netgirl tak jestemy nielegalnie ale dziecko jak dzieci sa urodzone tutaj to na nie mozna uzyskac jakies benefity a Amerykanskie obywatelstwo mam tylko bo jak sie dopytywalam to zeby miec polskie to musialabym zjechac z malym do 3 roku zycia do Polski i stawic sie w urzedzie :/ ale nie wiem czy to prawda tak mi przynajmniej w konsulacie powiedzieli !
reklama
Pisalam do Snoopy, teraz czekam na informacje (dobrze że zdążyła mi swój numer podać na forum) jak tylko będe coś wiedzieć to od razu wam napisze
A ja dzisiaj mam ciężki dzień za sobą, a jutro pewnie bedzie jeszcze gorzej... Najpierw obiadek gotowałam, potem jak M. przyszedł to sie posprzeczaliśmy aż sie popłakałam (ale teraz u mnie o płacz bardzo łatwo) a później zmusiłam go do tapetowania kuchni (nie miał ochoty ale ze sie sama zabrałam to nie pozwolił żebym sama tak machała, no i szafki trzeba było poodstawiać... więc pomógł) i w czasie tapetowania sie jakoś tak pogodziliśmy
Mika-teraz to już wszystkie chyba tak będziemy do ciebie pisac radzisz żebym spała na lewym boku, ale to mi nie pomaga, poduszke nawet pod prawą noge podkladam i nic nie daje.. Jedyne co pomaga to spanie pod otwartym na ościerz oknem (mam łóżko przy oknie) no ale nie moge sie przeziebic wiec i z tym lipa... Ostatnio to zasnęlam pod otwartym, przebuziłam sie, i zamknęłam i przez 2 godz zasnąć nie mogłam...
Co do pościeli to ja znalazłam oferte za 175zł, 11elementów (jest wszystko to co w tamtej za 150 plus dodatkowo rożek, no i z tej samej firmy-ochraniacz na całą długość) już sobie nawet zamówiliśmy, myśle że w pon, wt powinna dojść... A u mnie w sklepie to za 180 zł same poszewki były...MASAKRA
Snoopy nic nie pisze, może śpi...
A ja dzisiaj mam ciężki dzień za sobą, a jutro pewnie bedzie jeszcze gorzej... Najpierw obiadek gotowałam, potem jak M. przyszedł to sie posprzeczaliśmy aż sie popłakałam (ale teraz u mnie o płacz bardzo łatwo) a później zmusiłam go do tapetowania kuchni (nie miał ochoty ale ze sie sama zabrałam to nie pozwolił żebym sama tak machała, no i szafki trzeba było poodstawiać... więc pomógł) i w czasie tapetowania sie jakoś tak pogodziliśmy
Mika-teraz to już wszystkie chyba tak będziemy do ciebie pisac radzisz żebym spała na lewym boku, ale to mi nie pomaga, poduszke nawet pod prawą noge podkladam i nic nie daje.. Jedyne co pomaga to spanie pod otwartym na ościerz oknem (mam łóżko przy oknie) no ale nie moge sie przeziebic wiec i z tym lipa... Ostatnio to zasnęlam pod otwartym, przebuziłam sie, i zamknęłam i przez 2 godz zasnąć nie mogłam...
Co do pościeli to ja znalazłam oferte za 175zł, 11elementów (jest wszystko to co w tamtej za 150 plus dodatkowo rożek, no i z tej samej firmy-ochraniacz na całą długość) już sobie nawet zamówiliśmy, myśle że w pon, wt powinna dojść... A u mnie w sklepie to za 180 zł same poszewki były...MASAKRA
Snoopy nic nie pisze, może śpi...
A więc cytuje co mi Snoopy napisała "Ale jaja mam skurcze i lekarz mówi że moge zacząć rodzić już w nocy!Fenka już nie kazał brać a wody mi odpływają ciurkami No to dziewczyny trzymajmy kciuki z naszą koleżanke :-) A jeszcze wczoraj pisała że jeszcze długo raczej nic nie bedzie... Ja uciekam spać, jak któraś chce zeby cos jej przekazać to poczekam jeszcze chwilke, a jak snoopy cos mi napisze to z rano przekarze :-)
polna_N
Mama Ali ... 2007
Heh no to bedzie przelomowa noc dla Ani i J :-) Trzymam kciuki zeby szybko poszlo i mala Alutka(chyba ze jednak chlopiec) dostala 10 punkcikow i Snoopku pamietaj przyj tak jakbys robila kupke(tak mi gin mowi jak rodzilam)
Zycze milych snow !!!!!
Zycze milych snow !!!!!
reklama
Zycze szybkiego bezbolesnego porodu, i zdrowego dzidziusia bedzie dobrze