reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Asheara a to bylo z 2 lata temu :-p:-D jak bylam z 3 miesiace temu w biedronce w Rzeszowie to widzialam ze Pampersy byly po 32 zl wiec chyba ciagle robia jakies promocje ale to chyba tylko w wiekszych miastach bo tu gdzie mieszkam nie bylo ictakiego :no:

Clio Gratuluje ;-)

Nunia moglabys pisac ciut wyrazniej ;-)

anetka u Was po 27 zl jest Dada ?:szok: a u Nas 29 :sorry2:
u Ali drastycznej zmiany nie bylo w wygladzie ale w charakterze tak :-D

Femme a ja Ci powiem ze Ninka tez sie nic nie zmienila :-p

reklama
niunia90 3 godziny śpi? :szok: o kurcze co ja bym dała, żeby moje dziecko sobie taką drzemkę zrobiło.. Zuza to po 20 minut drzemki ma :dry:

polna_N kiedyś u nas były właśnie po 29 ale teraz stała cena to 26,99 :-)
w charakterze się zmieniła? na lepsze czy na gorsze?
mam nadzieję, że Zuza na lepsze się zmieni i przede wszystkim da nam w końcu się wyspać ;-)

A ja urodze w wieku 19 lat we wrzesniu ..:) no moze w sierpniu jak maluchowi sie pospieszy :)

Gratulacje :))

Hej Mamuśki ;-)
jestem po badaniach i usg :-) moja mała krewetka ma 7mm :-D 7 tydzień ciąży:-D dostałam witaminy i na badania skierowania krew już oddałam aż 3 fiolki ...:baffled: nienawidzę igieł ale jestem tak szczęśliwa że się poświecę :-D widziałam tycie bijace serduszko i się rozpłakałam ... :sorry2: a mój B się tylko pytał "powiedz ze jest jedno
powiedz ze jest jedno" :-D jest prze szczęśliwy :-D:-D:-D

Ojj to gratuluje :) Fasoleczka rosnie :))

CLIO to gratuluje:) dvaj o siebie :)
ASHERA popieram w 100% moja moda spi juz 3 godz odkad wrocilam od mamy ..U nas dzis mroz - 9 wiec jechalismy autem a teraz spi jak zabita dalej w foteliku :D:D

U nas Nadinka tez nie raz usnie w foteliku i dlugo spi :))

A co do n-k a wiec zapraszam na moj profil warto :D Posmiejecie sie z mojego wygladu :))

Sylwia Snopek Radzionków Limerick

:))))))))))))) Tak tak tak mam takie nazwisko jak te snopki na polu sa :)))))))))))))

anetka zdecydowanie na gorzej :sorry2: jest strasznie zawzieta a krzyczy gdy cos chce .... glowa peka i ja nie wiem czemu ale kazde inne dziecko wporownaniu do Ali mowi cicho a moja to sie drze :no::dry:

clio juz Amelka ? a jak bedzie to chlopczyk ?:-):-p

polna_N to super, masz przynajmniej żywiołowe dziecko :-):tak: chyba nie wolałabyś, żeby siedziała cicho, nic nie mówiła i w ogóle żeby była taka nieśmiała? :-p

Kurcze idę, bo mój P się złości, że z nim nie siedzę, później może jeszcze zajrzę :)
W ogóle to jestem zła, bo zamówili sobie jakieś zapiekanki a ja się odchudzam i nie chce w ogóle na to patrzeć ;D

reklama
Polna to jakbysmy sie spotkały to chyba ogluchlybysmy od tych naszych panienek:-Dmoja tez jak zacznie nadawac to masakra:sorry2::-pI Lena tak samo - kiedys grzeczna a teraz nas probuje co jej wolno a co nie:baffled:ahh kiedy to przejdzie:-p
A i u nas w Biedronce tez sa Dady za 26.99:-D to Ty masz jakas zacofana biedronek:-p

Clio jeszcze raz gratuluje - sliczna fasoleczka:tak::-)

Anetka moja Lena tez takie miala krotkie drzemki:baffled:dopiero jak miala cos ponad rok to zaczela dluzej sypiac - nawet do 2 godzin - wiec mam nadzieje, ze Zuzia sie tez przestawi:tak:

Asheara ja tez bym dala Tobie wiecej niz 16 lat:tak::-)Naprawde wygladasz na duzo starsza:tak:ja znowu nie wygladam na swoje lata:-p

Do góry