Asheara
I can't get no sleep.
Ashera nie 68 a 48 zł czyli paczka pampersów ewentualnie jak ktoś uzywa tych z biedronki to 2 za to rodzinne może sobie kupić
artystka92 A ja myslałam ze prawdziwi faceci wygineli a tu prosze niespodzianka
Ashera artystka nie rachunki a faktury imienne bo wtedy udowodnisz ze to ty płaciłas tak to na rachunku nie wiadomo czy to ty kupiłaś czy ktos inny, bo w koncu mogłaś sie uwziać na biednego faceta i np kupowac wszystkim dzieciom w rodzinie zabawki ubranka itd... Jesli bedzie rachunek nie udowodnisz ze np kupiłas to dla własnego dziecka, albo ze ktos ci tego nie kupił a ty tylko dostałas rachunek...
Juz wyprzedzila mnie Kolia - od 1 listopada podnioslo sie rodzinne do 68 zl.
Juz sie dowiedzialam, i pisalam, ze to musza byc faktury
no wlasnie napisz bo tylko jedno zdanie i ucieklas pewnie brzusi juz ladn bo widze ze w sumie ostatnia prosta:-)
A ja sprzedalam Mikiego za 3zl siora z chlopakiem wzieli go na sspacermi sie strasznie nie chcialo ale ide przynajmniej poprasowac;-)
Kurcze, widze ze duzo nie bierze siorka Ale ja zdecydowanie rowniez bym wolala wyjsc na spacer bo prasowania nie znosze.
artystka, kolia a jakoś wszystko OK :-) mała rusza się, przeciąga... kopie i jeszcze niecałe 2 miesiące do rozwiązania...
ale jakiś d*powaty humor... bo jutro Sylwester, a nie mogę spędzić z osobą, którą kocham... i to jest trochę dobijające...
Dlaczego nie mozecie spedzic razem?
A ja jutro zawoze Damiana do babci, i mam zamiar sie rozerwac... odbic sobie ten rok "czystosci" i "spokoju"...
Za to w tym momencie... jestem wykonczona.... padam na pysk... Damian byl dzis strasznie marudny przez brzuszek... nie mogl zrobic kupki od 3 dni, dzis mu pomoglam i wkoncu padl zmeczony...