Migocia, no to sorry za niedoczytanie, radze zrobic kolejny test albo isc najlepiej do lekarza.
W ogole tez zauwazylam ze nie jestes zbytnio zmartwiona ciaza, a masz przeciez tylko 17 lat, ja wiem ze ogolnie to zadna tragedia, sama mam tylko 18 lat, no ale ja jakos tak spokojnie tego nie moglam zniesc. Moze to kwestia charakteru...
A tak w ogole czuje sie jak bym w ciazy nie byla
Poza tym ze boli mnie czasem lekko brzuch to czuje sie dobrze, az dziwne. Ale pewnie nie bedzie tak kolorowo caly czas... ; P
Dziewczyny ja mam juz swojego ginekologa , tzn. z ciaza u niego nie bylam jeszcze, ale bylam apre razy wczesniej i ogolnie powiem tak, gabinet miodzio- bo prywatny, obsluga tez, lekarz tez w sumie i wytlumaczy wszystko, niczego nie lekcewarzy, ale ma wad tez pare. Po 1. dziwny troche, taki ma dziwny humor. , no i po 2. mam wrazenie ze jemu chodzi tylko o to byle zarobic, no i ogolnie taki niby najlepszy ale nie wiem czy to dobry pomysl isc do niego z ciaza, ja na nim sie nie zawiodlam ani razu, ale czytalam na internecia na forach o nim i ponoc jest taki ze bierze kase , odwali swoje i narka.