reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Matosia mi zamale ciuszki i zabawki tez juz dom zawalaly dlatego w niedziele dwa wory ciuszkow i zabawek zawiezlismy do domu malego dziecka a jeden karton z malutkim ciuszkami pojdzie do corki znojomych P rodzicow a jeszcze u babci jest sporo:szok:

artystka w tym rok chyba rodzinnie w domu bo do tej pory nie mamy planow wiec juz sie pewnie to nie zmieni:-p

reklama
no wlasnie napisz bo tylko jedno zdanie i ucieklas:-p pewnie brzusi juz ladn bo widze ze w sumie ostatnia prosta:-)

A ja sprzedalam Mikiego za 3zl siora z chlopakiem wzieli go na sspacer:blink:mi sie strasznie nie chcialo:zawstydzona/y: ale ide przynajmniej poprasowac;-)

artystka fajny wózeczek ;), chociaż ja osobiście nie lubie trzy kołowych

kolia u nas to chyba z 15 siat wielgachnych wyszło, jak przeglądałam ciuszki to 30 % było jeszcze z metką bo nie zdążyłam małej ubrać :szok:

artystka, kolia a jakoś wszystko OK :-) mała rusza się, przeciąga... kopie :-D i jeszcze niecałe 2 miesiące do rozwiązania...

ale jakiś d*powaty humor... bo jutro Sylwester, a nie mogę spędzić z osobą, którą kocham... i to jest trochę dobijające... :dry:

matosia to nie 3kolowiec :) On ma 4 koła ;)
kingusia nie martw się, ja niestety sylwestra z koleżanką spedze u mnie w domu.. Z moim też sylwestra nie spędze... Smutne, ale cóż przed nami jeszcze nie jeden sylwester ;)
Przeżyjemy jakoś! :)))

umi2 Mi się te wózki zawsze podobały..wydaje mi się że są najbardziej wygodne i takie ponadczasowe..Trzykołowce też mi sie podobają alenie wszystkie..Niektóre wyglądają jak wózki dla dzieci niepełnosprawnych dlatego mnie odtrącają... Te duże koła i metalowe obręcze nie wyglądaja zbyt przytulnie...Ale wiadomo każdy ma swoje gusta ;):-D
kolia No my własnie mamy problem z tymi imieniami...;/ Wózek wyszedł nieco inaczej na fotce niż w rzeczywistości..wiadomo jak to jest ale osobiście nie mogę się na niego napatrzeć ...Kolorek wybierał mój mąż...Ja w sumie chciałam coś z motywami kwiatowymi taki typowo dla małej księżniczki ale po czasie doszłam do wniosku że z tą płcią faktycznie różnie bywa a taki kolorek pasuje do obu płci...
lenka87 Faktycznie mieszkamy w domu i pewnie większość czasu wózek będzie na polu..Przyjdzie wiosna i lato ,mała będzie już troszkę podrośnięta to pewnie większość czasu będziemy spędzać na ogródku niż w domu ;) Co do twojego wózka podoba mi się także ;]:tak: A co do małego nie mam jeszcze wprawy co do dzieci więc nic nie poradzę na dziąsełka...Moe tylko trzymać kciuki żeby małego szybko przestało boleć .
madzia18 Ładny wózek ale mi osobiście szkoda byłoby pięniędzy...Zwłaszcza że mała urodzi się w styczniu to gdzie ja bede z nią zimą śmigała...a na wiosnę to już będzie korzystała ze sportowej wersji tego wózka która jest także wygodna , praktyczna i wcale nie brzydka ;);-)
sylcia U mnie przygotowań do sylwestra brak ponieważ jakoś nie mamy w palnach hucznego imprezowania... Raczej jakieś filmy obejrzymy sobie z teściami , a o północy wyjdziemy na spacerek po mieście jak co roku..spotkamy pełno znajomych przy naszej miastowej fontannie... A jak u Ciebie?

Co do mnie to w domu trwają przygotowania do powitania dzidzi... Po malutku pierzemy i prasujemy ciuszki tak na ,,wszelki wypadek" Dziś wybieramy się też na małe zakupki...

