reklama
palina22
Początkująca w BB
Angel no, bardzo szybciutko doszła, w sumie to 48godz, ja sie nastawiałam na następny tydzień bo to od jutra długi weekend a tu prosze taka cudna niespodzianka... tylko teraz musze na łóżeczko poczekać bo załatwione mamy no ale narazie nie bierzemy bo będziemy musieli przemeblowanie robić, a tak zrobi sie gdzieś w sierpniu
Netgirl no nie wiem czy zajrzy... przecież ona nie może sie stresować... Po raz pierwszy spotkałam sie z taką opinią... wiem że nie ona pierwsza ale ja jak narazie nie spotkałam sie z niechęcią do mojego wieku i brzuszka, pewnie dlatego że nikt nawet mi nie wierzy że mam 20lat bo wyglądam na więcej no i zachowanie też mam dojrzalsze (w końcu od gimnazjum praktycznie sama sobą sie zajmowałam bo rodzice mieli własną dziłalność i to mi wiele dało, potem internat...)
Paulina witam serdecznie...
Kurcze też jestem ciekawa co u Snoopy no ale nie chcem jej niepokoić, może całą noc nie spała a teraz dali jej coś i może odpoczywa, poczekajmy jak cos sie wydarzy i będzie mogła to napisze...
Netgirl no nie wiem czy zajrzy... przecież ona nie może sie stresować... Po raz pierwszy spotkałam sie z taką opinią... wiem że nie ona pierwsza ale ja jak narazie nie spotkałam sie z niechęcią do mojego wieku i brzuszka, pewnie dlatego że nikt nawet mi nie wierzy że mam 20lat bo wyglądam na więcej no i zachowanie też mam dojrzalsze (w końcu od gimnazjum praktycznie sama sobą sie zajmowałam bo rodzice mieli własną dziłalność i to mi wiele dało, potem internat...)
Paulina witam serdecznie...
Kurcze też jestem ciekawa co u Snoopy no ale nie chcem jej niepokoić, może całą noc nie spała a teraz dali jej coś i może odpoczywa, poczekajmy jak cos sie wydarzy i będzie mogła to napisze...
femme fatal
Mama Ninki :)
madzik1388
Mój Skarb 12.11.08
palina22 witam Cie serdecznie:-)
KasiaF87 z takimi ludzmi to tylko interesy robic, towar taki jaki zamawiamy, a do tego paczuszka szybko doszla
a co do tej m ilej pani, to ja juz nie raz sie przekonalam ze to nie wiem decyduje o dojrzalosci, i uwazam ze nie ma sensu zawracac sobie nia glowy, zobaczymy co kobieta bedzie robic jak juz urodzi, bo moge sie zalozyc ze bedzie miala wiele problemow z dzieckiem.
ja czytam wiele ksiazek o niemowletach, ale wiem ze w zyciu bedzie zupelnie inaczej
KasiaF87 z takimi ludzmi to tylko interesy robic, towar taki jaki zamawiamy, a do tego paczuszka szybko doszla
a co do tej m ilej pani, to ja juz nie raz sie przekonalam ze to nie wiem decyduje o dojrzalosci, i uwazam ze nie ma sensu zawracac sobie nia glowy, zobaczymy co kobieta bedzie robic jak juz urodzi, bo moge sie zalozyc ze bedzie miala wiele problemow z dzieckiem.
ja czytam wiele ksiazek o niemowletach, ale wiem ze w zyciu bedzie zupelnie inaczej
femme fatal
Mama Ninki :)
Ja tam obstawiam ze Snoopy dzisiaj juz bedzie miala malenstwo przy sobie :-)
A
ania_zywa
Gość
Polna, ale ona miała już 7cm rozwarcia, a ja jak weszłam na izbę to miałam rozwarcie na 1 palec. Nie chcieli mnie przyjąć, bo powiedzieli że nic się nie będzie działo, że mam iść jeszcze spać. I co? Dobrze, że się moja niedoszła teściowa uparła, że mają mnie na patalogii położyć, bo inaczej rodziłabym w domu.A co do szybkich porod to lezalam z taka kobitka na poloznicztwie co od czasu odejscia wod do narodzin minelo 40 minut a to byla Jej 1 ciaza wszyscy sie dziwili bo na izbie miala jeszcze 7cm rozwarcia a zanim dotarla na podorowke minelo zaledwie 10 minut i ledwo co sie ulozyla na fotelu juz glowke bylo widac a potem jedno parcie i PLUM wyskoczyl chlopczyk !! tez tak chcialam a przynajmniej marze
Netgirl, no właśnie chyba zapomniałam haha. A w koło bloku to ja wczoraj non stop z Hanią chodziłam, ale co jak on na 4 piętrze na balkonie robił? Miałam krzyczeć "Hej, kolego w czapce z daszkiem, jak Ci idziwe robota?" Hahahahaha:-).ania zywa dla chcacego nic trudnego!! a to nie masz znajomych w bloku akurat przy balkonach gdzie robia? albo wyjdz z Hania pochodzic do okola bloku, nie bedzie podejrzane i jak zobaczysz go to wiesz tak "od tak "ale zalotnie zapytaj jak tam robota idzie albo jakies inne glupstwo. co Ty zapomnialas co to podryw?? moze i twarda sie zrobilas, teraz juz szczesliwa to czas zaczac sobie przypominac co niektore umiejetnosci
Wybuchnęłam śmiechem jak to przeczytałam i się wszyscy na mnie spojrzeli.ania_zywa albo podstepem zaciagnij do mieszkania ze niby kran sie popsul :-)
On ma obowiązek pokryć połowę kosztów ostatnich 3 miesięcy ciąży i koszty połogu. Nie wspomnę już o wyprawce! Dlatego dobrze zrobiłaś, i zbieraj jak najwięcej rachunków.Teraz ma nas w dupie nic sie nie interesuje ale niedawno mi mowil ze bedzie walczyl o prawa do dziecka i ze sie cieszy ze bedzie?!:| idiota ... teraz bawi sie w najlepsze i ma wszystko gdzies i mysli ze jak sie urodzi to bedzie mial zabaweczke chyba ...
a co do alimentow to juz wnioslam sprawe bo w czasie ciazy ponoc przez 3 miesiace przysluguja jakies pewnie smieszne pieniadze ale przynajmiej odczuje jakis obowiazek beztroski szczeniak ;-)
reklama
polna_N
Mama Ali ... 2007
ania_zywa eee tam ,nie smiej sie tylko dzialaj !Moja kuzynka tak zrobila,potem to jeszcze popsula cos w pralce i znowu zawolala go zeby naprawil a jak za 3 razem majstrowala przy kranie to calkiem go urwala wiec poszla po ..wybawiciela.. , wychodzi na balkon a tu PUSTO - wszyscy robotnicy mieli w tym dniu wolne