reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

plimplam :) nie przejmuj sie. Moja koleżanka miala 17 lat jak planowala dzidziusia, była z chlopakiem 5 lat, zaręczyli sie i starali sie rok. Niestety bez skutku.. A przestala o tym myśleć i tak planować sobie i też nie zaszła. W końcu jak skonczyla 19 lat to z chlopakiem postanowili wziąść ślub i że na dziecko poczekają jeszcze ze 2 latka a tu po miesiącu niespodzianka.. ;) Teraz jest w 3 miesiącu ciąży :) Więc morał z tego taki żeby nie myśleć o tym za wszelką cene i napewno dobrze będzie! :)
Pozdrawiam ;* :)

reklama
sęk w tym, że w najbliższym czasie nie zamierzam się starać ze względu na studia i do czasu dopóki nie będę mogła zapewnić dziecku odpowiednich warunków (chociaż wiem, że nawet jakby już się to stało to "jakoś" trzeba by było sobie poradzić). tym bardziej, że od przyszłego miesiąca zacznę brać tabletki anty (razem z chłopakiem tak zdecydowaliśmy). chcieć dzidziusia to jedno, a móc to drugie :( także oby te 2 lata szybko zleciały i będę się cieszyła tak jak i wy :)
artystka92 podziwiam twoją koleżankę. ja w sumie gdybym wzięła ślub ze swoim facetem to też nie miałabym już żadnego ALE co to dziecka :)

A ja tak troche nie w temacie sie wtrące:-D
KONKURS:-)
"Od wtorku rusza na bb konkurs, na który należy przesłać świąteczne zdjęcie. Może być zdjęcie dziecięcia, może być rodziny - grunt aby światecznie. Nagrodą jest zamieszczenie zdjęcia w interaktywnej kartce, która mozna rozsyłac do krewnych i znajomych:biggrin2: Dodatkowo jest do wygrania 5 zestawów kosmetyków J&J. Z naszej strony robimy ten konkurs barterowo, ale zależy nam żeby sie udał. Mam zgode od organizatora zeby Forumowiczki o tym dowiedziały sie już dzisiaj. Dlatego poprosze poinformujcie dziewczyny, zeby szykowały sie z fotkami na wtorek:biggrin2: To ja tyle:biggrin2:"

PRZEKAZUJE OD NASZEJ ADMINISTRATORKI :biggrin2:

DZIEKUJĘ ZA UWAGĘ:-)

Witam was :) . Wiem ze jestem mlodą kobietą ale juz teraz wiem ze chce miec malenstwo kiedys skoncze szkole. Mam kochającego faceta, ktory powoli dazy do tego aby zapewnic nam wspolny start

mamaola- ja dokładnie tak samo ,nie pisze bo nie umiem się połapać;) chciałam iść na ten film,ale nie wiem czy warto...Ja musze iść na opowieść wigilijną. Uwielbiam ten klimat świąt:tak:
umi- ja studiuję psychologię. Nie jest łatwo,ale moze dam radę;-) Tym bardziej,że zachciało mi się iść na uniwersytet wrocławski, a nie np do szkoły nie publicznej. Mam tylko nadzieję,że zdam jakoś sesję;-) Wczoraj miałam egzamin pierwszy, i był cholernie trudny:-phehe:-D
Ewi- też mam nadzieję,że to się zmieni. Szkoda tylko ,że dziewczyny już nie piszą... Została tylko kolia,umi,mamaola ,Ty i nie wiem która jeszcze tu zagląda. Reszta albo udziela się na innych wątkach albo nie udziela się już:-( Ja postanowiłam zaglądać do Was częściej;-)

Oj coś strasznie cierpicie z tego powodu że nowe mamy przybywają na forum.Jak to problem to załózcie sobie jakiś zamknięty watek i po kłopocie :) Ja nie odczułam takiej sytuacji.Napisałam o sobie,zostałam o to poproszona a potem w miarę możliwości fizycznej i pamięciowej odpisywałam jak się dało.Również ja dostawałam odpowiedzi od dziewczyn. A poza tym co my-dziewczyny w ciąży mamy pisać o sprawdzaniu się ronda do kąpieli ? Albo o zamiłowaniach naszych dzieciaków?

Artystka,17 lat i planowała dzidziusia :O ?

A jakie opinie o New moon?

Witajcie
plastelinka5 Nam chodzi o to ze wiekszość nowych osób wchodzi pisze " hej ja dzis zeczona, ide do sklepu" i tyle po godzine" Hej wróciłam, kupiłam toto i to" i znowu nic Albo zada jakies pytanie i oczekuje odpowiedzi na juz ale zainteresować sie innymi zamiaru nie ma. Nie chodzi o te osoby które staraja sie odpisywać, tylko o te które wchodza napiszą cos o sobie a jak im nikt nie odpisze to wielka afera
pola Napewno dasz rade. Kurcze ja bym chciała isc na studia ale sama nie wiem juz jaki kierunek chciałam na pedagogikę ale przeważnie sprawdzają czy sie ma uzdolnienia muzyczne, a ja nie ma znaczy słuch mam ale głos nie ten:-p
AguśZakochana A macie juz jakies typy z imionami?

No i cos miałam komus napisac i nie wiem komu.... ale jak sobie przypomne to napiszę:-p

reklama
ja się znowu wtrącę:sorry:
jak duże jest prawdopodobieństwo, że mimo tego iż testy wyszły negatywnie to jest inaczej (tzn. oszukany)? miała tak któraś z was? właśnie się nad tym zastanawiam bo wczoraj wieczorem zauważyłam, że mam jakiś napięty brzuch i dziwnie "spuchnięty". nie jest ani mocno twardy ani mocno miękki. fakt, dostałam @ w sobotę (po 5-dniowym spóźnieniu), ale np. moja mama przez 3 miesiące ciąży normalnie miała @
pomożecie?:-)

Do góry