reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kolia ja chciałam mieć ślub 15 maja albo 15 czerwca ale wiem ze w tym roku nie damy rady z kasą:-p wiec zostaje mi drugi poza tym pierścionka nie dostałam:-D chyba sama bym musiała sobie kupić
AguśZakochana Pochwal się zakupami!!:-)
Asheara Ja ogarnęłam 2 wigilie i miałam dość:-D z tym ze na jedna wigilie to godzinę jechałam bo daleko mamy

reklama
Hej
A ja w tym roku na jednej wigilii bylam:) pojechalismy do tesciow, wrócilismy wieczorem nastepnego dnia, potem dzien u moich rodziców no i niedzielny odpoczynek :))))

U mnie śnieg sypie:) mam nadzieje ze na sylwestra juz go troche przybedzie:-)

Cześć dziewczyny:-)Przepraszam,że się wtrącam bo to raczej nie miejsce dla mnie skoro mam 25lat:zawstydzona/y:...ale wpadłam,przejrzałam,natknęłam się na posty Soni i jestem przerażona:szok: Nasuwają mi się różne myśli.Doszłam do jednego wniosku...skoro jej rodzice zafundowali jej aborcję z zimną krwią..to jak oni zaczną się starzeć i przestaną być potrzebni ich kochana córeczka powinna fundnąć im eutanazje...Ciekawe co powiedzieli by na taką propozycje:dry:
Właściwie wszystkie tu jesteśmy przeciwko aborcji to dlaczego feministki w naszym(kobiet)imieniu domagają się legalizacji?To przerażające jak nie ludzkie uczucia znajdują się w człowieku...
Zabicie dziecka nie dając mu szansy na życie...Przecież wiele kobiet po aborcji bardzo przeżywają to co zrobiły,to skąd biorą się tak wyrachowane i zimne?Czy mogę wam coś opowiedzieć?
Mam 4 braci,najmłodszy ma 11lat,jest bardzo kochanym i wypieszczonym dzieckiem...gdyby ginekolog nie oszukała mojej mamy,że jest za późno na aborcję,to dzisiaj by go nie było..Mama chciała poddać się aborcji bo w tym czasie w domu panowała straszna bieda.Nie było jej jednak łatwo.Szła do lekarza jak na skazanie...Nigdy potem nie żałowała,że ginekolog ją oszukała.Żałowała,że w ogóle pomyślała o zabiciu dziecka.Pomimo,że gdy rodziła na jednym oddziale Mariuszka,na drugim jej mąż lerzał z rakiem płuc,nigdy nie żałowała.Pomimo,że została 35letnią wdową z 5dzieci(Mariuszek miał 2miesiące),nigdy nie żałowała...Wiele razy bowiem powtarzała,że śmierć ojczyma przetrwała bo miała maluchy dla których chciała walczyć i o które musiała się troszczyć...Dzisiaj kiedy patrzymy na jego uśmiech,kiedy przytula się do nas i mówi Kocham Cię wiemy,że wiele byśmy stracili razem z nim.

Aguś no ja mam nadzieje ze dojdzie:-p ty juz na ostatniej prostej jeszcze styczen czy luty? a macie w ogole jakies propozycje?
Umi no ja tez jeszcze nic na palcu nie mam jak bedzie czas pokaze. A unas najlepiej sierpien bo 13 bedziemy 3 lata a poza tym ja moge sie pobierac tylko w okresie letnim bo nienawidze zimna:-p
Elizka u mnie zaczal godzine temu padac i juz jest biala jak tak dlaej pojdzie to nie zle nas zasypie:baffled: a ty masz na imie Eliza bo jakos tak przeczytalam twoj nick i mi sie spodobalo;-):-p

A ja musze powoli zabrac sie za średniowiecze bo na 5 stycznie musze cale opanowac:nerd::baffled:

kolia ja właśnie chciałabym w maju albo czerwcu bo wtedy są konwalie, a mnie sie marzy bukiet z konwali my 3 lata będziemy miec we wrześniu ale ja jesieni i zimy nie trawie............ A ja to sie przyznam ze na mature to sie wcale nie przygotowałam prezentacje pisałam tydzien przed a uczyłam sie 2 dni przed ustna...
Młoda mamuśka:) Ja nie jestem przeciw aborcji tak do końca bo potrafię zrozumieć gdy kobieta usuwa ciąże jeśli wie ze dziecko nie przeżyje a i jej grozi śmierć albo kalectwo....

Umi ja prezentacj jeszcze nie zaczelam dopiero 1 film obejrzalam czyli zostaje mi jeszcze 2 ksiazki przezczytac i jeszcze jeden film ogladnac czarno to widze. A historie sie kuje bo nauczycielka stweidzila ze za duze luzy nam daja a ona nie chce matur pozadawanych na 30% no i teraz czytam o schizmie i o innych nudach:no:

Młoda mamuśka:) tez uwazam ze w przypadku zagroenia zycia lub ciazy w wyniku przestepstwa aborcja jest usprawiediwona ale reszta to jak napisalas wlasna wygoda.

Ja zaszlm w ciaze majac 18 lat urodizlam jak skonczylam 19 lat jak urodizlam corecze Amelke bardzo sie cieszyam jk tylko w nia zaszlam z partnerem jestem 4 lata jest starszy odemnie rowniez o 4 lata i zyjemy sbie dobrze razem chodz nei jestesmy malzenstwem uwazam sie wszystko w swoim czasie)

reklama
Do góry