Ja spedzam z rodzinka Najpierw ide z Damianem do kolezanki troche posiedziec a pozniej ona nas podrzucii do domku wiec zostane juz do rana u rodzicow beda wszystkie siostry dziecii i tak bedziemy spedzac Sylwka :))

agus wdze to tuz tuz:) a my sie pochwamy z dzis zdeciami .... ashera pokaz swjego niuniaka na padziernkowkach:p
czasem mi bardzo brakuje brzusia;)

Ojjj slodkosci :))

AgusZakochana ładny ten wózeczek... Ale najważniejsze żeby był dobry ;)
Ja w styczniu sie pewnie wybiore po wózeczek, już model mam tylko wzór i kolor mi ciężko wybrać. Chociaż ten mi sie baaaardzo podoba ;D Wogóle zakochałam sie w tym modelu :)
15.jpg

Ten niebieski w sumie najbardziej mi sie podoba. :) Ale śliczny w realu ten wózeczek (jak dla mnie) Chociaż widziałam i ładniejsze ale cena 3000 zł mnie po prostu sprowadziła na ziemie z hukiem! :)

madzia18 ten co Ty wozeczek pokazałaś też śliczny :D

Mi sie w sumie wszystkie wózeczki podobają.. Hehe ;P A dlatego że zawartość później jest śliczna :D hihi ;)

sylcia co do sylwestra to ja siedze chyba w domku, do moich rodziców ma przyjść taki Mariusz z żoną, no to moze i moja koleżanka (ich córka) przyjdzie z nimi. Ewentualnie albo pójde do koleżanki bo ona bidna sama z Olą 2letnią i 4miesięcznym Oskarkiem ma siedzieć. Wogóle szkoda mi tej dziewczyny, facet po 6latach ją zostawił.. I codziennie z jakąś gówniarą 13 letnią biega.. ;/ A ma 24 lata ;/ Oskar się urodził 15 września, a 5 dni później już ją zostawił... Bez komentarza.... Jak tak wogóle można.. No cóż.

niunia90 jaka śliczna księżniczka :)) Ojej duziaaa juz jestem :) Jak modeleczka pozuje do zdjęć :) pozdrowionka i buziaczki dla ślicznotki niech rośnie zdrowo :)

Noo to na seriooo dziewczynie sie zycie w ogole nie ulozylo :( Przykro mii :((

A co do wozka to superr Noo i te koleczka wcale nie sa takie male zgadzam sie Tylko musisz zobaczyc jak sie bedzie jezdzilo na sniegu Kurcze niewiem czy jak bedziesz miala dzidzie to bedzie snieg ale trzeba patrzec na wszystko :pP

Witajcie:)

Moglabym do was dolaczyc???

A wiec Nie jestem ani Mama ani w ciazy....ale.....bardzo lubie dzieci i jak nrazie spelniam sie jako Niania....Wiec mysle ze moglabym do was dolaczyc?? :tak: Mam nadziej ze pozwolicie.......

A zapraszamy kazda z kobietek :))

u mnie w szpitalu polozne rowniez dokarmialy... co najlepsza, braly dzieciaczka do kapieli, stwierdzaly sobie, ze jest glody - dokarmialy i nawet o tym mnie nie informowaly...a ja sie potem glowilam czemu Damian nie chce cyca...

Kolia - Bylam dzis w sadzie. Od przyszlego roku musze brac NA WSZYSTKO [mleko,pampersy,kosmetyki] faktury i dolaczac do sprawozdan... :baffled:

Artystka - Kiedy szukalam wozka dla Damiana, podobal mi sie DOKLADNIE ten model ktory pokazalas tyle, ze w innym kolorze ;-)

motylicaja - Witamy! Napisz cos wiecej o sobie.

i zapatrzony Damian :p
dsc02483b.jpg

Sliczny !!!!!!!

Hej dziewczyny ;)
Dawno mnie tu nie było :O...

Ojj to wpadaj czesciej kochaneczkoo :))

reklama
motylicaja no młooode ;) Ale wcale nie ubolewam nad tym i jestem szczęśliwa że mam takie szczęście od boga że będę mamą i nawet młodą :D :)

ja tego nie mowilam z zlej wierze....wiesz....Znam jedna dziewcyzne co ma 17 lat i ma dziecko i lepiej sie nim zajmuje niz 37 letnia kobieta:tak:

motylicaja no to ladna gromdka:-)

OJJ tak Lobuzy....jednym slowem..:-D

Kinusia-Piekne imie dla corki....Ja tez kiedys chailabym miec Kornelie...

ja dzisja z Piotruskiem bylam w parku...i lepilsmy balwana....Rany Jak ja go uwielbiam....:tak:

i pokazuje wam fotke balwanka i Piotrka.:) i jego brat Stas

Załączniki

• Zdjęcie0157.jpg
    Zdjęcie0157.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 33
Do góry