reklama
umi2
Fanka BB :)
Ashera nie 68 a 48 zł czyli paczka pampersów ewentualnie jak ktoś uzywa tych z biedronki to 2 za to rodzinne może sobie kupić
artystka92 A ja myslałam ze prawdziwi faceci wygineli a tu prosze niespodzianka
Ashera artystka nie rachunki a faktury imienne bo wtedy udowodnisz ze to ty płaciłas tak to na rachunku nie wiadomo czy to ty kupiłaś czy ktos inny, bo w koncu mogłaś sie uwziać na biednego faceta i np kupowac wszystkim dzieciom w rodzinie zabawki ubranka itd... Jesli bedzie rachunek nie udowodnisz ze np kupiłas to dla własnego dziecka, albo ze ktos ci tego nie kupił a ty tylko dostałas rachunek...
artystka92 A ja myslałam ze prawdziwi faceci wygineli a tu prosze niespodzianka
Ashera artystka nie rachunki a faktury imienne bo wtedy udowodnisz ze to ty płaciłas tak to na rachunku nie wiadomo czy to ty kupiłaś czy ktos inny, bo w koncu mogłaś sie uwziać na biednego faceta i np kupowac wszystkim dzieciom w rodzinie zabawki ubranka itd... Jesli bedzie rachunek nie udowodnisz ze np kupiłas to dla własnego dziecka, albo ze ktos ci tego nie kupił a ty tylko dostałas rachunek...
artystka92
kolia teraz do lutego jestem bez szkoły, a później nadal się bedę uczyć więc pewnie nie zabiorą
matosia wielkie dzięki ) Ale ja aż tak złej sytuacji nie mam i wiem że innym się by przydał napewno bardziej! Nie mówie tego złośliwie! hehe tylko po prostu wiem że łóżeczko i inne rzeczy dla dziecka kupiłam tanio, a np łóżeczko za darmo dostałam. Dużo ciuszków też dostałam za darmo. Babcia mi obiecała że dla prawnuka wózek to bedzie prezent i stwierdziła że z dziadkiem i moją prababcią złożą się i nie będę im nic oddawać a po 2 no tak już się zakochałam w tym wózku że nie przepuszcze Ale jeszcze raz dziękuję! ! :** Kochana jestes
A co do mojej prababci Ma 3 dzieci, 7 wnuków/wnuczek , 12prawnuczków a ja jako pierwsza sprawiłam jej pra pra wnuka ) Prababcia już imion naszych nie pamięta
Ale co do prawnuczków to chyba sie pomyliłam, napewno jest 12 ale nie zdziwie sie jak o paru zapomniałam jest nas aż tyle ;P
umi2 ten co z nim jestem akurat gdzieś zabłądził najwidoczniej i został tu Bo z niego to jest złoto a nie facet!
Asheara nie chce po raz kolejny zanudzać tą samą historią, więc na prywatnej wiadomości Ci napisze Bo po co mam się publicznie użalać po raz kolejny nad soba? ))
matosia wielkie dzięki ) Ale ja aż tak złej sytuacji nie mam i wiem że innym się by przydał napewno bardziej! Nie mówie tego złośliwie! hehe tylko po prostu wiem że łóżeczko i inne rzeczy dla dziecka kupiłam tanio, a np łóżeczko za darmo dostałam. Dużo ciuszków też dostałam za darmo. Babcia mi obiecała że dla prawnuka wózek to bedzie prezent i stwierdziła że z dziadkiem i moją prababcią złożą się i nie będę im nic oddawać a po 2 no tak już się zakochałam w tym wózku że nie przepuszcze Ale jeszcze raz dziękuję! ! :** Kochana jestes
A co do mojej prababci Ma 3 dzieci, 7 wnuków/wnuczek , 12prawnuczków a ja jako pierwsza sprawiłam jej pra pra wnuka ) Prababcia już imion naszych nie pamięta
Ale co do prawnuczków to chyba sie pomyliłam, napewno jest 12 ale nie zdziwie sie jak o paru zapomniałam jest nas aż tyle ;P
umi2 ten co z nim jestem akurat gdzieś zabłądził najwidoczniej i został tu Bo z niego to jest złoto a nie facet!
