reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kochane jesteście ;) Leże jeszcze na patologi bo mam sie wyspać a mi sie wcale niechce... Skurcze chyba ze strachu miałam bo teraz ustały- SNOOPY

Tak więc i my teraz połżmy sie spać...I spokojnie czekajmy na najświeższe wieści... Ja ide spać żeby wstać jak najwcześniej... Życze miłej nocki... Buuuziole

reklama
A gdzie bys chciala np. wyemigrowac ??;-):confused:
Yhym ...Nie ma dwoch obywatelstw, no chyba ze masz dziecko z obywatelem kraju do ktorego wyemigrowalas, to wtedy nadajesz dwa jak chcesz :tak:
jestes samotna matka czy mezatka ??
Jesli ciaza byla prowadzona przez midwife i masz karte ciazowa ze wszystkimi badaniami itp ze ciaza i porod w Uk sie odbyl to na koniec- midwife pomaga ci zebys dostala pieniazki, wypelnia ci i podpisuje sie pod dokumentami do benefitu ,samotne matki maja tutaj w uk duza pomoc od panstwa,i duzo przywileji:tak:
jezeli wezmiesz w Polsce becikowe to np, w anglii,szkocji...i z tego co sie orientuje (wszystkich krajach ktore sa w unii) juz nie wezmiesz od nich kasy, bo Oni kontaktuja sie pisemnie z Twoim krajem w ktorym rodzilas i dowiaduja sie ze zostalo ci wyplacone i ponownie nie wezmiesz tej samej kasy :no::wink:tak jak juz mowilam to wszystko zalezy od danej sytuacji w jakiej bedziesz sie znajdowac. pozdrawiam w razie pytan pomoge ;-)nawet mam stronke o tych benefitach :tak:;-)pozdrawiam

Jestem sama chlopak po 3 letnim zwiazku mnie olal... a tak mnie niby kochal :-) dochodow tez zadnych nie mam ... jedynie mama mi pomaga dlatego zastanawiam sie nad wyjazdem ale jechac gdzies sama w nieznane tez nie wiem juz co mam robic :baffled::-(

kornelka :) - Widac ze dzielna dziewczyna z Ciebie :-) 3mam kciuki zeby wszystko sie dobrze ulozylo ! :-) a tak procz tego to widze ze moje okolice ;-)

Snoopy - Powodzenia zycze !!! 3mam kciuki !!! :-)

witam laski, ciekawe co u Snoopka... Kasiu wiesz cos???
Ona mika ja tez z placzem tak mam, tylko ja to potrafie bez powodu sie rozryczec

A więc Snoopy trzyma się nam jeszcze w dwupaku ;-) Jestem na zdechnieciu od 2 mam ciagle 2cm rozwarcia a przez skurcze zygac mi sie chce! Aż nie wiem co bidulce odpisać

Mika ja dzisiaj dostane posciel po powiem czy facet wiarygodny... Ale wielki plus za szybką realizacje... Zamawiałam w pon a tu już pan z przesyłek kurierskich dzwonił że dzisiaj będzie:-)

Kasiu napisz jej od nas zeby byla dzielna, napewno da rade:) wszytkie trzymamy za nia mocno kciuki:-) a jest z nia J??

Dziendoberek dziewczynki :happy: mam nadzieje ze Wy wyspane jestescie bo ja chyab z 8 razy wstawala do Ali bo sie budzila:no:

Snoopciu musisz byc dzielna :happy: Duzo chodz po sali i pamietaj o piciu wody !! Trzymam kciuki zeby szybko poszlo !!

baska201 nie nie zabki nie ida,ostatnie zabki szly jak miala 9 miesiecy i odtej pory zastoj !! a jak zasnie to tak spi do 8 rano ,czasami sie obudzi po 24 na herbatke ale tylko czasami:rofl2: ja sie obawiam ze idzie katarek,ciagle nosek trze i kicha:wściekła/y:

reklama
Do góry