reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

UMI Może i nie podobne ale ważne że moje :-)
ASHEARA Mała ma trzy latka a syn 19 mies. A ja mam 21 lat i 6 mies :-)
a Damianek zmienił się i to bardzo. Taki bardziej krągły jest :-) i z oczek taki bystrzejszy jest. :-)
ARTYSTKA U mnie to tylko mróz ale śniegu leży po pas :-)

kurcze miałam sprzątnąć ale dzieci non stop się bawią i zabawki rozwalają więc chyba na wieczór sobie zostawię. Może nikt nie będzie nas odwiedzał :-)

reklama
Jak wszyscy to wszyscy ja też sie pochwale:-D:-p

Kacper jak miał 2 dni w za dużych szpitalnych śpiochach:-D:-p
29157b563f.jpg

I tu Kacper w Grudniu
mody.jpg

anetka Zuzia to całkiem inna dziewczynka:tak:
Ashera jasne ze jest róznica i to ogrona teraz twój synek to mały mezczyzna juz
artystka92 U mnie też za oknem nie ciekawie i do tego strasznie zimno:dry:

ewi Jesteś pewna?:-p nie no żartuje ja rodziłam przez cc i sie czasem zastanawiam do kogo Kacper jest podobny zawsze mi go mogli podmienić:-p

umi Kacperek widzę też się dużo zmienił, jejj jakie on ma fajne długie włosy i kolor też super :tak: widać, że wesoły chłopczyk z niego.. no i na pewno nie wygląda na swój wiek :-p wygląda jakby z roczek miał :tak:

To ja też:)

Adaś jak miał tydzień(wcześniejszych brak)

a w miarę aktualne w sygnaturze. Zmienił się??

Umi- Kacper tak dorośle wygląda:) Rzeczywiście jakby starszy był

no to jak dajecie to i ja dam :))

Te pierwsze zdjecia to dzien po narodzinach kruszynki :))
Nastepne dwa to w grudniu robione :)) Ponad 8 miesiecy :))

Juz od urodzenia miala taki maciupenki nochal i wielkie pultynki i tak do dzis polika ma ogromne :))

A dzieciaczki macie kochane :*** Nic tylko wycalowac i wysciskac :*************

A tak myslalam Chyba nie ma tu takiego tematu ... U mnie na watkachz Irlandii jest fajny watek ... Znajdzmy sie na naszej-klasie :)) Jestescie chetne dziewczyny rowniez na taki watek :)) ?

Załączniki

• image195.jpg
    image195.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 51
  • image184.jpg
    image184.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 51
  • PC180089.jpg
    PC180089.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 68
  • PC170087.jpg
    PC170087.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnia edycja:
taaa kolor włosów Kacpra jest powalający:-D:-p
lenka87 Juz pisałam kiedyś ze Adaś duży chłopiec, a w porównaniu do zdjęcia jak miał tydzień to już w ogóle ogromna zmiana:tak:
sylcia Ale ci się córa zmieniła śliczna

Pomyśleć, ze wystarczy kilka miesiecy a dzieci tak sie zmieniają ehh

lenka widać zmiane :tak: już pisałam kiedyś, że Adaś nie wygląda na swój wiek, tak samo jak Kacperek Umi

sylcia ojj córeńka Ci się zmieniła bardzo, ale jaka śliczna jest :tak: słodko wygląda
Co do wątku NK.. hmm nie wiem, zresztą to nie ode mnie zależy :-p niektóre z dziewczyn mam na NK, a niektóre to nawet nie mam pojęcia jak wyglądają

to ja też;-)
1 w szpitalu zaraz po porodzie
2 w tym tygodniu

Załączniki

• DSCF0010.jpg
    DSCF0010.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 43
  • DSCF1066.jpg
    DSCF1066.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Do góry