reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Netgirl ona pisała że już więcej tu nie wejdzie więc proponuje skopiuj to i prześlij jej jako prywatną wiadomość :-)

Mika właśnie dostałam pościel. Normalnie co minute do okna już biegałam ale w koncu jest... Zamowiłam żyrafki na beżowym, zastanawialiśmy sie jeszcze nad kaczuszkami na pomarańczowym ale jednak wypadlo na tą... I muszę powiedzieć że jest cudna... I powiem ci że chyba warto zamówić tą z rożkiem bo za 25zł masz rożek i dodatową podusie, a rożek po rozłożeniu jest praktycznie jak kołderka... I zastanawiam sie czy nie zamówić jeszcze jednej, tylko że musze poszukać bez wkładów, no ale siostra mówiła że mi kupi jak już płec poznamy...

Famme Fatale a więc musisz wejść sobie na listę wszystkich forów i tam masz forum młodziutkie mamy... jak tam wejdziesz to jest wątek "ociotowanie..." tam jest list od tej miłej pani, i wątek ze zdjęciami... Lub będąc na tym forum na gurze tuż nad pierwszym postem masz wypisane pokolei ścieżke jak tu sie wchodzi, kliknij na młodziutkie mamy i będziesz na wątkach... Nie wiem jak to jasno napisać...

Angel narazie nic więcej o snoopy nie wiem, jak tylko dostaje wiadomości to odrazu staram sie je tu wam wrzucać... Moze rodzi i nie ma jak napisać... Ale jak tylko będe coś wiedzieć to napisze

Aniu to czercowki nie mają kontaktu ze snoopy? Jak coś to im też trzeba wstawiać info co sie tam u niej dzieje

BUUUUUUZIIIIIIIIIOOOOOOOOOOLEEEEEEEEEE :-* :-* :-*

reklama
Netgirl, z robotnikiem nic, bo ja albo jestem w pracy albo gdzieś kursuję a oni mają jednak cały blok a nie tylko mój balkon:-D. Więc ciężko nam się spotkać hehe:-D.
Ona_mika, alimenty płaci jego mama a on nic nie daje. Ostatnio nawet była u niego w Holandii jego mama, myślałam, że da jej jakąś paczkę żeby przekazała Hani, w końcu niedawno roczek miała, ale NIC!! A najbardziej mnie wkurza, że wszystkim płacze że nie może się z cóką widywaći że tęsni a jak ma okazję to nic nie robi:wściekła/y:. Mi tam nie zależy na oglądaniu jego, ale wkurzają mnie te jego kłamstwa:wściekła/y:.
Baska, nie przesadzaj, bo się zawstydzam:zawstydzona/y:. JA po prostu ostro dostałam po dupie, a dochodzenie do siebie trwało rok! Teraz już nic i nikt nie jest w stanie zaburzyć harmonii mojego życia. No chyba że pojawi się jakiś tatuś dla Hani:-D:-D:-D:-D.
Femme Fatal, a Ty czemu w końcu zostałaś sama? Twój były interesuje się dzidzią w brzuszku? Myślisz, że będzie ją odwiedzał po narodzinach? Stanie na wysokości zadania i uzna dziecko i będzie płacił? Nie wiem, czy przegapiłam, jeśłi pisałaś to z góry przepraszam za moje roztrzepania?
WIE KTOŚ CO U SNOOPY???????????

ania_zywa 300zl za PR :szok: to u nas w jednym szpitalu najwiecej sie placi 100-wtedy daja Ci taka cegielke :laugh2:
A tak wogole przyslowiowy tatus Hani,powinien zostac wykastrowany za swoje postepowanie!!

A co do szybkich porod to lezalam z taka kobitka na poloznicztwie co od czasu odejscia wod do narodzin minelo 40 minut a to byla Jej 1 ciaza:rofl2: wszyscy sie dziwili bo na izbie miala jeszcze 7cm rozwarcia a zanim dotarla na podorowke minelo zaledwie 10 minut i ledwo co sie ulozyla na fotelu juz glowke bylo widac a potem jedno parcie i PLUM wyskoczyl chlopczyk !! tez tak chcialam a przynajmniej marze :laugh2:

palina pewnie ze mozesz sie przyłaczyc:) Zapraszamy do dyskusji:)

polna nio to nieźle chyba miała wymarzony porod, 40 min:szok: szok. Niezłe szczescie oj jak ja bym tak chciała.

Moze snoopy juz rodzi, skoro nic nie pisze:):)

kasia mi tez sie bardzo ta posciel spodobała:) fajna fajna i ooo jak szybko Ci przyszła no nieźle:)

Jeju jak sie moj dzidzius wierci no nie moge...jak nigdy....:)

pisze to po raz 3 bo ciagle cos ucina i jest coraz krotsza wersja :-p
Teraz ma nas w dupie nic sie nie interesuje ale niedawno mi mowil ze bedzie walczyl o prawa do dziecka i ze sie cieszy ze bedzie?!:| idiota ... teraz bawi sie w najlepsze i ma wszystko gdzies i mysli ze jak sie urodzi to bedzie mial zabaweczke chyba ...

a co do alimentow to juz wnioslam sprawe bo w czasie ciazy ponoc przez 3 miesiace przysluguja jakies pewnie smieszne pieniadze ale przynajmiej odczuje jakis obowiazek beztroski szczeniak ;-)

reklama
Do góry