reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kolia ja chciałam mieć ślub 15 maja albo 15 czerwca ale wiem ze w tym roku nie damy rady z kasą:-p wiec zostaje mi drugi poza tym pierścionka nie dostałam:-D chyba sama bym musiała sobie kupić
AguśZakochana Pochwal się zakupami!!:-)
Asheara Ja ogarnęłam 2 wigilie i miałam dość:-D z tym ze na jedna wigilie to godzinę jechałam bo daleko mamy

reklama
Hej
A ja w tym roku na jednej wigilii bylam:) pojechalismy do tesciow, wrócilismy wieczorem nastepnego dnia, potem dzien u moich rodziców no i niedzielny odpoczynek :))))

U mnie śnieg sypie:) mam nadzieje ze na sylwestra juz go troche przybedzie:-)

Cześć dziewczyny:-)Przepraszam,że się wtrącam bo to raczej nie miejsce dla mnie skoro mam 25lat:zawstydzona/y:...ale wpadłam,przejrzałam,natknęłam się na posty Soni i jestem przerażona:szok: Nasuwają mi się różne myśli.Doszłam do jednego wniosku...skoro jej rodzice zafundowali jej aborcję z zimną krwią..to jak oni zaczną się starzeć i przestaną być potrzebni ich kochana córeczka powinna fundnąć im eutanazje...Ciekawe co powiedzieli by na taką propozycje:dry:
Właściwie wszystkie tu jesteśmy przeciwko aborcji to dlaczego feministki w naszym(kobiet)imieniu domagają się legalizacji?To przerażające jak nie ludzkie uczucia znajdują się w człowieku...
Zabicie dziecka nie dając mu szansy na życie...Przecież wiele kobiet po aborcji bardzo przeżywają to co zrobiły,to skąd biorą się tak wyrachowane i zimne?Czy mogę wam coś opowiedzieć?
Mam 4 braci,najmłodszy ma 11lat,jest bardzo kochanym i wypieszczonym dzieckiem...gdyby ginekolog nie oszukała mojej mamy,że jest za późno na aborcję,to dzisiaj by go nie było..Mama chciała poddać się aborcji bo w tym czasie w domu panowała straszna bieda.Nie było jej jednak łatwo.Szła do lekarza jak na skazanie...Nigdy potem nie żałowała,że ginekolog ją oszukała.Żałowała,że w ogóle pomyślała o zabiciu dziecka.Pomimo,że gdy rodziła na jednym oddziale Mariuszka,na drugim jej mąż lerzał z rakiem płuc,nigdy nie żałowała.Pomimo,że została 35letnią wdową z 5dzieci(Mariuszek miał 2miesiące),nigdy nie żałowała...Wiele razy bowiem powtarzała,że śmierć ojczyma przetrwała bo miała maluchy dla których chciała walczyć i o które musiała się troszczyć...Dzisiaj kiedy patrzymy na jego uśmiech,kiedy przytula się do nas i mówi Kocham Cię wiemy,że wiele byśmy stracili razem z nim.

Aguś no ja mam nadzieje ze dojdzie:-p ty juz na ostatniej prostej jeszcze styczen czy luty? a macie w ogole jakies propozycje?
Umi no ja tez jeszcze nic na palcu nie mam jak bedzie czas pokaze. A unas najlepiej sierpien bo 13 bedziemy 3 lata a poza tym ja moge sie pobierac tylko w okresie letnim bo nienawidze zimna:-p
Elizka u mnie zaczal godzine temu padac i juz jest biala jak tak dlaej pojdzie to nie zle nas zasypie:baffled: a ty masz na imie Eliza bo jakos tak przeczytalam twoj nick i mi sie spodobalo;-):-p

A ja musze powoli zabrac sie za średniowiecze bo na 5 stycznie musze cale opanowac:nerd::baffled:

kolia ja właśnie chciałabym w maju albo czerwcu bo wtedy są konwalie, a mnie sie marzy bukiet z konwali my 3 lata będziemy miec we wrześniu ale ja jesieni i zimy nie trawie............ A ja to sie przyznam ze na mature to sie wcale nie przygotowałam prezentacje pisałam tydzien przed a uczyłam sie 2 dni przed ustna...
Młoda mamuśka:) Ja nie jestem przeciw aborcji tak do końca bo potrafię zrozumieć gdy kobieta usuwa ciąże jeśli wie ze dziecko nie przeżyje a i jej grozi śmierć albo kalectwo....

Umi ja prezentacj jeszcze nie zaczelam dopiero 1 film obejrzalam czyli zostaje mi jeszcze 2 ksiazki przezczytac i jeszcze jeden film ogladnac czarno to widze. A historie sie kuje bo nauczycielka stweidzila ze za duze luzy nam daja a ona nie chce matur pozadawanych na 30% no i teraz czytam o schizmie i o innych nudach:no:

Młoda mamuśka:) tez uwazam ze w przypadku zagroenia zycia lub ciazy w wyniku przestepstwa aborcja jest usprawiediwona ale reszta to jak napisalas wlasna wygoda.

Ja zaszlm w ciaze majac 18 lat urodizlam jak skonczylam 19 lat jak urodizlam corecze Amelke bardzo sie cieszyam jk tylko w nia zaszlam z partnerem jestem 4 lata jest starszy odemnie rowniez o 4 lata i zyjemy sbie dobrze razem chodz nei jestesmy malzenstwem uwazam sie wszystko w swoim czasie)

reklama
Do góry