reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

netgirl tak jestemy nielegalnie ale dziecko jak dzieci sa urodzone tutaj to na nie mozna uzyskac jakies benefity :) a Amerykanskie obywatelstwo mam tylko bo jak sie dopytywalam to zeby miec polskie to musialabym zjechac z malym do 3 roku zycia do Polski i stawic sie w urzedzie :/ ale nie wiem czy to prawda tak mi przynajmniej w konsulacie powiedzieli !

reklama
Małą śpi. Teraz o 23 na śpiku ja na karmię później o 3 i o 6 a około 7-8 się powinna obudzić chyba,że planuje mi niespodziankę.

Pisalam do Snoopy, teraz czekam na informacje (dobrze że zdążyła mi swój numer podać na forum) jak tylko będe coś wiedzieć to od razu wam napisze :)

A ja dzisiaj mam ciężki dzień za sobą, a jutro pewnie bedzie jeszcze gorzej... Najpierw obiadek gotowałam, potem jak M. przyszedł to sie posprzeczaliśmy aż sie popłakałam (ale teraz u mnie o płacz bardzo łatwo) a później zmusiłam go do tapetowania kuchni (nie miał ochoty ale ze sie sama zabrałam to nie pozwolił żebym sama tak machała, no i szafki trzeba było poodstawiać... więc pomógł) i w czasie tapetowania sie jakoś tak pogodziliśmy :)

Mika-teraz to już wszystkie chyba tak będziemy do ciebie pisac :) radzisz żebym spała na lewym boku, ale to mi nie pomaga, poduszke nawet pod prawą noge podkladam i nic nie daje.. Jedyne co pomaga to spanie pod otwartym na ościerz oknem (mam łóżko przy oknie) no ale nie moge sie przeziebic wiec i z tym lipa... Ostatnio to zasnęlam pod otwartym, przebuziłam sie, i zamknęłam i przez 2 godz zasnąć nie mogłam...
Co do pościeli to ja znalazłam oferte za 175zł, 11elementów (jest wszystko to co w tamtej za 150 plus dodatkowo rożek, no i z tej samej firmy-ochraniacz na całą długość) już sobie nawet zamówiliśmy, myśle że w pon, wt powinna dojść... A u mnie w sklepie to za 180 zł same poszewki były...MASAKRA

Snoopy nic nie pisze, może śpi...

A więc cytuje co mi Snoopy napisała "Ale jaja mam skurcze i lekarz mówi że moge zacząć rodzić już w nocy!Fenka już nie kazał brać a wody mi odpływają ciurkami No to dziewczyny trzymajmy kciuki z naszą koleżanke :-) A jeszcze wczoraj pisała że jeszcze długo raczej nic nie bedzie... Ja uciekam spać, jak któraś chce zeby cos jej przekazać to poczekam jeszcze chwilke, a jak snoopy cos mi napisze to z rano przekarze :-)

Napisz jej ode mnie,że jak podali by jej dolargen to żeby nie świrowała tak jak ja:) i,że życzę jej powodzenia na porodówce i szybkiego porodu bez komplikacji :)

Heh no to bedzie przelomowa noc dla Ani i J :-) Trzymam kciuki zeby szybko poszlo i mala Alutka(chyba ze jednak chlopiec) dostala 10 punkcikow :happy: i Snoopku pamietaj przyj tak jakbys robila kupke(tak mi gin mowi jak rodzilam):laugh2:

Zycze milych snow !!!!!

reklama
Do góry