reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

czesc ashera to ja z pazdziernikowek mamuska:) ja tez myslalam ze moja malej wychodza zeby- plakala caly czas na raczkach z snu sie wybudzala z paczem slinila sie - okazal sie ze to brzuszek , kolki potem byly - na szczescie przeszly p zmianie mleka z bebilonu na bebilon comfort przeciw zaparciom i kolka i do tego daje jej krople lefax niemieckie od kuzya dostalam w p ich nie ma ale sa zajebiste ze tak powiem:p wiec jak masz mozliwosc zaltw sobie te kropelki sa bezpiecne bo sa wydalane w calosci w mczu i ka poczytaj rowniez opinie mam na temat lefaxu ... alb go cos bli musisz rozroznic jego placz jk moja bolalo cos bo plakala dalam jej 2m canpolu - nie wiem cz jest dostepny w polsce i jej przeszlo wiec a msle ze albo go cos boli albo kolki
pozdrawiam i pokaz swojego damianka bo hjestem ciekawa jak urusl a nie umie wejsc na padziernikowe mamuski:) pozdrawiamy wszystkich ...
karmisz piersia??? moze cos zjadas??

reklama
Umi2 A to mój zakup ;) :-)
sn850501small.jpg

Można by powiedzieć że wózek zwyczajny...taki jakich pełno na mieście... Ale jest bardzo wygodny i ciepły..zwłaszcza że dzidzia urodzi się w zimie... No i kolorki też dostosowane do obu płci tak na wszelki wypadek ;):-D
kolia Nasze propozycje do dziewczynki to Milena Malwina lub Nina...A dla chłopaka Nikodem Paweł...Ale właśnie nie możemy się zdecydować na jedno imię...A co do ciąży to początkowy termin miałam na 2.02 ale po ostatniej wizycie dowiedziałam się że mała jest dość duża jak na swoje 35 tygodni i że powinnam urodzić do połowy stycznia...Poza tym ostatnio nieco boli mnie brzuch a mała to straszna wiercipięta ,czasami aż boli gdy się przekręca...Myślę że nie potrwa to długo...

Agusia my mamy podobny tyle ze pomarańczowy w kółka i z innej firmy ale jestem zadowolona choć teraz kupiłabym inny bo taki 3 kołowy mi się podoba:-D no ale no i pompowane koła ma to tez duży plus bo drugi mam z kołami piankowymi to masakra nim jeździć... A pierwszy termin miałas na moje urodziny:-p
kolia Ja próbna z historii na 65% napisałam bo mi pytania podeszły ale niestety z ostatecznej miałam 43%:dry: tak wiec ucz sie ucz:-p

Aguś hym Malwinka mi sie podoba :-) a wozek ma swetne kolorki, czyli na mala jej pierwszy mercedes juz czeka:-D
Umi no ucze sie uczy tylko czasami zastanawiam sie czy nie zrezygnowac bo i tak chce isc na zaoczne a nie musze pisac dodatkowego a poza tym zawsze marzyla mi sie psychologia albo pedagogika i dlatego ta historia a stwierdzilam ze narazie zdecyduje sie na cos bardziej przyszlosciowego na jkis kierunek zwiazany z bankowoscia ablo cos takiego ale tak na wszelki wypadek jakby jeszcze kiedys mi sie cos z ta psycholagia przysnilo to napisze:-p

Aguś-Siostra mojego S ma ten wózek- fajnie się prowadzi, wizualnie ładniejszy niż mój. Tylko o jakies 4 kilo cieższy od mojego. Ona lata z nim z góry na dół,bo mały tylko w wózku jej śpi.
Ale chyba ty mieszkasz w domu,więc tak strasznie nie będzie. Ja musiałam lżejszy-bo w bloku na 3 piętrze mieszkam. Na wiosnę kupuje spacerówkę z coneco chyba:) strasznie mi się podoba.

teraz mam taki, więc podobny. I nie narzekam:)
bez tytułu.jpg

A tak wogóle od paru dni wyglądam jak cień. Mały w domu urządza masakre. Ciągle płacze, cieżko je z butelki. Strasznie go te dziąsełka bolą. Dzis kupiłam żel dentinox- bo miałam wcześniej bobodent i nie wiele pomagał. Mam nadzieje,ze coś mu ulży. Zamówiłam tez granulki homeopatyczne. Cieżko to znosi jakos. No i nie wygląda na to by szybko mu przeszło. Widać już górki-ale nie chce się nic przebić.

Ostatnia edycja:
czesc ashera to ja z pazdziernikowek mamuska:) ja tez myslalam ze moja malej wychodza zeby- plakala caly czas na raczkach z snu sie wybudzala z paczem slinila sie - okazal sie ze to brzuszek , kolki potem byly - na szczescie przeszly p zmianie mleka z bebilonu na bebilon comfort przeciw zaparciom i kolka i do tego daje jej krople lefax niemieckie od kuzya dostalam w p ich nie ma ale sa zajebiste ze tak powiem:p wiec jak masz mozliwosc zaltw sobie te kropelki sa bezpiecne bo sa wydalane w calosci w mczu i ka poczytaj rowniez opinie mam na temat lefaxu ... alb go cos bli musisz rozroznic jego placz jk moja bolalo cos bo plakala dalam jej 2m canpolu - nie wiem cz jest dostepny w polsce i jej przeszlo wiec a msle ze albo go cos boli albo kolki
pozdrawiam i pokaz swojego damianka bo hjestem ciekawa jak urusl a nie umie wejsc na padziernikowe mamuski:) pozdrawiamy wszystkich ...
karmisz piersia??? moze cos zjadas??

