czesc ashera to ja z pazdziernikowek mamuska ja tez myslalam ze moja malej wychodza zeby- plakala caly czas na raczkach z snu sie wybudzala z paczem slinila sie - okazal sie ze to brzuszek , kolki potem byly - na szczescie przeszly p zmianie mleka z bebilonu na bebilon comfort przeciw zaparciom i kolka i do tego daje jej krople lefax niemieckie od kuzya dostalam w p ich nie ma ale sa zajebiste ze tak powiem wiec jak masz mozliwosc zaltw sobie te kropelki sa bezpiecne bo sa wydalane w calosci w mczu i ka poczytaj rowniez opinie mam na temat lefaxu ... alb go cos bli musisz rozroznic jego placz jk moja bolalo cos bo plakala dalam jej 2m canpolu - nie wiem cz jest dostepny w polsce i jej przeszlo wiec a msle ze albo go cos boli albo kolki
pozdrawiam i pokaz swojego damianka bo hjestem ciekawa jak urusl a nie umie wejsc na padziernikowe mamuski pozdrawiamy wszystkich ...
karmisz piersia??? moze cos zjadas??
pozdrawiam i pokaz swojego damianka bo hjestem ciekawa jak urusl a nie umie wejsc na padziernikowe mamuski pozdrawiamy wszystkich ...
karmisz piersia??? moze cos zjadas??