałam wszystkie babki tam jakieś wieśniackie babcine miały i były zadowolone :-p a ja bez sensu tyle kasy wydałam a po domu i tak w niej nie chodzę :-p no i ja rodziłam w bezrękawniku a później chodziłam w długim rękawie i nie miałam niestety 3 na krótki rękaw... a u nas w szpitalu było tak gorąco że wariowałam w tej na długi rękaw :dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry