reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ashera nie 68 a 48 zł czyli paczka pampersów ewentualnie jak ktoś uzywa tych z biedronki to 2:-D za to rodzinne może sobie kupić
artystka92 A ja myslałam ze prawdziwi faceci wygineli a tu prosze niespodzianka:-D

Ashera artystka nie rachunki a faktury imienne bo wtedy udowodnisz ze to ty płaciłas tak to na rachunku nie wiadomo czy to ty kupiłaś czy ktos inny, bo w koncu mogłaś sie uwziać na biednego faceta i np kupowac wszystkim dzieciom w rodzinie zabawki ubranka itd... Jesli bedzie rachunek nie udowodnisz ze np kupiłas to dla własnego dziecka, albo ze ktos ci tego nie kupił a ty tylko dostałas rachunek...

Juz wyprzedzila mnie Kolia - od 1 listopada podnioslo sie rodzinne do 68 zl.
Juz sie dowiedzialam, i pisalam, ze to musza byc faktury :-p

no wlasnie napisz bo tylko jedno zdanie i ucieklas:-p pewnie brzusi juz ladn bo widze ze w sumie ostatnia prosta:-)

A ja sprzedalam Mikiego za 3zl siora z chlopakiem wzieli go na sspacer:blink:mi sie strasznie nie chcialo:zawstydzona/y: ale ide przynajmniej poprasowac;-)

Kurcze, widze ze duzo nie bierze siorka :-p Ale ja zdecydowanie rowniez bym wolala wyjsc na spacer bo prasowania nie znosze.

artystka, kolia a jakoś wszystko OK :-) mała rusza się, przeciąga... kopie :-D i jeszcze niecałe 2 miesiące do rozwiązania...

ale jakiś d*powaty humor... bo jutro Sylwester, a nie mogę spędzić z osobą, którą kocham... i to jest trochę dobijające... :dry:

Dlaczego nie mozecie spedzic razem?

A ja jutro zawoze Damiana do babci, i mam zamiar sie rozerwac... odbic sobie ten rok "czystosci" i "spokoju"...
Za to w tym momencie... jestem wykonczona.... padam na pysk... Damian byl dzis strasznie marudny przez brzuszek... nie mogl zrobic kupki od 3 dni, dzis mu pomoglam i wkoncu padl zmeczony...

reklama
motylicaja dzięki serdeczne, mój A. zaproponował takie imię i mi jakoś "wpadło w ucho" :D i się zgodziłam...

Asheara nie możemy, bo ja jestem w UK, a mój A. jak na razie w PL na święta pojechał i wraca w styczniu do Norwegii pracować wraz z rodzicami... i nie mamy jak na razie możliwości, żeby ze sobą razem mieszkać... muszę pozałatwiać parę spraw i on też ;) ale ponoć rozłąki dobrze robią... czasami ... chociaż jak przychodzi ten czas jak się załapuje doła i tęsknota doskwiera... to wtedy jest najgorzej ;/

Dla wszystkich młodych mamusiek :-D

Wanny szampana, seksu do rana
Niech ciało swawoli, głowa nie boli
Niech pamięć nie zawodzi, alkohol nie szkodzi
Spełniają sie marzenia, gdy rok cyfrę zmienia!!

Szczęśliwego Nowego 2010 Roku!:-D

Nie ma za co Kingusia;)

Ja wam dziewczyny zyczenia skladam

Nowym Rokiem coś się zmienia,
Każdy nowe ma życzenia,
I nie wszystkich tym zachwycę,
Czego chcę i czego życzę!
a zatem w Nowy Roku 2010 życzę:
Zdrowia, Szczęścia i Miłości
Oraz 365 dni pełnych Radości

zyczy Jagodka;)

i jeszcze dla dziewczyny z brzuszkami zebyscie mialy szybkie porody a dla z dzidiusiami na piersiach zebyscie byly wytrwale...i cerpliwe i czerpaly radosc z malcow..

reklama
Do góry