Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
Dziewczyny zobaczyłam,że ta Sonia co usunęła ciąże znowu kliknęła na forum(ślub nieletniej)..i nie wytrzymałam...powiedzcie czy nie za chamsko napisałam tam post do niej?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aj kończę za parę dni 20 lat....I spodziewam się bliźniąt...
Witam wszystkich!;-)
Jak dobrze, że znalazłam to forum.. już myślałam, że nikt nie jest w takiej sytuacji jak ja.
A więc 2 dni temu dowiedziałam się, że jestem w ciąży...
Mam 19 lat (prawie) a więc ostatnia klasa LO.
Wpadka. Zdarza się... w momencie zdecydowania się na współżycie, trzeba dopuścić też do myśli, że można zajść w ciąże. Nie będę nad tym ubolewać, bo dziecko to skarb a nie utrapienie.. chociaż nie powiem, że nie przeżyłam szoku kiedy zobaczyłam dwie kreski... Dołączę do grona młodych matek..
Mój chłopak ma 24, całkowicie odpowiedzialny. Jeszcze mu nie oznajmiłam , że zostanie ojcem.
Właściwie nie o tym chciałam napisać, ale jakoś zaczać trzeba..
Byłam wczoraj u ginekologa. Bardzo miła Pani doktor.. Tzn. wydawała się być miła... Zaniepokoiło mnie jedno z jej strony.. Spytała, czy myślę poważnie o tym dziecku?
Co to w ogóle za pytanie!? Jak można nie byśleć powaznie o własnym dziecku...
Później dodała, czy nie myślałam o aborcji (która jakby mi zaoferowała?) lub oddaniu dziecka tuz po porodzie, bo zna wiele rodzin, którzy chętnie wychowali by je jak swoje. A ja jestem młoda i powinnam zając się budowaniem swojej przyszłosci.
Odebrałam to jako namowe to usuniecia dziecka, albo oddania go komuś z jej znajomych ;/
Nie zastanawiając się dłużej, podziękowałam za "cenne" rady i wyszłam. Mam teraz dziwne uprzedzenie by pójsc do innego lekarza. Potraktowała część mnie, moje maleństwo jak rzecz, którą można albo wyrzucić albo podarować komus w prezencie. ;/
Co o tym myślicie? powinnam to gdzies zgłosic? Jakie Wy macie doświadczenia z ginekologami?
motylicaja a ty lubisz kolege
Dziewczyny zobaczyłam,że ta Sonia co usunęła ciąże znowu kliknęła na forum(ślub nieletniej)..i nie wytrzymałam...powiedzcie czy nie za chamsko napisałam tam post do niej?
Niestety,rozbiłam wszystko wg Twoich wskazań co do suwaczka no i juz go maiała ale w sygnaturze wprowadzam zmiany i i tak nie mam nic....Kliknij na mój suwaczek, pokaże Ci się strona, wybierz rodzaj suwaczka czyli 'termin porodu i ciąża' i postępuj zgodnie ze wskazówkami. Gdy zrobisz już suwaczek wyskoczą Ci 2 kody, skopiuj ten pierwszy i wejdź w swoje ustawienia (po lewej stronie na samej górze), potem wejdź w edytuj sygnaturę, wklej kod i zapisz zmiany Jakby co to pytaj, chętnie Ci pomogę
Dobrze, że się cieszysz bo jest z czego 2 malutkie szczęścia )
Może akurat uda Ci się jutro poznać płeć? trzymam kciuki
Tak w ogóle to jak na to zareagowali rodzice, chłopak? Sorry ale ciekawa jestem he he w końcu ciąża bliźniacza często nie występuje
Trzecie maleństwopodziwiamJak sobie radzisz z dwójką i do tego w ciąży?Hej
Witam nowe młode mamusie:-)
Muszę czesciej tu zaglądac heh...
Ja jestem rocznik '88. ktoś jeszcze jest z tego rocznika?
ja swoim rodzicom juz powiedzilam ze spodziewam sie trzeciej dzidzi i matka powiedziala ze sie zaczela domyslac (powiedzialam w 16tyg.) za tydzien ide do lekarza i mam nadzieje ze zobacze kto jest w brzuszku.... ;-)