Asheara nie chce po raz kolejny zanudzać tą samą historią, więc na prywatnej wiadomości Ci napisze Bo po co mam się publicznie użalać po raz kolejny nad soba? ))
umi2
kolia to mnie o 20 zł oszukali!!!!!!!! ja za listopad dostałam 48 zł a teraz mi sie nie nalezy bo mój T. zarabia tyle ze przekraczają nam dochody o 3 zł masakra
artystka92 A ma brata?? Kurcze to sporo tych prawnucząt i nie dziwie sie ze nie pamięta sama jak bym tyle miała to bym zgłupiała
artystka92 A ma brata?? Kurcze to sporo tych prawnucząt i nie dziwie sie ze nie pamięta sama jak bym tyle miała to bym zgłupiała
artystka92
umi2 co do rodzeństwa mojej babci to było ich 8 z rodzicami 10 Ale nie znałam ich nigdy i nigdy nic o nich nie mówi prababcia. Moja prababcia ma 92 lata I fajnie jest posłuchać jak opowiada o wojnie jak to było, jak opowiada wszystkie wydarzenia. Kurcze to tak fajnie miec kogoś takiego w rodzinie i posłuchać co tam sie działo, bo to inaczej jak mówią na historii w szkole a jak ktoś ze swojego punktu widzenia opowiada jak to było
kolia te 3 becikowe o którym mówisz u mnie w Płocku jest z tego co wiem, bo dopytywałam sie ,ale nie wiem jaka kwota tego 3 becikowego, wiem że Warszawy nie obowiązuje te 3 a moje miasto zalicza sie
kolia te 3 becikowe o którym mówisz u mnie w Płocku jest z tego co wiem, bo dopytywałam sie ,ale nie wiem jaka kwota tego 3 becikowego, wiem że Warszawy nie obowiązuje te 3 a moje miasto zalicza sie
artystka wiec ty to jednak szczesciara jestes hmmm jak tak wychwalasz to tylko marzyc o takim:-)a twoja babci to z trojki dzieci ladnie sie dorobila potomstwa normalnie jakby sie wyszscy zjechali to miejsca by nie bylo:-)
Umi takie sa polskie urzedy
No nic i jak zwykle monotonie od paru dni wracam do histori
Umi takie sa polskie urzedy
No nic i jak zwykle monotonie od paru dni wracam do histori
artystka92
tzn moja prababcia to córke (2 lata temu zmarła) syna i drugiego syna (mojego dziadka) ale moj dziadek nie byl jedynakiem ,urodził sie z bratem bliźniakiem, ale po 3 dniach zmarł..
Zresztą ogólnie mówiąc to cała moja rodzina od strony mamy to mało osób. A od strony mamy jest baaardzo dużo. A co najlepsze od strony mamy rodzina sie cala nie zna,a tata ma meeega dużą i wszyscy się znają
A moja druga prababcia miala 4 dzieci i wiem że jedna córka miala 3 dzieci, a reszta to miała po 6 po 7 więc druga rodzina jest mega ogromna
Zresztą ogólnie mówiąc to cała moja rodzina od strony mamy to mało osób. A od strony mamy jest baaardzo dużo. A co najlepsze od strony mamy rodzina sie cala nie zna,a tata ma meeega dużą i wszyscy się znają
A moja druga prababcia miala 4 dzieci i wiem że jedna córka miala 3 dzieci, a reszta to miała po 6 po 7 więc druga rodzina jest mega ogromna
matosia
Artystka ja wiem, że ludzie są w różnych sytuacjach, więc czasem nawet taki wózek poratuje, ale bardzo fajnie, że babcia taki prezent maluchowi kupi , ja miałam mnóstwo ciuszków i nawet z chęcią bym oddała wiele, ale tak się złożyło, że akurat moja siostra jest w ciąży więc cały ekwipunek poszedł do niej , natomiast mam mnóstwo grzechotek i zabawek dla niemowlaka po Tosieńce, moja siostra ich nie chce więc jakby ktokolwiek chciał to z chęcią się ich pozbędę . A na jaki wózek się zdecydowałaś?
reklama
artystka92
sprawdz ze 2 strony wczesniej wstawiłam zdjęcie wózka. I taki i chyba ten wzór nawet wezme jak na tamtym zdjęciu
A zabaweczki odziedziczyłam po siostrze mojej koleżanki )
No i taki "materacyk" do zabawy mam dostać od chrzesnej małego (chrzesna juz jest wybrana, ale chrzesnego to nie ma ;P)
A właśnie jak przygotowania do sylwestra? Szalejecie czy w domu z dziećmi?
Ja chyba jednak w domu posiedze i kolezanka do mnie przyjdzie. Ewentualnie sama pokupuje mnóstwo żarcia <hihi> iii bede jadła... Opychała sie hehehe. Przez święta straciłam 1,5 kg (?) nie wiem dlaczego, no więc trzeba nadrobić ;P
A zabaweczki odziedziczyłam po siostrze mojej koleżanki )
No i taki "materacyk" do zabawy mam dostać od chrzesnej małego (chrzesna juz jest wybrana, ale chrzesnego to nie ma ;P)
A właśnie jak przygotowania do sylwestra? Szalejecie czy w domu z dziećmi?
Ja chyba jednak w domu posiedze i kolezanka do mnie przyjdzie. Ewentualnie sama pokupuje mnóstwo żarcia <hihi> iii bede jadła... Opychała sie hehehe. Przez święta straciłam 1,5 kg (?) nie wiem dlaczego, no więc trzeba nadrobić ;P