reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dziewczyny ja nie sądze aby osoby pełnoletnie lub prawie pełnoletnie były tak ograniczone że nie potrafią zrozumieć prostych zasad. Równie dobrze możecie przechodzić na czerwonym swietle pomiedzy autami i nikt wam za to karku nie ukreci chyba ze policja da mandagt, albo cos was przejedzie. Po prostu sa przyjete zawsze zasady których sie przestrzega w zyciu normalnym i na forum też. To że innym podoba sie nabijanie postów to ok na innych watkach, forach prosze bardzo tu każdy stara sie przestrzegać regulaminu. Ja nie wiem tyle osób przychodziło i rozumiało wiec chyba to nie takie trudne do przyswojenia.

lenka87
Dobre to było z blogiem:-D heh jak tam Adaś?
Grecja witaj
Madzia18 Wiedziałam ze tak bedzie:-) Teraz pozostaje tylko dbac o siebie i czekac na szkraba
polna Druga pani mod wkracza do akcji:-D:-p strach sie bac:-p

reklama
Kingusia nie zachowuj sie jak jakaś słodka idiotka,która urządza sobie tutaj dziwne śmieszki tylko zrozum jakie sa zasady forum.A są bardzo proste.Tak trudno zrozumieć,ze jest nam łatwiej kiedy jest porządek??

Ooooo Anka powialo groza:-p

Umi zapomnialas dopisac,ze ewentualnie jakis rowcieczony kierowca wyjdzie z auta i albo zjedzie jak psa albo po prostu napierdzieli...:-p

Firanka Ty się tutaj nie śmiej,bo podważasz mój autorytet:-D Normalnie coś mnie trafiło jak widzę,ze moderator grzecznie zwraca uwagę,a tu taka dziewuszka się cieszy,bo jej wesoło z tego powodu:eek: O co chodzi:sorry2:

Nie no rozumiem Cie w pelni,stara gwardia musi sie wspierac i pomagac moderatorom:tak:. A co do Twojego autorytetu to gdziez bym smiala??? Omg skonczylabym na dnie jeziora z kamieniem przywiazanym do szyi...:-D

firanka wybacz mam ograniczony sposób myślenia:-D zapomniałam właśnie o tym.
Ania firanka jesteście the best:-D:-D:-D

Dziewczyny:-)no.. Wy wiecie co.. bez takich mi tu:-p

Grecja witaj.. Masz bradzo niespotykane i ładne imie:tak::-)a co studiujesz?? bo wiesz niektore dziewczyny tutaj maja dzidziusie i sie ucza, studiuja:tak:i uwazaj, bo u nas ciaza mozna sie"zarazic":-Dim wiecej czytasz, tym bardziej chcesz;-) zapraszamy.. mam nadzieje, ze bedziesz sie u nas dobrze czula:-)
Madzia18 widzisz i wszysko jest dobrze a tak sie martwilas:-p taa teraz mi latwo pisac a sama myslalam, ze jajko zniose:-D

Umi- Adaś przeżywa jakiś bum rozwojowy. Ciężko go upilnować. Nie poleży nawet chwilki- ciągle pełza, troszkę na czworaka też chodzi. A kiedys jak był mały martwiłam się,ze nie lubił na brzuszku. Gadułka straszna wszędzie go pełno. Mam zamiar wrócić na uczelnie-cieżko będzie mi sie z nim rozstać nawet te 2 dni to dla mnie koszmar. Nigdy go nie zostawiłam na dłużej niz 3-4h. No i wiecznie skarży się na dziąsła. Totalna masakra-a konca nie widać.
Aż się boje co będzie potem. Mieszkanie jeszcze nie zabezpiecznone-a tu nagle mały się przemieszcza.

A jak Kacperek-to już duży facet jest. Siada już sam?? I co wogole u niego. Pamietam jak oczekiwalismy dzidziusiów- a tu juz mali mężczyzni.

Czasem nie wierzę,ze Adaś potrafi się juz na coś uprzeć i nieodpuszczać. Normalnie taki maluch a ma swoje zdanie.

Witaj- Grecja!

Umi- kurcze teraz tak patrzę-ale Kacperek ma zębolków:) aż zazdroszcze. Mój tak cierpi-a jeden sie nawet nie chce wykluć.

Ostatnia edycja:
reklama
Nicole wypuscila takiego obcego,ze szkoda gadac,od razu pod kran poszlam wymyc jej te pupule,bbo pojejrzewam,ze same chusteczki nie wyplemily by tego smrodku:sorry2:

Obejrzyjcie polecam najbardziej to sie smialam jak Ahmed krzyczal o zydach i ksiezach:
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=F4kTbZ82WKc"]YouTube- Jeff Dunham i Achmed Martwy Terrorysta - POLSKIE NAPISY[/ame]

Do góry