reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulaa to chyba kazda matka pamieta :-p:tak: ja pamietam jak moj P plakal i uczucie jak dotknelam swojego brzucha .... dziura i kosci :-D:-D:-D

Ewi racja , tyle pisza az czasem nie wiadomo co pisac :sorry2:

Femme ciekawe jak dlugo tu wytrzymasz :-p:-D

Grecja to juz Twoj wybor ;-) wczoraj z mama robilysmy kotlety po krolewsku - czyli zamiast ananasa dalysmy kapelszu pieczarki i na to ser :cool2:

Asheara mozliwe ze porod przyjdzie niespodziewanie ale trwac to On chwile bedzie :-p:-D

reklama
Paulaa to chyba kazda matka pamieta :-p:tak: ja pamietam jak moj P plakal i uczucie jak dotknelam swojego brzucha .... dziura i kosci :-D:-D:-D
Asheara mozliwe ze porod przyjdzie niespodziewanie ale trwac to On chwile bedzie :-p:-D

Ciiiiiiii kurde, chcialam zlagodzic temat.
Ja sama wiem najlepiej - 24h skurczy ze sie ruszac prawie nie moglam :dry:

Co do brzucha - dokladnie - skora i kosci, to akurat nie bylo fajne :sorry2:

jestesaniolkiem dziwnie myslisz.. ja w 36tc modlialm sie, zeby Lenka posiedziala dluzej w brzuszku.. a urodzilam ja dokladnie w 40tc i wazyla 3490g - wiec chyba nie byla jakims klocem..
Lepiej donosic dzieciatko do 40tc - wtedy ma najwieksze szanse uordzic sie zdrowiutkie jak rybka:tak:
A o porodzie nie mysl.. kazda z nas to przeszla i zyje:-Dwiec glowa do gory:tak:

Paulaa tak ten moment jest najpiekniejszy:tak:i ja bolu tez nie pamietam - nawet tego samego dnia nie mgolam sobie przypomniec jak bardzo bolalo ale pamietalam to spojrzenie Lenki na mnie:tak:ahh przepiekna chwilka:tak:

Polna ja tez wlasnie to pamietam.. jak Lena wyszla z brzuszka to on tak caly opadl i juz go nie bylo:-Dbylam pewna, ze mi zostanie jeszcze tak jak w ciazy duzya tu taki plaski odrazu:-D

motylicaja - ze tak sie wyraze, nie rob z siebie ofiary [nie chce Cie tu urazic, ale jakos nie potrafie znalezc innego okreslenia w tej chwili] ze Cie stado mlodocianych matek napadlo i przepedzilo bo to nie w tym rzecz.
Siana masz sobie dac lista i finito :cool2:

Spoko:) przeciez wiem....Nie obrazam sie ani tego nie napisilam w zlosci...:):tak:

jest oki:):tak::-)

POLNA - hehe pewnie nie długo bo już na dzień dobry zostałam zlana ciepłym moczem :laugh2: no nic będę twarda ! :-p

JESTESANIOLKIEM - a ja Ci zazdroszczę jak nie wiem co :-p tak mi się marzy drugi poród ... walić ten ból będzie i minie ale uczucie jak pierwszy raz widzisz swoje dziecko ...bezcenne :-p :-)

Lece do mamuśki na obiad :-) zajrzę później :-)

POLNA - hehe pewnie nie długo bo już na dzień dobry zostałam zlana ciepłym moczem :laugh2: no nic będę twarda ! :-p

JESTESANIOLKIEM - a ja Ci zazdroszczę jak nie wiem co :-p tak mi się marzy drugi poród ... walić ten ból będzie i minie ale uczucie jak pierwszy raz widzisz swoje dziecko ...bezcenne :-p :-)

Lece do mamuśki na obiad :-) zajrzę później :-)

motylicaja - no, i wszystko na temat :blink:
femme fatal - o nie nie moja droga! Wyobraz sie, ze chcialam napisac ale Damian zrobil kupe i ksoncyzlam wtedy posta.
Moje pytanie mialo brzmiec "a dlaczego mialabys od nas uciekac?"
ale teraz juz go nie musze zadawac :-)
Powiedzm ile masz lat? Kiedys pamietalam ale... hmmm... 20/21?

polna tego po królewsku to mogę jeść i jeść. dobry jest jeszcze też z pieczarką i serem ale do tego jeszcze szynka. nieźle można się najeść:-D

reklama
motylicaja - no, i wszystko na temat :blink:
femme fatal - o nie nie moja droga! Wyobraz sie, ze chcialam napisac ale Damian zrobil kupe i ksoncyzlam wtedy posta.
Moje pytanie mialo brzmiec "a dlaczego mialabys od nas uciekac?"
ale teraz juz go nie musze zadawac :-)
Powiedzm ile masz lat? Kiedys pamietalam ale... hmmm... 20/21?

No pewnie....:)

Nie nie uciekam od was...ehhe:)

Ja 20 lat i 7 miesiecy Mam:)

Do góry