reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

To takie okrutne, mnie sie nie chce nawet czytac wypowiedzi Soni, a tym bardziej z nią rywalizowac na argumenty, ogólnie spac mi sie chce ...

Jak ja sie ciesze ze na wigilie ide do rodziny, najem sie , pojde do domu i bede sie byczyć ... kurcze sie tak rozleniwilam, nic nie sprzatam bo ani nie mam sily, ani checi, do tego wole sie nie przemeczac bo brzuch mnie czasami pobolewa, takze mam wymówke ; p
Ziewanie mi sie straszne wlaczylo, poszla bym chetnie spac...aaa przypomnialo mi sie, nie jest tak kolorowo, pralka sie wczoraj zepsula i musze poprac pare rzeczy recznie, no i chyba posprzatam troche w kuchni bo mnie balagan dobija psychcznie.

reklama
Wszystkie co do Soni macie racje! I z pewnością wszystkie myślimy tak samo,że tacy ludzie jak ona są bezduszni, bez serca... i juz dalej wymieniać mi się nie chce.
mandrzejczuk masz racje!! I oby ta dzidzia po nocach jej sie śniła a sumienie oby ją zeżarło!
Biedne niewinne dziecko.. Ehś, szkoda słów.. Aż mi sie płakać chce że tacy ludzie sie rodzą i mimo tego że ich matka równie dobrze mogła usunąć ciąże, ale tego nie zrobiła, to oni usuwają!! Co za ludzie!!
mazia niestety nie oglądałam, cały dzień sprzatnie, gary i mnie wnerwiła ta cała Sonia i na dodatek dziś od rana nie ma wody w całym mieście prawie no w 3/4 miasta!!! I nie bedzie do jutra do 17 bo rura gdzieś pękła. I nie można nic zrobić ;/ I jestem wściekła! :(((
madzia no ja to do 4 miesiaca chodziłam wiecznie zmęczona, śpiąca, spałam po 16 godzin dziennie! Ale później przeszło, miałam duuużo energi, teraz też niby mam ale mój brzusio, bóle pleców i spóchnięte nogi przeszkadzają mi żeby spalać tą energie. No cóż wyśpij się kochana i odpoczywaj dużo!! :)))

Ja juz na temat "prestizowej" juz sie wypowiadac nie bede bo po co.

U mnie zaraz zacznie sie rzez niewiniatek:szok::oo: znaczy sie karpi. porzadki sa wystarczy tylko odkurzyc ale to juz juytro no i co najwazniejsze ubrac choinke. Jeszcze dzis albo jak P nie zdazy to jeszcze pojde jakies prezenty kupic jakies drobiazgi ale co musi byc:-p:ninja2: mloda strasznie marudny i caly czas zafajdana pielucha chyba tu sie zabek szukuje bedzie mial do pary:-)

artystka no nie powiem przerabane macie przed sama wigilia brak wody:errr:
madzia troche lenistwa nappewno nie zaszkodzi:-D:zawstydzona/y:
femme z tym facetem to rozwodnik jak rozwodnik ale uwaza ze tu niby patologia a sam mial 23 lata jak corka mu sie urodzila. Ile znasz dojrzalych facetow w tym wieku boo moim zdaniem to znikomy procent, pewnie sam wpadl a teraz sie madrzy jaki to on odpowidzialny.

kolia nawet nie wiesz jaka zła jestem. Ani nie moge umyć rąk, ani pozmywać. Nie moge sie wykąpać nawet ;/ A co dopiero usiąść na kibelek i... Wiadomo...
Wogóle wszyscy wściekli jesteśmy ;/ Ludzie z miasta od nas na stronie tak bluzgają, wypisuja komentarze. Wogóle w sklepach juz nawet braknie wody, bo ludzie nakupywali w butelkach...
Przerąbane!

Witam zarówno wszystkie mamy jakie mnie tu juz znają jak i te nowe :).
Ostatnio jakoś nie piszę tutaj, ale nie zapomniałam o Was i dlatego zjawiam się dziś na chwilkę :)

