reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
No u mnie po wizycie spoko wszystko wporzadku :) maluska sie jush obrocila do produ :) szyjka sie troszke skrocila ale mowil ze nie rokuje przedwczesnego porodu :) a tak to jednym zdaniem powoli sie rozlarze :D:D tak stwierdzil lekarz:)

To fajnie ,teraz musisz tylko odpoczywac i czekac na malenstwo :happy:

A mi Ala wlasnie sie obudzila,naladowala baterie i szaleje po pokoju !! jeszcze pokazuje na okno bo sloneczko wyszlo i mowi ..yci yci.. :-)

No trzeba odpoczywac :p ale mnie sie tam nie spieshy jesce nie jestem taka zmeczona mam dwoch babelkow do bawienia ( jedenm moj a jeden znajomej ) daja w dupe ostro :) Mam nadzieje ze niunia chociaz bedzie grzeczna:)
a to mooj tak samo tylko gada aici aici :D wogole jak na 2 latka malo mowi :/ ale ponoc chlopcy pozniej zaczynaja :D

Niczym sie nie martw jak zacznie mowic to bedziesz zatykala uszu bo juz beda Cie bolec :-)
Kuzyn mojego P tez w tym wieku malo mowil a teraz to nonstop ma otwarta buzie,czasami nawet przez sen mowi :-)

Wiesz moja siostra tez ma synka w wieku Twojego Filipa i tak samo nawet sie nie przejmowala tym ze malo mowi -wsumie to nic nie mowil tylko piszczal i pokazywal palcem ak cos chce!! dopiero jak poszla z Nim do specjalisty to Ja scielo z nog bo sie dowiedziala ze jest chory-ma jakas odmiane autyzmy :-( ale ostro z Nim cwiczy,jezdzi na ciwczenia i z mowieniem jest na rowno z Ala a moze nawet do przodu :rofl2:

No niby moj maly mial badania robione i wogole i ze wszystko wporzadku jest :) Kazali sie martwic jak do 3 roku zycia nie bedzie mowil , to wtedy isc do specjalisty a tak to mowili ze luzna :)

Do 3 roku to bedzie juz mowil dobrze !! a wogole to On mowi jakies angielskie slowka czy tylko po polsku ??

Ja uciekam kobietki bo mi Ala wyje pod drzwiami i jeszcze znowu uslysze ..bee mama.. :wściekła/y: :laugh2::laugh2::laugh2:

Milego dnia :happy:

reklama
No wlasnie lapie tesh angielskie slowka i wiesh nie chce zeby sie mu mieszalo , no ale nic na to nie zrobie , bo czy bajka czy na spacer pojdziemy to takie potoczne slowka od dzieci uslyszy i pozniej probuje gadac :)

Do góry