reklama
polna_N
Mama Ali ... 2007
Hmmm , sa dwa wytlumaczenia Pierwsze ,nie trzymasz moczu !! Drugie uciekaja Ci wody- a jesli to prawda powinnas jechac na pogotowie !! Nie zebym Cie straszyla, ale jak lezalam w szpitalu to bylo sporo takich przypadkow !! oczywiscie .... ODPUKAC !!
madzik1388
Mój Skarb 12.11.08
trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze Snoopku
Ahaa no to dobrze Trzymam kciuki
Ja dzisiaj od rana nie czulam wogole ruchow :/ zadzwonilam do mojego R zeby wczesniej z pracy wrocil i do lekarza sie umowilam ,a dzidzia po tym zaraz zaczela sie ruszac heh nie wiem czemu, ale moze lepiej pojade w sumie to tylko tydzien wczesniej bo wizyte mialam jush umowiona na za tydzien
Ja dzisiaj od rana nie czulam wogole ruchow :/ zadzwonilam do mojego R zeby wczesniej z pracy wrocil i do lekarza sie umowilam ,a dzidzia po tym zaraz zaczela sie ruszac heh nie wiem czemu, ale moze lepiej pojade w sumie to tylko tydzien wczesniej bo wizyte mialam jush umowiona na za tydzien
Snoopy i jak?? Kurcze jesli to wody to pedem na porodowke.. Lepiej zeby lekarze to sprawdzili.. albo tak jak pisze Polna nie trzymasz moczu.. ja mialam podobnie przeddzien zgloszenia sie do szpitala, myslalam, ze wody mi odeszly.. tak sie smialam z mojego A, ze sie zsiusialam.. a moze jdz do apteki po takie specjalnie papierki lakmusowe..w szpitalu tez tak sprawdzaja czy wody sie sacza.. to sa albo papierki albo wkladki
Edit: Snoopy trzymam kciuki i czekam niecierpliwie na wiadomosc<przytul>
Edit: Snoopy trzymam kciuki i czekam niecierpliwie na wiadomosc<przytul>
reklama
madzik1388
Mój Skarb 12.11.08
trzynaj sie Snoopku, napewno bedzie wszystko dobrze