Pamietam Cię ;-)
Nie, nie nie nic z tych rzeczy to nie kolki... dawno sie ich pozbylismy i odrazu bym je odroznila. Niestety nie karmie piersia, z powodu braku pokarmu.
Jak to nie umiesz wejsc na pazdziernikowki? :-p Jestesmy przeniesione na dzieci urodzony w pazdzierniku 2009 ;-)

kolia - przed Toba matura w tym roku no no no... dasz radę :tak:

Mam pytanie do dziewczyn ktorych jeden z rodzicow byl prawym opiekunem ich dziecka...
moja mama jako prawny opiekun musi zlozyc do 31 grudnia sprawozdanie na temat opieki nad moim Damiankiem... do sprawozdania musza byc dolaczone "rachunki z zarzadzania majatkiem maloletniego" . Chodzi wiec o zwykle paragony ze sklepow za mleko, pampersy itd ? Czy musza to byc faktury? :confused:

kolia to fajnie ze tka na luzie to potrafilas przyjac, bo ja czasami zachowuje sie normalnie, a czasami (np. teraz ) jestem zmeczona, przygnebiona, i ogolnie gdybym miala sile to bym poplakala sobie

A dziewczyny jesli moge rzec moje zdanie na temat wózkow, to osobiscie nie mowie ze sa brzydkie te 2 , bo nie sa , ale mnie sie inne podobaja, duzo kasy kosztuja , ale sa swietne
hightrek_windoo07_11.jpg

jak bede szukac wozka to raczej czegos takiego, z fotelikiem samochodowym koniecznie

A tak ogolnie u mnie tak sobie, wczoraj moj chlopak zaprosil do siebie znajomych, ja poszlam spac ok 2, a oni siedzieli do 5, potem wstali o 10 i jeszcze siedzieli do 15 ;/ Ja jak wstalam wykapalam sie i musialam wszystko sama posprzatac, pozmywac, syf straszny a jego znajomi siedzieli w najlepsze przy herbatce.. nazmywalam sie niemilosiernie, moj facet spal a ja nie umiem u niego zmywarki wlaczyc, a jeog znajomi jak skonczyłam zadeklarowali ze sa glodni, no to kurde, ja dopiero skonczylam sprzatac zmeczona bylam strasznie a teraz rob im sniadanie a potem znowu sprzataj.... wiec sie wycwanilam i powiedzialam ze tez jestem glodna i siadlam na dupie i siedzialam przed tv, ja glodna, oni glodni, siedzieli tak z pare godzin w oczekiwaniu nie wiem na co, az im bd robic jesc, no dobra, moze jestem nie mila, ale moj chlopak po 1 nie zapraszal ich na noc, ale oczywiscie wszyscy nagle nie maja jak do domu sie dostac, no to spali u niego, a zamiast sie zabrac do domu gora o 10, czy 11 to siedzieli jeszcze nie wiem 15, 16 byla. Masakra. Irytowalo mnie to strasznie, wybaczcie musialam sie wyzalic, ....wiec teraz jestem niewyspana, i ogolnie tak troche dziwnie mi ... no nic ...ide moze sobie jakos humor poprawie czyms..

madzia18-mój wózek średnio mi sie podoba. Chciałam właśnie taki podobny do tego co wkleiłaś z okrągłą budką. Ale tak jak powiedziałaś sa drogie. Miałam okazję i kupiłam swój. Teraz nie żałuje-bo wkrótce się go pozbędę i będziemy śmigać spacerówką.

ashera pwoiem ci ze ja tez nei karmie piersia a mialam tyle pokarmu ze hohhoho ale wiesz co ze musialam brac bromergan na zanik pokarmu bo moja amleke nauczyli w szpitau karmc z buteki i sutka ciezko lapala... ale sie ciesze z jednej strony bo nei musze sie bawic w odciagnie jak wyjsc musze

reklama
heja baby Jak przygotowania do sylwka ???
Ja spedzam w domku z moja rodzina W sumie sie ciesze ale jest kilka rzeczy na nie no ale coz ...
Jestesmy na szczescie wszyscy zdrowii Babcia miala operacje ale zle z nia ... Och chyba jeszcze podczas pobytu bede musiala isc na pogrzeb w sumie nie przezywam tak tego bo sadze ze babcia sie meczy ma juz swoje lata duzo przezyla a teraz musii cierpiec bo zle z nia ...

Kocham ja nad zycie jest byla i bedzie wspaniala osoba :) !!! :))))

Pozdrawiam goraco za niedlugo wroce jakos tak pod koniec stycznia :p

Buziakujemy Muaaaa :******************************************

PS a co do wozkow ladne kolorki ja mam dosc podobny taco rider a mialam wczesniej irlandzki wozek z obu jestem zadowolona ale z tego taco bardziej :)

Do góry