reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Asiowo właśnie o to chodzi że ciekawi nas (przynajmniej mnie ale wydaje mi sie że reszte dziewczyn też) co u wszystkich rozdwajających sie dzieje, a jak ty trafisz do szpitala (życze ci oczywiście żeby stało sie to jak najpóźniej) to wtedy ani info o tobie ani o snoopy, oczywiście można szukać na innych forach ale po co sobie życie utrudniać :-)

reklama
Asiowo właśnie o to chodzi że ciekawi nas (przynajmniej mnie ale wydaje mi sie że reszte dziewczyn też) co u wszystkich rozdwajających sie dzieje, a jak ty trafisz do szpitala (życze ci oczywiście żeby stało sie to jak najpóźniej) to wtedy ani info o tobie ani o snoopy, oczywiście można szukać na innych forach ale po co sobie życie utrudniać :-)
to mój namiar juz masz;)

Asiowo to juz tak an powaznie Cie dzisiaj bierze ??
Ja tesh moge nr swoj dac bez problemu :)

Jeszcze nie rodzę... chyba:p
Mogę wylądować w szpitalu przez infekcję, której nie umiem wyleczyć, a moja ginka zapowiedziała, ze jak antybiotyk nie zadziała to mnie połozy... i jeszcze to ciśnienie wysokie:/ Jutro mam wizyte i bede wiedzieć czy jeszcze mi pozwoli w domu zostać czy juz do szpitala... Jak mnie teraz wezmie to pewnie juz nie wyjde przed porodem, bo za duze ryzyko niestety... jutro sie okaze.

Asiowo to zycze powodzenia :) Oby wszystko byl gites:)
PW to znaczy ?? bo nie wiem gdzie ten numer mam napisac jak cos to jest 7084156923 ale nie wiem jaki kierunkowy chyba 01 lub samo 1 nie wiem:(

Czesc mamuski ;-)
Kasia fajny pomysl :-) ja to sobie jeszcze poczekam wy juz takie zaawansowane zazdroszcze :-p no ale tez sie doczekam :-) a jutro ide na wizyte :-) moze sie dowiem co to bedzie :szok: mam taka nadzieje :-) no i wreszcie zobacze malenstwo ktore ostatnio daje mi popalic ... :baffled: a wczoraj pierwszy raz wymiotowalam :baffled: i wieczorami mnie zgaga meczy ... ponoc to dopiero poczatek i bedzie duzo gorzej :-p no ale fajnie ze zaczyna rosnac i to czuje :-) teraz tylko wyczekuje na jakies konkretne ruchy :-)

hej kobietki,w końcu znalazłam chwilę na BB.
U mnie dzieciarnia śpi już a ja też w ciągu dnia się kimłam bo Oliwia była okropnie śpiąca,a nie chciała usnąć ...chodziła za mną i jęczała"mamu aaaaaaaaaa" no i jak się z nią położyłam to 2 godz.pospałam!
Byłam dziś na zakupach i omało zawału dostałam.wydałam prawie 400zł na pampersy,mleko ,husteczki,soczki itd....matko normalnie szok a na dodatek wszystko idzie w góre.

KASIA87 świetny pomysł z tym nr,tel.przecież musimy wiedzieć co z naszymi zaawansowanymi "ciężarówkami" się dzieje po porodzie.

reklama
MISKA to co dziś kupiłam to starczy mi gdzieś tak na dwa i pół tygodnia,pampersy dużo mnie zżerają bo moje dzieciaki używają pampersa próbowałam innych ale tak im się tyłki odparzały że miały jedną rane aż im krew leciała z pęcherzyków a te widocznie są najlepsze bo mają wkład aloesowy!!!!!

Do góry