plastelinka5
Fanka BB :)
Plimplam oczywiscie jest taka możliwość,moja koleżanka przez całą ciąże (tzn podejrzewam,ze w zaawansowanej juz testu nie robiła miała jedną kreseczkę a urodziła ślicznego zdrowego synka ale wiesz,myślę że okres+jedna kreska na teście to mimo wszystko nie ciąża.Ja z doświadczenia wiem,że takie ciągłe obserwacje nic dobrego nie wróżą Robiłam tak przez kilka miesiący i nic.Raz się zagapiłam i co się okazało? Córeczka się już rozwijała
Aguszakochana ja tez mam problem z imieniem straszliwy.Wiemy jakie nam sie podobaja ale jest ich bardzo wiele ) Czekamy jak ujrzymy malutką może coś wpadnie i przypasujemy Na razie wygrywa Gabrysia
Co do szkoły bo był temat studiów to myślę,że dacie rade Co ja bym dała żeby było już po maturze ;(
Aguszakochana ja tez mam problem z imieniem straszliwy.Wiemy jakie nam sie podobaja ale jest ich bardzo wiele ) Czekamy jak ujrzymy malutką może coś wpadnie i przypasujemy Na razie wygrywa Gabrysia
Co do szkoły bo był temat studiów to myślę,że dacie rade Co ja bym dała żeby było już po maturze ;(
Ostatnia edycja: