reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja w styczniu bede miałam 22 lat mój mały w zaszłym miesiacu skonczył rok jak go rodziłam miałam 20 lat i tez do mnie zwracali uwage ze jestem za młoda ale ja to miałam gdzies co ludzie mówia tez miałam cesarke i nie narzekam niesety nie moge wstawic zdjecia małego i tego suwaczka bo niestety nie umiem pozdrawiam wszystkich
jak mozna to dodac czy dziecko majac 11 miesiacy bedzie pamietałao ojca jezeli ojecie wruci jak dziekco bedzie miało 16 miesacy i co robic zeby dziecko go pamietało prosze o pomoc i jak wsatwic te cuwaczki

reklama
ja w styczniu bede miałam 22 lat mój mały w zaszłym miesiacu skonczył rok jak go rodziłam miałam 20 lat i tez do mnie zwracali uwage ze jestem za młoda ale ja to miałam gdzies co ludzie mówia tez miałam cesarke i nie narzekam niesety nie moge wstawic zdjecia małego i tego suwaczka bo niestety nie umiem pozdrawiam wszystkich
jak mozna to dodac czy dziecko majac 11 miesiacy bedzie pamietałao ojca jezeli ojecie wruci jak dziekco bedzie miało 16 miesacy i co robic zeby dziecko go pamietało prosze o pomoc i jak wsatwic te cuwaczki
a propo tego pamietania taty.... moj P. chcial wyjechac za granice do pracy ale jak narazie mu zabronila, przynajmniej do roczku, kiedy dziecko kojarzy tate i rozumie (po czesci) kto to jest....

mozecie sobie zalatwic skype i kamerke... dziecko bedzie widzialo tate i slyszalo :).... najfajniejszy sposob wg mnie :):):)...

z tym jest bardzo cieszko bedzie bo tam gdzie on jest nie ma tel ani nic no moze tv bedzie lub cos takiego no moza raz na jakis czas zadzwonic jak mu karte lustem wysle a takto nie moze nic tam miec a z dzieckiem nie mam jak tam do niego pojechac bo to jest w gdańsku-przeróbka w z k i tam nie mma jka z dzieckiem pojechac dlatego sie pytam czy dziecko bedzie go pamietałą ale opowiadam mu o tacie pokazuje zdjecia czy to wystarczy

jak wstawić te suwaczki powiem ci ze jak by było tak wolno to bym tak zrobiła

Ostatnio edytowane przez moderatora:
z tym jest bardzo cieszko bedzie bo tam gdzie on jest nie ma tel ani nic no moze tv bedzie lub cos takiego no moza raz na jakis czas zadzwonic jak mu karte lustem wysle a takto nie moze nic tam miec a z dzieckiem nie mam jak tam do niego pojechac bo to jest w gdańsku-przeróbka w z k i tam nie mma jka z dzieckiem pojechac dlatego sie pytam czy dziecko bedzie go pamietałą ale opowiadam mu o tacie pokazuje zdjecia czy to wystarczy
ok nie wnikam gdzie jedzie i po co....
ale wydaje mi sie ze bedzie pamietalo :)... a jezeli nawet nie, pol roku to nie wiecznosc, a jak wroci maluszek to na nowo nauczy sie kim jest tata ----> z tego co wiem, jezeli maly mial bliski kontakt z tata ( niemowlaki ucza sie zapachu, dotyku skory itd) to na bank jak po przyjezdzie sie do niego przytuli to sobie przypomni i pozna ze to jest tata :)...

jak wstawić te suwaczki powiem ci ze jak by było tak wolno to bym tak zrobiła
musisz stworzyc suwaczek skopiowac BBCode, wejsc w ustawienia, w twoim panelu kontrolnym odszukaj edytuj syganture i tam w takim duzym oknie wklejasz go i zapisujesz ;)...

aha dzieki bo własnie sie nad tym zastanawiałam a jak te suwaczki wstawic

Dziekuje za pomoc i za uswiadominie mnie

wy to macie końskie zdrowie, żeby o tej porze nie spać:-D
ja wstałam o 7, jeszcze sobie powtórzyłam to co mam na kolokwium i niedługo się zbieram na uczelnię. masakra jakaś, coś tam niby pamiętam ale trudno mi skojarzyć:szok: jak zaliczę to będzie dobre. i nie piszcie tutaj dużo bo ja dzisiaj wracam dopiero o 20 i znowu będzie z 10 stron:-D jeszcze śnieg pada :wściekła/y:

Grecja spokojnie napewno sobie wszystko przypomnisz:tak:jesli tylko sie uczylas to zdasz - nie ma innej opcji;-):-)ja zawsze sobie to powtarzalam podczas egzaminow, ze przeciewz uczylam sie i napewno zdam:tak:Trzymam kciuki:-)

reklama
Dlatego musisz sobie wmawiać, ze to potrafisz, umiesz:-)Uwierz mi wizualizacja dziala cuda:-D Napewno bedzie dobrze.. zanim zaczniesz odpowiadac wez kilka glebokich wdechow i bedzie dobrze..:-)

Do góry