reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Asheara to gratuluje synka, zdoooolniacha na same święta taki pokaz dał :D :)) Super! :) Ciesze się razem z Tobą ;]
madzia dobrze że siostry dobrze zareagowały :) Zobaczysz bedzie dobrze!! :)
kolia to fajnie że taki wstydliwy synuś nie jest :)) i widze że wychowawczyni wyrozumiała raczej ;) Moja byla jak sie dowiedziała ze jestem w ciązy, to do tej pory przy całej mojej dawnej klasie opowiada jakieś głupie historie o mnie, komentuje w klasie ze nie chce mieć kolejnych wnuków w klasie ;/

I życzę wszystkim wesołych, spokojnych i pogodnych świat! :)

Ostatnia edycja:
reklama
madzia18 no to zostali tylko rodzice, moze tez nie przyjma zle a jesli tak do w tym przypadku czas dziala cuda i sie napewno po czasie oswoja z tym faktem;-)
Ewi u mnie i tak z choinka wygralo zelazko i odkurzacz:sorry::-)
artystka widocznie trafilas na jaka jedze chociaz za nim sie dowiedziala to myslalam ze bedzie pdobnie jak u Ciebie ale mialam mine jak mi powiedzial ze mam isc do domu a ona sie wszystkim zajmie i do mnie zadzwoni:shocked2::-p

.........._,|,_
............'|`...Gdy pierwsza
............/.\. gwiazdka
.........../`,\)... na niebie
........../__\ ... zabłyśnie
........./ . o \....niech Cię
......../_ , *_\_... Aniołek
......../ `, .* \_...ode mnie
......./ ? `~ . \... uściśnie
....../_ . * ., o \...I przekaże
....../ ? o .. ~ \ ? serdeczne
...../ . * .... . o.\? życzenia
..../_ ,,~~ '. * ' _\_'w Święta
..../`~,, .. o.......\::::::Bożego
.../ .* ...`' * ? ,',..\ :::: Narodzenia
../_.....o ..~~,, , _\... oraz wiele
./ .. * ......... ,, ~ ' \..... radości i
/* .... o ..._~`'*...o \....nadziei
`-,,~'`' ...* ... _ ,-´.......w Nowym
........":-------:".......2010 Roku!!!!))

Witam kobietki :))
Wesolych wesolych ! :)

U nas swieta milo mijaja Spedzam wigilie i 1 szy dzien swiat z Rodzina Damiana a pozniej jutro z moja rodzinka i sylwak tez :) Nadinka dostala mnostwo prezentow od Mikolajow i Sniezynek :) Kurcze bede musiala zostawic mnostwo ubran aby to wszystko spakowac :)

Babcia miala juz operacje ... Przebiegla pozytywnie ... W srode ja wypuscili do domu a powinna jeszcze zostac Wszyscy tak sadza ale z szpitali na swieta sie pozbywaja ludzii ;(

Dziewczyny moja Nadinka robii ogromne postepy Ciagle tanczy w ogole jak slyszy muzyke to tanczy Kiwie ladnie nie nie nie Jak sie powie gdzie jest swiatelko to go szuka :) I umie zrobic papapa i prawie zawsze wie kiedy to zrobic :)) Ale srodkowy palce tez udaje sie jej pokazac :p I fige z makiem rowniez :) A tany tany najbardziej lubii :))

Przesylam gorace calusy :) Wspanialych swiat dziewczeta WSPANIALYCH :))

hejka dziewczyny :) wszystkim mama gratulacje i wesolych swiat :) siostra polecila mi te forum :) moze i nie o tym te forum ale szukalam tematow gdzie moglabym to napisac i zadac pytanie :) okres od roku mam regularny co 28 dni :) ostatnia miesiaczke mialam 6.11 a kochalam sie z chlopakiem 20.11 gdy na nastepny dzien zaczol bolec mnie lewy jajnik przez jakies 3-4 dni nastpenym razem sie kochalam 6.12 hm... okres spoznia mi sie juz 3tydzien a teraz 2 okres powinnam dostac1.01 ale nawet nie czuje zebym miala go dostac iz zawsze przed okresem jakis tydzien albo wiecej to juz bola mnie piersi a tu nic nawet cera mi sie polepszyla obawiam sie ze byc moze jestem w ciazy poniewaz czesto oddaje mocz i nie jest taki jak zawsze kolor ma prawie przezroczysty, czasami mam bole w pobrzuszu i jak oddycham albo cos to boli mnie brzuch po lewe str , duzo jem ale to bardzo duzo no i brak miesiaczki a no i po ostatnim sexie to w ogole nie moglam sie obrocic bo zaczelo mi sie krecic w glowie jakies 3 dni temu jak zjadlam obiad to czulam jak cala robie sie blada i myslalam ze zemdleje, pale ale nie odrzuca mnie od palenia ale jak robilam sobie test ciazowy to wyszedl negatywny hm do ginekologa wybieram sie po nowym roku jezeli nie dostane nadal okresu ale powiedzcie mi czy to moze byc ciaza czy poprostu cos innego ? wiem ze nie wasze odp to moga byc domysly bo przeciez nie jestescie ginekologami itp ale chcialabym znac wasze zdanie na ten temat z gory dziekuje :)

