Sonia biedna sonia, ktora rozwalila nogi nie myslac o konsekwenjach swego czynu nie miala biedna za co dziecka wychowac i postanowila je zabic. ciagle przewija sie w jej ustach zdanie krzyczace jaka to u niej marna sytuacja finansowa byla, ale jakos kur*** na aborcje znalezli! Dla mnie dziewczyno jesteś bydlakiem, ludzka padliną! Gdybym mogła to bym cie wlanęła w twarz, spluneła w nia i powtorzyła kazdą czynnosc wielokrotnie! Przepraszam, za moje wyrazenia ale kiedy slysze cos takiwgo z ust mlodej dziewczyny to ludzie trzymajcie mnie ale wstepuje we mnie jakis demon!!! Ciagle powtarzasz, ze jak sie nie ma za co dziecka wychowac, nie ma sie szkoly to po jaka cholere nogi rozkladalas? No p jaka? Moze trzeba bylo najpierw sie wyksztalcic na co kladziesz taki nacisk, a dopiero potem sie bezpiecznie kochac? I nie wypowiadaj sie na temat powolywania zycia, bo kto jak kto ale ty nie masz do tego prawa. Zal mi ciebie, zal mi twojej matki, zaluje, ze Bog powolal do zycia twoja matke i ciebie, bo wy nie macie, serca, sumienia,nie zaslugujecie na milosc ani litosc. To co zrobilas to nie bylo wyjscie z sytuacji tylko MORDERSTWO!!! Przez duze M. Nie wiem czy masz tego narzeczonego czy nie, czy wie on o twoim postepku czy nie, ale jesli ma tyle lat co ma i taki rozum jak ty to wspolczuje rowniez i jemu! Zastanawia mnie jedna rzecz? Po jaki h***j zarejestrowalas sie na forum dotyczace rodziny, dzieci, na forum, na ktorym kocha sie dzieci, a nie sie je zabija? Jesli jestes w trakcie planowania rodziny, jak wspomnialas wczesniej to zycze ci POTWORZE aby ci sie to nigdy nie udalo! Ktos taki jak ty nie zasluguje na ani jedno slowo dobroci,a juz na pewno nie zasluguje na bycie matka. Mam nadzieje, ze twoje nienarodzone dziecko, jesli juz tak nie jest- bedzie ci sie snilo co noc az do ostatniego dnia twojego zycia, mam nadzieje,ze zezre cie twoje wlasne sumienie i ze kiedykolwiek w zyciu zmienisz zdanie na temat MORDERSTWA! I zamiast radzic innym aby najpierw sie wyksztalcili, poszli na studia to sama sie wyksztalc, tzreba bylo chodzic na zajecia z religii i wychowania rodzinnego a dopiero potem isc do lozka.No tak zapomnialam ty nie mialas pieniedzy na gumki- to moze trzeba bylo zachowac abstynencje, albo sie podrapac jak swedzialo? Albo zamiast prosic rodzicow o kase na aborcje to trzebabylo co roku pod choinke prosic o roczny zapas gumek? Nie wiem, nie rozumiem twojego malego mozdzku, twojego postepowania i zycia bez sumienia...Co zrobilas twoja sprawa, ale nie osadzaj innych i nie dyktuj im co maja po kolei w zyciu robic, bo przedzial wiekowy, nigdy nie odpowiada rozumowi.
Bardzo wszystkich uzytkownikow forum przepraszam za swoja ostra wypowiedz ale tak sie we mnie zagowoalo,ze musialam wylac z siebie caly zal.
Wszystkim mlodym mamom gratuluje madrego wyboru, donoszenia ciazy i milosci jaka obdarzyl Was Bog- waszymi dzieciatkami, bez ktorych swiat bylby pusty. Jakie zycie by nie bylo, zawsze bedzie lepsze bez aborcji, Bog nie daje nam wiecej niz nie moglibysmy sami uniesc.
Soniu z okazji swiat zycze ci abys w kazdym nasteonym roku byla coraz madrzejsza niz w poprzednim, mam nadzieje, ze zrozumiesz kiedys co zrobilas i bedziesz tego zalowac. I moja prosba do ciebie: NIE UDZIELAJ SIE NA TYM FORUM, BO NIE JEST ONO DLA TAKICH OSOB JAK TY!!!