reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witam:):-)

artystka- ja nadal piorę w proszku dla dzieci:) bo mały ma uczulenie:)

anetka-czym Ty karmisz Zuzię??? Tez bym chciała żeby Ludwik był taki słodki pulpecik , ale nie wiem czy ja źle karmię czy co :p Ja się na Zuzkę nie mogę napatrzeć ;-) Taka mała przesłodka rozrabiara:tak:;-)

Umi- nie zdałam:-p nie wiem jak ten koleś przez noc sprawdził ok 200 prac;-) 80% ludzi oblało:dry: Pajac:dry:

Ewi- no mam nadzieję ,że będę zaglądac częściej, mam teraz sesję i kurde ledwo radę daję:-D Nauka, nauka i nic więcej:-D:-D:-D

co do leżaczków ja też mam słynnego z fishera jest fajny ,tylko już od dawna go nie uzywalismy. Tak jak pisze baśka mały strasznie fikał i raz nawet wypadł z niego:dry:

MARIOLA i tak bm oczekala ale rob jak uwazasz:)
MADZIA ja mam z fisherra dokladie identyczny jak Ashera mloda kocha wibre D juz 3 baterie poszly hehe lezaczek musi byc bo ja bym nic nie mogla zrobic a tak to ja widze gadam i prasuje gotuje itd
dziewczynny jakich pampersow uzywacie bo ja teraz dluzszy czas jade na pampersach ale dzis nocy mloda calego przesikala i o 1 rano musialm ja przebieraac ale zalzylam same body i spiworek a to zeby jej ie rozbudzac
hmmmm moja mloda wczoraj cay dzien kichala dzzis tez kicha jest marudna a w nocy kaszlnela 2 razy dawac jej cos zapobiegawaczo???narazie jej posmarowalam stopy olejkiem kamforowym i pod nosiem mascia majerankowa

artystka oejj to maleństwo masz :-)
a ogólnie ile już przytyłaś?

sylcia Witam! :-)

pola Zuzka nic nadzwyczajnego nie je :-p chyba po mamusi taki z niej pulpecik :-p ale tak w ogóle to ona nie jest aż taka gruba, może na zdjęciach tak wygląda, buźke ma słodką okrąglutką, ale brzuszek to taki duży wcale nie jest ;-)

niunia ja pampersów nie lubię :no: używamy Dada z biedronki i z Tesco Baby essentials takie zielone i są super :tak:
jak Zuzka jest przezięniona to daję jej Ibum :tak:

anetka- mój własnie ma brzuszek:p :tak::-p A ja to lubie jak małe dzieci są takie pulchne:tak: wtedy są takie strasznie słodkie;-) Zuzia przecież z tego wyrosnie, prawie kazde małe dziecko jest grubiutkie, tylko mój nie:dry:

co do pampersów- ja używam teraz pampersa i z rossmana:) Jestem zadowolona <tak>

Ostatnia edycja:
anetka razem to już z 15 kg ;P Ale ja na poczatku ciązy bardzo dużo przytyłam później tak co miesiac tyłam po 3 kg a teraz tylko kilogram przytylam a w sumie teraz najwięcej powinnam tyć, na tydzień ponoć 1kg

pola 100 Lat i spełnienia marzeń a czy on przypadkiem nie zwracał na was uwagi tak jak ja Ci pisałam bo nie sadze żeby tyle prac sprawdził:sorry2:
artystka:nerd::nerd::nerd: tak ci położna powiedziała:confused: Ja jak chodziłam na wizyty to zawsze lekarz mi powtarzał ze kobiety nie uważają na swoja wagę w ciąży tyją nie wiadomo ile bo jedzą za dwóch, a nie dla dwóch... i pamietam jak raz dostałam od niego ochrzan to było chyba w 5 miesiacu bo przytyłam 3 kg:-p:tak: w ciągu 4 tyg... tak wiec bardzo mnie dziwi ze ktoś ci kazał wiecej jeść bo mało przybierasz na wadze.

edit
pola
ile takie pampersy z rossmana kosztują? Bo ja głownie z biedronki DADA kupuje jak dla mnie są super

Pola rowniez skladam zyczonka :)) 100 lat :))

Ja uzywalam na poczatku huggies ale zawsze wydawaly mi sie za obcisle i takie jakies niewygodne a wiec przezucilam sie na pampers super dry Jestem z nich bardzo zadowolona papmkee rewelka Ale mialam tez kiedys z Lidla te tojours czy jakos tak Bo nie bylo 4 z pampersa wiec wzielam tamte i tez bylam zadowolona :))

reklama
umi jak na zdjęciach to moj brzuch na duzy wyglada, jak na realu to wygladam moze na 5 miesiac.. jak dziś zobaczylam kobiety w 32 ,33 tygodniu to wogole nie ma porównania. Ale położna stwierdziła że właśnie mało przytyłam.. No ale cóż nfz, w dodatku moje miasto, plus doświadczenie położnej = dziadostwo ;p
Wiec mnie juz nic nie zdziwi :p jak w 34 tygodniu położyli moja kolezanke do szpitala mimo ze nie miala skurczy ani nic sie nie działo jak to stwierdził inny ginekolog.. i trzymali do 41 tygodnia aż urodziła... No ale ok, może według nich tak powinno być
Ogólnie to różne cuda się dzieją...
Np tak jak mojej mamie na podtrzymanie ciąży bo miala za malo wód płodowych, dali kroplówke na odejscie wód no to fajnie że sie nazywają lekarzami ;/
Ale nie oszukujmy sie nie mowie że wszedzie, ale w Polsce pozostawało troch za czasów komuny ;]

pola najlepszego i od nas!! :)

Ostatnia edycja:
Do góry