reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej babeczki raptem dwa dni mnie nie było a tu snoopy już się rozkłada...oby szybko urodziła.....tak czekała na dzidzie a teraz lada moment będą razem!!!!Oj teraz to będzie najszczęśliwszą osobą na świecie,życze jej dużo siły !!!!

Ja miałam 2 cesarki ze względu na to że nie mogli czekać na działanie pompy....bo tętno dzieciakom zanikało!!!!pierwsza cesarke miałam ze znieczuleniem zewnątoponowym,oj jak ja żle dochodziłam do siebie to przez te powikłania w ciąży , drugą miałam ze znieczuleniem ogólnym bo biore leki przeciwzakrzepowe(nawet nie wiedziałam że w ogólnym to respirator wspomaga oddech dopiero na stole operacujnym mi powiedzieli) i miałam ja rano a wieczoram już sama usiadłam a rano poszłam dię umyć i jakoś w miare normalnie chodziłam ....czy to poród naturalny czy c.c. zawsze za drugim razem podobno szybciej się do siebie dochodzi!!!!

reklama
Pozdrowienia dla Snoopy bede 3mac kciuki ale mam przeczucie ze dobrze przejdzie porod ona widac silna dziewczyna :-)

Dzisiaj od rana lenie sie w lozku... nawet bloga zalozylam stwierdzilam ze bede tam wylewala wszystkie smutki plakalam chyba z 2 godziny ;/ ale jest lepiej :D czasami warto sie wyplakac a mysle ze taki bolog to dobry sposob na wyrzucenie zlych emocji :-p

Tak patrze na Ciebie Aniu i normalnie podziwiam tyle energi i radosci z Ciebie plynie :-)
Silna babka ;D

Netgirl, zgadzam się w 100% z tym co napisałaś, przenieś tego posta na tamten wątek, żeby Matylda sobie mogła przeczytać;-).
Kasia, no w szoku to mało powiedziane, choć jak się jedna z czerwcówek zapytała czy nie wiemy, co u Snoopy już miałam w głowie, że może rodzi:-D.
FemmeFatal, wiesz czemu mam tyle energii? Bo po roku czasu wreszcie nauczyłam się być samotną szczęśliwą matką:tak::-).

Witam:):)

Snoopy ale niespodzianka!! No szok, niedawno nie mogłas sie doeczekac, a tu juz na porodówce:szok: Dobrze, że pojechałaś do szpitala. Wszystkie trzymamy kciuki by było szybkie plum!:)

netgirl super że to napsiałaś! A co do trej kobiety to zdecydowanie przesadziła!! Najbardziej mnie wkurzyło jak napsiała ze jej nie mozna denerwowac bo jest w ciazy, a my to niby co???!!!! eh.... zal po prostu:baffled::baffled::baffled:

Kasiu pisz wszystko o Snoopku:)

Jak wam mija dzien?:)

a dobra ja juz zaczailam, bo przeczytalam tamten watek, no nie moge, co za glupia baba, nich sie sama zastasnowi nad swoim rozumem a nie dopiero pisze jakies glupoty, przeciez ona nie ma zadnego doswiadczenia z dziecmi, a bedzie pouczac innych

kurcze o co chodzi??? bo ja nie bardzo w temacie jestem??

No ja wlasnie tez nie za bardzo wiem o co tak wlasciwie chodzi ;/ nie moge sie doszukac jak ktos by mogl to napiszcie gdzie jest wypowiedz tej "uroczej pani" :-)

Wogole mamy jakas "swoja galerie" ? moze ktos podac link jesli taka istnieje :-p ?

reklama
Do góry