reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja z początku używałam pampersów z rossmana, wtedy te dada były takie jakby z folii a teraz właśnie używam dady. Spisują się genialnie. Choć na lato mam zamiar pożegnać się z pampersami na zawsze już. :-)
ANETKA Ile ma Twoja Zuzka miesięcy? Nie mogę zobaczyć suwaczków. :-) Mareczek ważył tyle co Twoja kiedy miał 7 mies.

reklama
artystka to pewnie masz tak jak ja byłam po terminie zawiexli mnie do badania na cc i pielęgniarka do drugiej " Kurcze znowu wczesniaczek" a ta druga patrzy w karte "Co ty Lidzia ona 3 tyg po terminie:-D" Wiec tamta takie oczy i stwierdziła ze pewnie dziecko strasznie małe a wcale taki mały to młody nie był.
:-p
:szok::szok: szok i uratowali dziecko jak dali ta kroplówkę:confused:

Ech. Tak sobie pomyślałam że wstawie zdjęcie moich dzieci
UTF-8BWmRqxJljaWU3OTQtbWluaS5qcGc.jpg

resztę dopisze potem bo muszę dać jeść moim małym :-)

umi :) ja Ci powiem że co jak co ale jak kasy państwo mało daje, ludzie są biedni, moze nie tyle co biedni ale nie żyje sie tak jak sie powinno. Według mnie nikt nie powinien sie obawiać czy starczy do nastepnej wypłaty na "chleb" ale skoro już tak jest że nie powodzi sie najlepiej ,to powinnie w służbe zdrowia inwestować! Bo to im by sie zwróciło wszystko, ludzie by mniej wydawali na lekarzy, na pierdoły.. Tak jak prywatnie idzie sie do gina płaci, pozniej za usg czy pobranie krwi też.. Ludzie za te pieniadze co wydają na lekarzy, na swoje zdrowie to mieliby o wiele lżej..
A zresztą nie chodzi już o tą kase tylko mogliby wykszatłconych ludzi zatrudniac a nie takich co sie nie znają.. Ja sie tak nasłuchałam co lekarze robią że aż poprostu żal..
Ewi no noo ;) jak pozują do fotek ;) Śliczne pociechy :)

artystka ja chodziłam prywatnie do gina kasy poszło mnóstwo 100 zł za wizytę:-( i do samego ordynatora chodziłam, puki było ok to spoko a jak się zaczęło chrzanić to stwierdził ze dobrze ze w szpitalu byłam:-D a potem wziął urlop i tyle go widziałam:-p. Lekarze sa rożni eh. Najlepsze jest to ze przeja sie mna ginekolog do którego ani razu nie poszłam na wizytę... i przychodził pytał jak sie czuje zupełnie za darmo eh
Ewi słodziaki ale do ciebie raczej nie podobni:-p

umi no widzisz, jak ja bylam w szpitalu to mnie moja ginekolog zapytała kto prowadzi moją ciąże hahaha :p ;)
Wspomne że moja koleżanka pare dni jak sie dowiedziala ze jestem w ciazy to pare dni pozniej poszla do gina prywatnie i powiedzial jej ze jest w ciazy i kazal nastepnego dnia przyjść i 600 zł przyniesc na zastrzyk zeby usunąć, moja koleżanka zrobila badania krwi i nie byla w ciązy a lekarz chcial wyłudzić kase od niej i tyle ;) no cóż bywają i tacy.
A właśnie jak dziewczyny u was pogoda? U mnie sypie śnieg i sypie, a zimno że ho hoo

anetka - zapewne chodzisz do klasy z moim bratem :tak: Ma na imie Robert.

co do bujakow fishera... to prawda, ze moga byc troche niebezpieczne. Damian nauczyl sie bujac sam [tak jak na hustawce, prostuje i zgina nozki przez co sie buja] i czasem jak sie rozbuja to hohoho.... trzeba go zapinac tymi pasami bezpieczenstwa bo inaczej nie daj by sie cos stalo.

artystka - wkoncu znow sie udzielasz :tak:
sylcia - Jezeli bedziesz cos chciala kupic, to kaska normalnie przelewem :-p
ewi - w jakim wieku sa Twoje skarby? i Ty? :blink:

i takie pytanie... bardzo sie zmienil? :)

Damianek 1 dobra zycia
2dp64w.jpg

i 3 miesieczny
2euncxf.jpg

Ostatnia edycja:
asheara zmienic sie napewno zmienil :-) jest taki fajniutki i ma buzke taka pulchniutka :-) jest poprostu przesliczny ;-) A te oczka normalnie cudoo :-)

reklama
EWI Zuza ma dokładnie 8 miesięcy i 16 dni :tak:
ale masz małe słodziaki :-)

artystka u mnie też śnieg pada, w sumie padał, nie wiem cy dalej pada, nie chce mi sie do okna podejsc:-p

Asheara oj po imieniu to Ci nie powiem bo ja od tego roku tam chodze i nikogo oprocz 2 osob nie znam :dry: ale tak mi sie nazwisko skojarzylo:tak:
no Damianek się zmienił i to sporo ! słodziak z niego :tak:

to ja też dam dla porównania zdjęcia Zuzi (sorry, że tak chamsko daje to samo co Ty:-p)

po urodzeniu a drugie wczoraj

Do góry