reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ja tez :) i dziś miałam takich pożądnych to z 4 skurcze tak samo :p , dziś wyprałam wszystkie ubranka, jutro prasowanie i będę totalnie gotowa na powitanie Szkrabika;)

Noo gratuluje wam dziewczyny :))

Ja skurcze dopiero w sumie czulam jak mialam skurcze porodowe te co 2-3-4- min po minute wczesniej malo kiedy cokolwiek czulam oprocz ruchow dziecka Nawet te kicksa w ogole w sumie nie czulam ukulo mnie moze z 5 raz przez cala ciaze i to tyle

Hejka :)

Jestesaniolkiem a co sie dzialo ,ze trafilas do szpitala? usg Ci zrobili?? bo napisalas "malego"

Mariola a po co tak wczesnie prac?:nerd: masz jeszcze czas do tej pory to 2 razy zdarzy Ci sie zakurzyć,stechnąć itp.Jest zima poczekaj na marzec wysuszysz sobie wszystko na swiezym powietrzu bedzie ladnie pachnialo wiosną.Ja bede prala dopiero w marcu a termin mam wczesniej niz Ty.

Artystka dobre sa rowniez platki mydlane.Albo mozesz kupic vizir sensitiv i dac mniejsza miarke.Ja mam zamiar kupic dzidziusia bo jest tani i ladnie pachnie.Artystka uwazaj na siebie,moze Ci jutro gin przepisze MG bo to dobre na hicksa.A jak bedzie Cie jeszcze lapac to lec do wanny!

Madzia ja tam bym, juz do takiego gina nie poszla ale Twoje zdanie.

A ja dzisiaj strasznie zmeczona,tak mnie glowa boli!!!Bylam dzis na zakupach kupilam 2 biustonosze w marcu przerobie je na karmniki.Kupilam tez Antkowi zajebiste rajtuzki!

Nie umiem sie doczekac czwartku mam dostac rzeczy po dzieciach kolezanki mojej mamy.Poogladam co tam bedzie i najwyzej bede dokupywac.

mazia nie mam wanny ;/mam prysznic ;/
Jak szłam do kuchni to spojrzałam w lustro na przedpokoju brzuch mi opadł i to strasznie.. Mam tak nisko, bez problemu wkladam reke miedzy piersiami a brzuchem.. I mialam o 18.40 i o 19.20 skórcz ;/ cos czuje ze dzisiejszy dzień mnie zaskoczy jeszcze

artystka no to odpoczywaj, a jakby byla czesciej to jedz do szpitala bo jeszcze 3 tygodnie mogl by maluszek poseidziec a najlepiej to 5;-)

o 19.51 mialam skórcz i przed chwilą znowu... ;/
Ide sie położyć 3majcie kciuki oby przeszło bo wolałabym nie martwić się i nie chciałabym żeby dzidziuś wcześniej sie urodził.
Odezwę się jutro jak dotrwam ;)
Pozdrawiam :)

Artystka to pod prysznic usiadz sobie w brodziku i polewaj wodą.Potem wez nospe jak masz w domu magnez to tez wez a jak nie zjedz czekolade najlepiej gorzką i kladz sie do wyrka! wszystko bedzie dobrze to na pewno falszywce

artystka ja również pierwsze prania prałam w proszku dla dzieci :tak:
aa i dziękujemy za komplement :-)

mariola już wszystko masz dla dzieciaczka? no proszę, szybko :-)

sylcia a ja w ogóle tylko raz miałam skurcze, ale za to przez cały dzień:dry: a porodowych to nawet nie miałam na szczęście

U nas dalszy koszmar ząbkowania, chyba musi bardzo boleć, bo takiej marudnej Zuzi to ja nigdy nie widziałam. Dzisiaj nawet zdecydowałam się, żeby dać małej czopka, tego Viburcol, czy jakoś tak, jak na razie jest spokojniejsza, zobaczymy później.. oby podziałało :tak:

reklama
Piorę z tego względu że termin mam na 19 marzec :), a suwaczek jest z ostatniej miesiączki, tyle że u mnie Maluch jakos od tej miesiączki uciekł:). Dzięki Bogu..
I od 21 tygodnia miałam być przygotowana na poród ze względu na zagrożoną ciąże , więc wydaje mi się ze to i tak już czas najwyższy żeby mieć gotową jakąś czystą wyprawkę do szpitala :). Nigdy nic nie wiadomo , zwłaszcza w moim stanie:)

Do góry