Asiowo właśnie o to chodzi że ciekawi nas (przynajmniej mnie ale wydaje mi sie że reszte dziewczyn też) co u wszystkich rozdwajających sie dzieje, a jak ty trafisz do szpitala (życze ci oczywiście żeby stało sie to jak najpóźniej) to wtedy ani info o tobie ani o snoopy, oczywiście można szukać na innych forach ale po co sobie życie utrudniać :-)
reklama
A
Asiowo
Gość
to mój namiar juz maszAsiowo właśnie o to chodzi że ciekawi nas (przynajmniej mnie ale wydaje mi sie że reszte dziewczyn też) co u wszystkich rozdwajających sie dzieje, a jak ty trafisz do szpitala (życze ci oczywiście żeby stało sie to jak najpóźniej) to wtedy ani info o tobie ani o snoopy, oczywiście można szukać na innych forach ale po co sobie życie utrudniać :-)
A
Asiowo
Gość
Asiowo to juz tak an powaznie Cie dzisiaj bierze ??
Ja tesh moge nr swoj dac bez problemu
Jeszcze nie rodzę... chyba
Mogę wylądować w szpitalu przez infekcję, której nie umiem wyleczyć, a moja ginka zapowiedziała, ze jak antybiotyk nie zadziała to mnie połozy... i jeszcze to ciśnienie wysokie:/ Jutro mam wizyte i bede wiedzieć czy jeszcze mi pozwoli w domu zostać czy juz do szpitala... Jak mnie teraz wezmie to pewnie juz nie wyjde przed porodem, bo za duze ryzyko niestety... jutro sie okaze.
femme fatal
Mama Ninki :)
Czesc mamuski ;-)
Kasia fajny pomysl :-) ja to sobie jeszcze poczekam wy juz takie zaawansowane zazdroszcze no ale tez sie doczekam :-) a jutro ide na wizyte :-) moze sie dowiem co to bedzie mam taka nadzieje :-) no i wreszcie zobacze malenstwo ktore ostatnio daje mi popalic ... a wczoraj pierwszy raz wymiotowalam i wieczorami mnie zgaga meczy ... ponoc to dopiero poczatek i bedzie duzo gorzej no ale fajnie ze zaczyna rosnac i to czuje :-) teraz tylko wyczekuje na jakies konkretne ruchy :-)
Kasia fajny pomysl :-) ja to sobie jeszcze poczekam wy juz takie zaawansowane zazdroszcze no ale tez sie doczekam :-) a jutro ide na wizyte :-) moze sie dowiem co to bedzie mam taka nadzieje :-) no i wreszcie zobacze malenstwo ktore ostatnio daje mi popalic ... a wczoraj pierwszy raz wymiotowalam i wieczorami mnie zgaga meczy ... ponoc to dopiero poczatek i bedzie duzo gorzej no ale fajnie ze zaczyna rosnac i to czuje :-) teraz tylko wyczekuje na jakies konkretne ruchy :-)
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
hej kobietki,w końcu znalazłam chwilę na BB.
U mnie dzieciarnia śpi już a ja też w ciągu dnia się kimłam bo Oliwia była okropnie śpiąca,a nie chciała usnąć ...chodziła za mną i jęczała"mamu aaaaaaaaaa" no i jak się z nią położyłam to 2 godz.pospałam!
Byłam dziś na zakupach i omało zawału dostałam.wydałam prawie 400zł na pampersy,mleko ,husteczki,soczki itd....matko normalnie szok a na dodatek wszystko idzie w góre.
KASIA87 świetny pomysł z tym nr,tel.przecież musimy wiedzieć co z naszymi zaawansowanymi "ciężarówkami" się dzieje po porodzie.
U mnie dzieciarnia śpi już a ja też w ciągu dnia się kimłam bo Oliwia była okropnie śpiąca,a nie chciała usnąć ...chodziła za mną i jęczała"mamu aaaaaaaaaa" no i jak się z nią położyłam to 2 godz.pospałam!
Byłam dziś na zakupach i omało zawału dostałam.wydałam prawie 400zł na pampersy,mleko ,husteczki,soczki itd....matko normalnie szok a na dodatek wszystko idzie w góre.
KASIA87 świetny pomysł z tym nr,tel.przecież musimy wiedzieć co z naszymi zaawansowanymi "ciężarówkami" się dzieje po porodzie.
reklama
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
MISKA to co dziś kupiłam to starczy mi gdzieś tak na dwa i pół tygodnia,pampersy dużo mnie zżerają bo moje dzieciaki używają pampersa próbowałam innych ale tak im się tyłki odparzały że miały jedną rane aż im krew leciała z pęcherzyków a te widocznie są najlepsze bo mają wkład aloesowy!!!!!