reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ja tam jeszcze nie wiem jak będę sie zabezpieczać może przepisze mi takie tab które mogę brać karmiąc ;-)
napewno przepisze coś ;) ja karmiąc brałam Azalie, niestety bardzo krótko, bo miała sporo efektów ubocznych które właściwie wszystkie odczuwałam, a przy niemowlaczku niestety nie mogłam sobie pozwolić na leżenie brzuchem do góry, no i ciągłe mdłości, ledwo co się wybawiłam tych ciążowych to następny przyszły, więc przestałam brać ;)

AguS Zazdroszczę Ci tego spania. Jak ja dawno nie spalam w ciągu dnia. Może odbije to sobie kiedy dzieci podrosną...
MALWINA Tak będzie łatwiej się wkręcic :-)

cześć mamusie!
jestem mamą cudnego michasia, który urodził się 08.09.2009:-). wszystko było ok,a od niedawna mamy kłopoty za skórką. stwierdzono skazę białkową i łojotokowe zapalenie skóry.czy ktoś ma jakies doświadczenie w tej materii?proszę o pomoc

Heja witam mamke :)) A co do chorobek to ja niestety nie pomoge :((

Hej dziewuszki miałam sie pochwalić i się chwalę!
Mam synka :D :)
Oczywiście nie ma to jak intuicja kobieca :D hihi
Bylam w szoku jak moja gin trafiła wręcz od razu i pokazała co tam dzidzia ma, a pozniej juz drugi raz szukała ale dzidzia wariowała i nie dala sie zlapac ;P noge na noge założył synek i koniec :D
A jak na tetno poszłam to moj syn skopał mnie tam gdzie szukała tetna polozna i az sie smiala z mojego dzikuska ze tak wariowal :p

Aha i moj synek lubi fikolki robic ,co na usg świetnie prezentował ;) hehe
Pozdrawiam...

Jestem ostatnio zabiegana ale jak bede miec chwile czasu to wejde poczytam co tam pisałyście i odpisze ;))Buziaki

Gratulacje wielkie !!!!!!!

Witajcie ;) Ja dziś wyspałam się za wszystkie czasy... ;):-)Wstałam sobie coś koło 12 a potem cały dzień spędziłam z mężem...:tak:Teraz nadszedł wieczór niedawno wyszła odemnie kuzynka . Humor nieco lepszy...

OOooo jak ja bym chciala sobie pospac ... Teraz jestem nieco chora kaszel mam i caly cazs 37 ;/

mamamichasia - Moja córcia miała/ma skazę białkową więc jakbyś chciała czegoś więcej dowiedzieć sie o Naszym przypadku to pytaj.

AguśZakochana - Zazdroszcze spania do 12, korzystaj teraz bo jak dzidzia urodzi sie to już tak dobrze nie będziesz miała.

Ja ostatnio kładę się dosyć późnawo bo tak bliżej 2 (a dwa dni to nawet o 3), potem z rana po 7 pobudka. W dzien jak córcia idzie na drzemke to ja twardo też nie. Zobaczymy ile dam radę.

artystka
- gratuluje Synka. A oficjalnie pogratuluje jak już sie urodzi i będzie 100% pewność. :p

matosia, Iwcia - Mi ginekolog powiedział, że nie zaleca brania tabletek antykoncepcyjnycj jeśli karmię piersią.

Artystka gratuluje synka:tak::-) no i jak dziewczyny pisza jak chcesz dac mu na imię??

Agus nawet nie mow tu o spaniu do 12:-Dja juz nie pamietam jak to pospac sobie dluzej:-D:szok:masakra.. nie pamietam juz nawet jak to jest wstawac samemu a nie jak ktos Cie budzi:-pale masz racje wyspij sie teraz:tak::-) jak ja bylam w ciazy to nie spalam dluzej niz do 8, bo moja Lena o 8 "wstawala" czasami pozniej jak jadalam sniadanie np:-):tak:

Stepelek co Ty tak pozno sie kladziesz?? spac nie mozesz??

Oj ja Was dziewczyny rozumiem...Zazwyczaj wstaje o 5.00 jak mąż ma 1 zmiane... albo jak śpie sama...Ale wyjątki to czas kiedy ma nocki i rankiem kiedy on sobie słodko śpi ciężko mi wyrwać się z ciepłego łóżka...:-)

reklama
baska - Poprostu wieczorem jak córcia juz spi moge na spokojnie cos porobić czyli posiedziec przy kapie, poczytac książke, pobawic sie masą solną i jakos tak się zawsze schodzi do późna. Ale dziś idę spać przed północą, bo mnie oczy już strasznie bolą.

kasia - Witaj na forum.

Do góry