reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

NIUNIA to Ty też 13 urodziłaś?
No tak w zaocznych szkołach to nic dziwnego i sama mówiłam że jak mnie nie przepuszczą to jak urodzę to pójdę do zaocznej lub wieczorowej i zaliczę ten ostatni rok, ale na szczęście się udało;-) A ile masz lat i jak masz na imię?

reklama
Dziewczyny zapraszamy na główny tam nas jest więcej:-)

Agulek20092 Jestesmy z tego samego rocznika tyle zę ja urodziłam 6 maja:-)

Umi ano uwazaj na mnie bo mi jeszcze czyms podpadniesz :-p:-D

Firanka :-D:-D:-D:-D az musze sobie to sciagnac na kompa i nagrac Przemkowi :-D:-D:-D

Lenka to czym predzaj kupcie zatyczki to kontaktow i zamkniecie szafek i szuflad - mowie Ci pomocna rzecz :-)

Ania Ty moze idz na jakies zajecia judo zebys sie rozladowala z tej energi :-p

A ja dzis pol dnia sprzatalam i opiekowalam sie synem siostry - Ala zadowolona , od kilku dni Jej ulubiona zabawa jest byc strazakiem albo kowbojka wiec miala towarzysza :-D:-D:-D

Lenka Ale to na poczatq tez bardzo interesowaly kable , bardziej je ciagnela niz lizala a potem nadszedl czas talerzy :szok::-D:-D:-D

Probowala ktoras moze zurawiny , wogole dobra jest ? chce Ja kupic jutro bo od jakiegos czasu mam chcice na mieso z serem ,ananasem i zurawina wlasnie :sorry2::zawstydzona/y:

zależy kto co lubi. miałam okazję spróbować tylko suszoną żurawinę i ogólnie lubię słodkie rzeczy, ale to było okropne, wręcz za słodkie. nie podeszło mi w ogóle.
raz z koleżanką jadłam mięso w sosie żurawinowo jakimś tam (nie pamiętam dokładnie), średnio mi smakowało a potem było mi przez cały dzień niedobrze. chociaż sok żurawinowy czemu nie:-D

ogólnie mięso z ananasem najlepsze:tak:

Ja jadłam. Bardziej smakują mi klopsiki mielone w ciemnym sosie z borówką. Muszę też pokombinować w kuchni. Kiedys mnie dziwiło,ze tak mozna jesc. Bo ja nie lubie mieszac smakow. Ale potem zmieniłam zdanie. Do ananasa sie nie przekonałam-tylko w deserze.

reklama
Hej

to ja może napiszę to samo co na poprzednim wątku. Mam na imię Agnieszka i mam 19 lat. 13 września przyszedł na świat mój syn Krystianek;-)

Do góry