AguśZakochana
Mama Milenki ;)
Witajcie Ja dziś wyspałam się za wszystkie czasy... :-)Wstałam sobie coś koło 12 a potem cały dzień spędziłam z mężem...Teraz nadszedł wieczór niedawno wyszła odemnie kuzynka . Humor nieco lepszy...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
napewno przepisze coś ja karmiąc brałam Azalie, niestety bardzo krótko, bo miała sporo efektów ubocznych które właściwie wszystkie odczuwałam, a przy niemowlaczku niestety nie mogłam sobie pozwolić na leżenie brzuchem do góry, no i ciągłe mdłości, ledwo co się wybawiłam tych ciążowych to następny przyszły, więc przestałam braćja tam jeszcze nie wiem jak będę sie zabezpieczać może przepisze mi takie tab które mogę brać karmiąc ;-)
cześć mamusie!
jestem mamą cudnego michasia, który urodził się 08.09.2009:-). wszystko było ok,a od niedawna mamy kłopoty za skórką. stwierdzono skazę białkową i łojotokowe zapalenie skóry.czy ktoś ma jakies doświadczenie w tej materii?proszę o pomoc
Hej dziewuszki miałam sie pochwalić i się chwalę!
Mam synka
Oczywiście nie ma to jak intuicja kobieca hihi
Bylam w szoku jak moja gin trafiła wręcz od razu i pokazała co tam dzidzia ma, a pozniej juz drugi raz szukała ale dzidzia wariowała i nie dala sie zlapac ;P noge na noge założył synek i koniec
A jak na tetno poszłam to moj syn skopał mnie tam gdzie szukała tetna polozna i az sie smiala z mojego dzikuska ze tak wariowal
Aha i moj synek lubi fikolki robic ,co na usg świetnie prezentował hehe
Pozdrawiam...
Jestem ostatnio zabiegana ale jak bede miec chwile czasu to wejde poczytam co tam pisałyście i odpisze )Buziaki
Witajcie Ja dziś wyspałam się za wszystkie czasy... :-)Wstałam sobie coś koło 12 a potem cały dzień spędziłam z mężem...Teraz nadszedł wieczór niedawno wyszła odemnie kuzynka . Humor nieco lepszy...