i od roku co mam okres regularny ani razu nie spoznil mi sie okres nawet o dzien

ah i zapomnialam dodac ze duzo dluzu mi leci jak nigdy i czasami jej taki jakby przezroczysty a czasami taki bialy :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
po poerwsze,to przestan palic- wcale nie truje, bo samam palilam od 6lat i nie bylo problemu z rzuceniem jak sie o ciązy dowiedziałam- same truc sie mozemy,bo robimy to swiadomie- szkoda za to skopac zycie innym.

zrob sobie test- a najlepiej 2 roznych firm.Z Twojej odpowiedzi wynika,ze kochalas sie w czasie,kiedy moglas mec owulacje- dlatego lepiej dmuchac na zimne. zrob spokojnie testy,a po nowym roku albo w przerwie miedzy swietami gnaj do lekarza :)

WITAM. U Mnie święta mijają tak sobie. Praktycznie wcale nie czuje tej atmosfery.
A jutro na wesele się wybieramy :-) ciekawe jak dzieci zniosą nasza nieobecność, a Mareczek zwłaszcza :-)

MIGOCIA najpierw przypomnienie :-) edytuj posty, proszę :-)
a co do Twoich wątpliwości to niekoniecznie musi być ciążą, choć prawdopodobieństwo tego może być duże. Wiadomo że ginekolog jest najpewniejszy. A robiliście to z jakimś zabezpieczeniem, stosunek przerywany czy do końca. Bo z tego co piszesz to najprawdopodobniej robiliście to w dni płodne. A te bóle jajników to miałaś co miesiąc? To mogłaby być owulacjai

Migocia hmmm... Miałam podobnie, że kręciło mi sie w głowie i to czesto. W gruncie rzeczy, moje zdanie jest może i mało ważne, ale ja myśle że ciąża jest bardzo prawdopodobna. I jeśli czujesz sie nie pewnie, to raczej idź do ginekologa zaraz po świętach. Bo skoro tak jak mówisz miałaś regularnie miesiączke, to jeśli nie jesteś w ciąży a spóźnia Ci się tyle czasu to raczej coś się dzieje, więc nie zwlekaj, bo jeśli to ciąża a palisz to niedobrze że dziecko trujesz. Ja też paliłam i jak sie dowiedziałam o ciązy rzuciłam, więc da się. A nawet jeśli to nie ciąża, to sam fakt że tyle okresu nie masz to raczej świadczy że z Twoim organizmem coś się dzieje, i powinnaś sprawdzić w miare szybko co.

A co do moich świąt? Hm.. Tragedia normalnie najgorsze święta w moim życiu!
Wczoraj tata do szpitala trafił, coś mu stoi na żołądku, strasznie wymiotuje, głowa go boli. Nie wiadomo co jest.
Pokłuciłam się z moim przyjacielem... No i wogóle jakoś tak te święta smutne.
Mama mnie wkurzyła bo wszystkim zaczęla opowiadać o moich prywatnych sprawach ;/ O tym jak zostałam samotną matką itd... Straaasznie mnie to wkurzyło. Jak sie skończą święta to od razu siadam z nią i rozmawiam. Bo nie jest mi milo jak opowiada o czymś co mnie bardzo boli ;/ Chce o tym zapomnieć i co?

ewi44 bez zadnego zzabezpieczenia i byl to stosunek do konca a bole jajnikow to mialam co miesiac

fiuufiuu no jutro bede szla po testy :) i nie dawno spalilam ostatniego papierosa i juz nie zapale :)

reklama
Migocia, spoźnia ci sie okres 3 tygodnie a ty nic? Tym bardziej ze kochaliscie sie bez zabezpieczenia do konca? Bez urazy ale to mi trąci głupotą, teraz dopiero testy bedziesz robic? No to brawa za pomysłowość. ..

Do góry