reklama
no wlasnie siedzialaby gdyby nie to jej rzucanie sie jej do tylu... takie wrazenie.... wyglada mi to na to jak by to nie bylo zalezne od niej ze tak leci do tylu... i ona sie denerwuje wtedy... boje sie ze to cos z miesniami(napiecia czy cos ;/) Musze najpierw zmienic lekarza malej zanim pojde z nia bo teraz to jest poprostu pomylka jak pojechalam z nia bo miala zatwardzenie i chcialam wejsc na zdrowa strone no bo po mam wchodzic i narazac (zwlaszcza teraz) dziecko na grype itd. jezeli to tylko brzuch i nie chcialy mi otworzyc i kazaly wejsc na chora strone jak wzielam wizyte domowa to lekarz sie wyzywal i powiedzial ze to przeze mnie ze jestem zla matka i mala sie zajmuje dziezkiem jak to jest najwazniejsza osoba w moim zyciu a ona mi takie cos mowi ;/;/ dlatego tutaj to wszytsko pisze bo narazie nie moge do lekarza isc ;/;/
artystka92
Fanka BB :)
Ewi - Masz rację. Fajnie mieć takie pamiątki... Ja narazie mam poprostu odrysowaną stópke i rączkę córci jak była malutka.
artystka - Pochawal się tutaj jakims swoim obrazem
No w gruncie rzeczy to Da vinci to ja nie jestem
Ale moge co nie co pokazać chociaż, wiekszość tego co ładnie zrobiłam to nie robiłam zdjęć tylko dałam komuś i nie mam pełnej "dokumentacji"
No dobra dałam kilka prac ale co za dużo to nie zdrowo hehe
ARTYSTKA Super te Twoje prace. Szczególnie te kwiaty i kotki mi się podobają. Ja też co nieco rysuje ale Tobie nie dorównuje :-)
mieliśmy kiedyś na forum dziewczynę co malowała, ale niestety już się nie udziela od bardzo dawna.
Nie myślałas może o przedaży swoich dzieł? Moglabys co nieco zarobić. :-)
mieliśmy kiedyś na forum dziewczynę co malowała, ale niestety już się nie udziela od bardzo dawna.
Nie myślałas może o przedaży swoich dzieł? Moglabys co nieco zarobić. :-)
artystka92
Fanka BB :)
EWI No myślałam, i wystawialam swoje prace na allegro, i tu gdzies na forum kotki wystawiłam i nikt kupić nie chciał, poza tym tak tanio to bym nie mogla brac bo sam wklad jest spory, ja maluje olejnymi farbami, na porządnym płótnie naciągniętym na rame więc to nie tak tanio wychodzi.
Witam.
Mareczek ucina sobie drzemke, a ja robię przerwę w sprzątaniu bo muszę odkurzyc a nie chce małego budzić.
ARTYSTKA No domyślam się że tanio to nie wychodzi. Gdyby przynajmniej parę złotych ponad koszty płacili to byłby zysk. :-)
Mareczek ucina sobie drzemke, a ja robię przerwę w sprzątaniu bo muszę odkurzyc a nie chce małego budzić.
ARTYSTKA No domyślam się że tanio to nie wychodzi. Gdyby przynajmniej parę złotych ponad koszty płacili to byłby zysk. :-)
Ja też miałam 16 lat jak zaszłam w ciąże ;-)
Na początku panika, ale pózniej było już tylko lepiej
Przez 21 miesięcy życia Naszej Córeczki też mieszkaliśmy osobno, widywaliśmy się codziennie i od czasu do czasu nocowaliśmy u siebie nawzajem.
Od roku mieszkamy razem z moją mamą, a za kilka miesięcy prawdopodobnie już będziemy mieszkać sami tylko we trójkę :-)
Cieszę się, że mamy Amelkę i za nic w świecie nie cofnęłabym czasu
A ludzi, którym się nie podoba, że tak młode dziewczyny jak My zostają Mamami mam w nosie
Na początku panika, ale pózniej było już tylko lepiej
Przez 21 miesięcy życia Naszej Córeczki też mieszkaliśmy osobno, widywaliśmy się codziennie i od czasu do czasu nocowaliśmy u siebie nawzajem.
Od roku mieszkamy razem z moją mamą, a za kilka miesięcy prawdopodobnie już będziemy mieszkać sami tylko we trójkę :-)
Cieszę się, że mamy Amelkę i za nic w świecie nie cofnęłabym czasu
A ludzi, którym się nie podoba, że tak młode dziewczyny jak My zostają Mamami mam w nosie
Iwcia160000
Początkująca w BB
Mały jest już z nami 24.11.09.r godz 18.45 poród kleszczowy ale małemu nic się nie stało nie będę teraz miała jak wchodzić ale od czasu do czasu napiszę
reklama