_______________./\.
____________ __>_<_
_____________Ѽ.\/ Ѽ
___________;->( ɕѼ Ҩ .
___________@.♥ '(█) ♥ *$
________Ѽ "( ()♥t (Ѽ)o*♥*
_______(█),-♥.-Ѽ _Q@,0 ɕ(█)
____________>o*oѼ @.<
_________o`-.♥.-@""-Q '♥~@'
______♥.'`Ѽ ♥ *Ѽ ɕҨ ‘♥ @`-.)
____Ѽ o (█). @* '-@Ѽ ’Q.*(█)’Ѽ
__________Ѽ -♥-'Ѽ ♥._ Ѽ
_______@.♥ '*Q ♥ *(█), @.♥ '*
___.♥' @ _ ɕ♥ _.-'~♥-. @ ´(♥)`-*.o
__.(█)* ♥ ..-' (Ѽ) o *.(Ѽ) 0 *(█)`)
_________(Ѽ ) '-._♥__(Ѽ)@
____;--♥' ♥Ҩ 0‘(Ѽ) Q o *♥ * Ѽ ♥
___ * (Ѽ)._♥__* .Q.~ ♥- ♥Ҩ. 0 () Q ♥*'.
_(█)* ♥ *‘ o * ♥ _(█)Q~ ♥Ҩ __Ѽ♥__(█)
_____________▓▓▓▓▓___________
__________▓▓▓▓▓▓▓▓▓__
. . . . WESOŁYCH ŚWIĄT .! ;)

manfrzejczuk - nic dodac, nic ujac...
arystka - kurcze wspolczuje :szok: troszke znam ten bol ale nie do konca... ostatni tydzien nie bylo u mnie cieplej wody... od mrozow zamarzl boiler i jakas tam czesc pekla... dopiero dzis naprawili. Nawet niewiecie jak sie cieszylam, myjac wlosy w cieplej wodzie :-p
kolia - jak minela wigilia z Mikim?
madzia18 - Super, ze poukladalas sobie juz wszystko w glowie a teraz zaczynacie jzu powaznie planowac przyszlosc :tak: zobaczysz, teraz bedzie juz tylko lepiej... niedlugo bedziesz sie cieszyc rosnacym brzuszkiem. Tylko zeby to nie byl jakis falszywy alarm :-p Kiedy wybierasz sie do gina?

A ja musze sie pochwalic!
Jakas godzinke temu Damianek PIERWSZY RAZ obrocil sie z brzuszka na plecki :-):-):-) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mało sie nie poplakalam z zachwytu :-)

A jutro czeka mnie istna masakra, zalatanie i to z Damiankiem. Mianowicie : 3 wigilie... u mamy, u taty no i u mnie w domu... nie wiem jak to ogarne :confused::confused::confused:

Ostatnia edycja:
Ashera a fajnie:-) Miki sie napoczatku wstydzil ale jak sie rozkrecil to mnie juz mial gdzies nawet moja wychowawczyni go porwala na chwile do dyrki zeby sie pochwalic:-) a on sie nawet na mnie nie obejrzal:eek::sorry: mial byc kolega bo facetka od matmy ma w tym samy wieku synka ale sie bidulek rozchorowal. A chcialam napisac ale "prestizowa" sie zaczela udzielac i zapomnialam:-p No i gartulacje dla Damianka, Miki jak pierwszy raz sie przewrocil to sam byl strasznie zdziwiony:-pA reakcje rozumiem bo ja sie tak cieszylam jak glowke pierwszy raz podnosl:-D taka drobnostka a jak cieszy:-) Zycze jutro ogarniecia wszytkiego dobrze bo z tego co napisalas nie bedzie prosto;-)

Ashera pogratuluj Synkowi ;)

A tak w ogole, hah, powiedziałam juz o ciazy siostrom dwóm, takze nawet nie ma opcji zeby byl falszywy alarm bo inaczej ...ojej , nie no , na pewno nie jest falszywy. No wiec im powiedzialam, ucieszyly sie nawet, nie bylo glupich komentarzy ktorych sie tak balam, czyli calkiem okej.
Dzisiaj Wigilia, takze czas duzego jedzenia...mmmm...na sama mysl ...az mi sie cos robi.

wiec,
Wesołych, Pogodnych, Szczęśliwych Świąt.
Zdrowia i Pomyślności na przyszły Rok!

reklama
Witam.
Dopiero dzisiaj ubralismy choinkę kiedy Mareczek jeszcze spał. Ale był zdziwiony :-)

MADZIA No to fajnie. Skoro siostry dobrze zareagowały to rodzice pewnie też nie będą robić większero problemu. Może z początku będą zaskoczeni, ale będziesz musiała dać im trochę czasu na wytchnienie. :-) trzymam kciuki :-)

a Wszystkim forumowiczkom życzę Wesołych, spokojnych i udanych świąt Bożego Narodzenia :-)

Do góry