sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Good night )
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hihi to zdjęcie jest z internetu ściągnięte i najprawdopodobniej w photoshopie podciągnięte, mam w domu specjalistę i stwierdził, że widać oznaki "bawienia" się z tym zdjęciem ja to nawet takiego brzuszka dużego nie miałam, a jakbyś na necie znalazła to zdjęcie to ewidentnie widać małą stopkę z paluszkamiKochana ja mam pytanko Masz zdjecie avatar'u ... Tam masz sliczny brzusiooo i taka bolke widac to zdjecie z kopniaczkiem dzieciatka w brzusiuu ?? )
hihi to zdjęcie jest z internetu ściągnięte i najprawdopodobniej w photoshopie podciągnięte, mam w domu specjalistę i stwierdził, że widać oznaki "bawienia" się z tym zdjęciem ja to nawet takiego brzuszka dużego nie miałam, a jakbyś na necie znalazła to zdjęcie to ewidentnie widać małą stopkę z paluszkami
co do Twojego to wiesz powiem Ci, że lekko nie macie 2 dzieci takich malutkich do tego, a Wy młodziutcy, może jak dzieci podrosną coś się zmieni? no przecież masz znim dzieci chyba dlatego, ż go kochasz prawda?