reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Jesteśaniołkiem nie panikuj tak,bo przecież i tak musisz urodzić.Teraz już Cię to nie ominie.Chcesz czy nie chcesz poród i tak nadejdzie i nie bardzo masz możliwość żeby decydować o ty jaki będzie.Mój poród był straszny,ale co z tego?Żyję i mam się dobrze.Przed tym nie uciekniesz.

jestesaniolkiem podstwa - nie zamartwiaj sie za wczasu.. Dzidzia napewno bedzie zdrowa.. Ja do porodu podchodzilam tak: wiem, ze bedzie bolalo, bedzie ciezko ale jaka nagroda Cie czeka.. A ty, ze nie zakochasz sie w swoim dziecko - to nie wyglada jak na reklamach czy filmach.. Milosc przychodziz czasem.. Ale jak zobaczylam Lene to pomyslalam sobie, ze jest najpiekniejsza na swiecie mimo calej krwi i sluzu:-D:tak:a balam sie jak Ty - a co zrobie jak mi sie nie spodoba:tak:dla matki jej dziecko jest najpiekniejsze - wiec glowa do gory i bez zamartwiania sie:-)

Jesteśaniołkiem nie panikuj tak,bo przecież i tak musisz urodzić.Teraz już Cię to nie ominie.Chcesz czy nie chcesz poród i tak nadejdzie i nie bardzo masz możliwość żeby decydować o ty jaki będzie.Mój poród był straszny,ale co z tego?Żyję i mam się dobrze.Przed tym nie uciekniesz.

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
wieeeeem.... temu staram sie wogole nie myslec o porodzie :)...
niech sie dzieje wola nieba z nia sie zawsze zgadzac trzeba :-D:-D:-D..
od jutra litanie o przyjemny porod zaczne odprawiac :-D:-D:-D:-D!!!

Po długim czasie... ale jestem, nie wiem czy ktos mnie wogole pamieta. ;-)

ANIA - A opisywalas swoj poród? Mowisz ze straszny? Bo jezeli opisywalas to chetnie przeczytam. ;-) Mój cale szczescie to lekki byl, a tez tak strasznie sie balam. :no:

Asheara - Dokladnie jest tak jak piszesz. :tak: Móje bole to identyczne bole jak przed miesiaczka. Z poczatku sama nie wiedzialam czy to jest to, i dopiero jak te bóle trwały ok. 1-2h. zorientowalam sie ze tak. :-)

Jesteśaniołkiem więc jednak chciałabyś wpłynąć na to jaki będzie poród:-D Nie wiem czy litanie tutaj coś pomogą:-D Nastaw się na to,że to musi boleć.No nie ma takiej siły żeby nie bolało.

Jestesaniolkiem wszyscy maja takie obawy.Ja to w portki robie na mysl o tej mojej cc.

Doroom witaj po przerwie.Boze jak ten czas leci ALanek to juz powazny kawaler!

jestesaniolkiem uwierz mi to normalne:tak::-) napewno Twoja corcia bedzie sliczna a dla Ciebie najpiekniejsza:tak::-D
A porod trzeba przezyc.. jak widzisz sa mamy, ktore przeszly to lekko a sa takie ktore wspominaja to zle.. Moja porod tez byl koszmarny ale chcew drugiego dzidziusia i wiem, ze dam rade.. Bedze bolec ale co tam - bede miala swoja iskierke:tak::-)

reklama
Dorom nigdzie nie opisywałam całego swojego porodu.Do tej pory jeszcze go całego nikomu nie opowiadałam...Bo nie umiem...Bo to był koszmar.Pisałam tylko większość w wątku o porodach z mężem.

Do góry