reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
lenka oj współczuje mojemu Kacprowi wyszły ostatnio 3 zeby na raz a na same święta miał 39 stopni gorączki przez nie tak wiec wiem co czujesz. Mój tez właśnie pełza i jak nikt nie patrzy to idzie do kuchni i wspina sie po szufladach i wstaje tak wiec jak jestem sama a chce isc do wc to najlepiej by było nie zamykać drzwi bo zaraz coś zbroi:-D. Co do uczelni ja poszłam do pracy jak mały miał 3 miesiace pierwszy tydzien to była katastrofa prawie ryczałam w biurze ale teraz stwierdzam ze ta rozłąka obojgu nam wyszła na dobre:tak:
firanka
jedzie ostro, ale moja mama sie zbulwersowała:-D
baska wybacz szara eminencjo:-p:tak: będziemy grzeczne

Grecja witaj.. Masz bradzo niespotykane i ładne imie:tak::-)a co studiujesz?? bo wiesz niektore dziewczyny tutaj maja dzidziusie i sie ucza, studiuja:tak:i uwazaj, bo u nas ciaza mozna sie"zarazic":-Dim wiecej czytasz, tym bardziej chcesz;-) zapraszamy.. mam nadzieje, ze bedziesz sie u nas dobrze czula:-)
dziękuję, ale szczerze mówiąc nie lubię swojego imienia:nerd: a studiuję sobie socjologię i zastanawiam się nad tym, żeby od drugiego roku coś sobie dołączyć (niekoniecznie studia). i dobrze piszesz, że im więcej się was czyta to tym bardziej się chce:-D jedynie czym mogę się teraz pocieszyć to 9msc synkiem mojej siostry ciotecznej. skubany szybko się rozwija i jest taaaaki słodziachny! pyza kochana z niego:blink:

firanka ten skecz z Ahmedem staaary ale nadal jary:-D

lenka Kacper nie umie usiasc odbija sie siadzie na chwile krzywo i laduje na brzuchu:-D za to wstawanie mu idzie o wiele lepiej:-D:-p

Kingusia nie zachowuj sie jak jakaś słodka idiotka,która urządza sobie tutaj dziwne śmieszki tylko zrozum jakie sa zasady forum.A są bardzo proste.Tak trudno zrozumieć,ze jest nam łatwiej kiedy jest porządek??

Słodką idiotką nazywaj siebie dziewczynko , bo nie jesteśmy na TY to po pierwsze... bo ja Cię nie wyzwałam ... to po drugie :-) a po trzecie gdzie ja napisałam, że nie będę się do tego stosować ? po prostu nie można się już śmiać?? widzę, że trzeba być poważnym tutaj jak na pogrzebie :sorry2:
Dobrego humoru nawet człowiek nie może mieć na tym forum, bo już wyzywają albo oskarżają o coś :-D

Kingusia nie rozśmieszaj mnie:-D Ty faktycznie zabawna jesteś wiec sie wcale nie dziwię,że Ci do śmiechu.Nie jestem dla Ciebie żadną dziewczynka.I proszę Cię daruj sobie teksty,ze nie jesteśmy na Ty,bo chyba nie myślisz,ze będę nazywać Cię panią??:-D Troszkę rozumku i pokory.
I dobry humor można mieć zawsze.A rozkręcać nie potrzebną dyskusje na tematy oczywiste nie jest śmieszne tylko nie potrzebne.Po co robisz zamieszanie??

Ostatnia edycja:
witam dzieczwczyy troche mnie tu ei bylo ale malej te zeby strasznie sie wyzyaja ma 2 buly nie wiem czemu jej tak szybko ida te zeby kidy zaczely waszym dzieciaczka wychodzic???
dje jej calpol taki pudeer ale nei wiem czy w pl jest dsteny i dentinox po dentinoxie to tak sie smieje i uwielbia jak jej masuje dziaselka kurcze mam nadzije ze pierwsze ząbki tylko tak dziecko przezywa??? czy inne tez tk a??? nei jest taka marudna tylko czasem takie odskoki ma ae tez mam teraz troszke przgotania do maturki wiec czytam caly czas ale nie zawsze mam zas odpisac:p mam nadzieje ze pamietacie mnie jescze i prosze o zrozumienie:p

Kingusia nie rozśmieszaj mnie:-D Ty faktycznie zabawna jesteś wiec sie wcale nie dziwię,że Ci do śmiechu.Nie jestem dla Ciebie żadną dziewczynka.I proszę Cię daruj sobie teksty,ze nie jesteśmy na Ty,bo chyba nie myślisz,ze będę nazywać Cię panią??:-D Troszkę rozumku i pokory.
I dobry humor można mieć zawsze.A rozkręcać nie potrzebną dyskusje na tematy oczywiste nie jest śmieszne tylko nie potrzebne.Po co robisz zamieszanie??

No to właśnie teraz się przekonałaś, nie nazywaj mnie "słodką idiotką" to ja Cię też nie będę nazywać "dziewczynką" :sorry2: i problem z głowy... bo tylko ludzie, którzy nie mają argumentów od razu z wyzwiskami lecą ... .
Ja wcale nic nie rozkręcam, i nie robię zamieszania, a wręcz zamykam już ten temat , jeśli chodzi o mnie :-):-) bo nie mam zamiaru się denerwować, szczególnie, że nie jestem sama ;-)

agulek ja zrzumiaam widze tez szczesliwa 13:) ja mam troszke inna sutyacje bo uczeszczam do zaocznej szkol jeszcze przed ciaza wiec dla moich auczycieli nei bylo to nic dziwnego jak rowniez uczniow klasy np pan Franek kolejarz wiek 45 :D:)

reklama
Kingusia no i gratuluję,w końcu coś mądrego. I masz rację,zadbaj o swojego dzidziusia zamiast stwarzać nie potrzebne problemy:tak:

Do góry