Snoopy ja Cię chyba zatrzasnę ja się odchudzam a Ty mi tu z takimi wylatujesz no wiesz Ty co... Wogle netgirl to wszystko zaczęła pfff po prostu to skandal tak denerwować głodną,biedną i żądną jedzenia firankę...Hahaha:-)
reklama
Chwilami
córka,kobieta,kochanka
HEHEhe opowiesci opowiesci Tak naprawde to tu nic nie ma ciekawego Amerykanskie dzieci 80% otylych tak jak i doroslych tylko fast food albo z mikrofali wszystko kupowane , nic nie robia i dupy rosna sprzataczki maja bo to Polki na serwisach pracuja sprztajacych przewarznie ( ja tesh pracowalam rok ) jednym slowem :/ koszmar , a polacy nic innego jak praca od rana do wieczora od pon do piatku badz soboty Ci co maja jesce staly pobyt lub zielona karte to maja lepiej , lepsza praca itda Ci co nie to lipa ! Wogole to ameryka sie jush konczy dla wszystkich coraz wiecej wymagan co do papierow i wogole
Jak mash jesczez zapytania jakies to wal Bo nie wiem jak Ci to powisac nikt nie uwierzy jak nie zobaczy na wlasne oczy ale napefno nie kraina mlekiem i miodem plynaca Jak ja tu lecialam to myslalam ze wierzowce itd do nieba iw ogole ze zycie zajebiste a tu lipa wierzowce sa ale w centrum Dowtown gdzie trzeba zarabiac miliony zeby tam mieszkac
no faktycznie to nie wygląda na opis raju. To dlaczego zdecydowaliście się zamieszkać właśnie tam?
Mnie szwagier chce wyciągnąćdo Szwecji bo tam dotacja od rządu za jadno dziecko pozwala utrzymać 3 osobową rodzinę przez miesiac. Mówiłam, że chcę trójkę bąbelków mieć to stwierdził że z tójką to będę spać na pieniądzach ;-)
Zdecydowalismy sie tutaj mieszkac bo w Polsce nie dalibysmy rady znaczy sie dalibysmy pefnie ale mieszkalibysmy u rodzicow i wogole ! a tu moj R zarabia na nas nie pozyczamy kasy i wystarcza nam na jedzenie , ubrania, samochod ! Nie przelewa sie ale jest lepiej niz w Polsce Pozatym ja nie mam mnawet sredniego wyksztalcenia moj ma tylko zawodowe bo przed matura wylecial do USa !
A
ania_zywa
Gość
Miska, to znaczy że uczysz się tam w Chicago?
Chwilami
córka,kobieta,kochanka
Czyli nie raj na ziemi, ale na pewno większy niż Polsce ;-)
Ja kobietki zbieram się na uczelnię (już mi się zimno zrobiło na myśl o wyjściu z mieszkania ) idem wchaniać wiedzę z anatomii i dowiedzieć się po raz enty że więcej nie wiem niż wiem ;-)
Ja kobietki zbieram się na uczelnię (już mi się zimno zrobiło na myśl o wyjściu z mieszkania ) idem wchaniać wiedzę z anatomii i dowiedzieć się po raz enty że więcej nie wiem niż wiem ;-)
ania_zywa nie nie ucze sie na to akurat mnie nie stac :d szkoly sa tutaj bardzo drogie :/ niestety ale i tak nie mialaby warunkow bo musialabym za nianie placic a na to mnie nie stac ! Pracowalam przez jakis rok czasu to wtedy moglam oplacic nianie i jesce zostawalo , a teraz sama jestem niania
No wiesh zalezy u mnie w Rzeszowie tam gdzie mieszkalam jest strashne bezrobocie wszyscy moi znajomi gdzies wybywaja i szukaja lepszych prac i plac A tak wogole to stramy sie cos odlozyc kaski na budowe domu moze w Polsce lub wlasny biznes Narzie to lipa bo nic przez te 3 lat tyle ze kupilismy auto na raty ( jeszcze nie splacone ) ale jest dobrze cieshe sie z tego co mamy
Teraz dzieci a pozniej sie bedziemy dorabiac
No wiesh zalezy u mnie w Rzeszowie tam gdzie mieszkalam jest strashne bezrobocie wszyscy moi znajomi gdzies wybywaja i szukaja lepszych prac i plac A tak wogole to stramy sie cos odlozyc kaski na budowe domu moze w Polsce lub wlasny biznes Narzie to lipa bo nic przez te 3 lat tyle ze kupilismy auto na raty ( jeszcze nie splacone ) ale jest dobrze cieshe sie z tego co mamy
Teraz dzieci a pozniej sie bedziemy dorabiac
reklama
A
ania_zywa
Gość
Miska, to jaką szkołę skończyłaś? Wiesz, wydaje mi się że powinnaś jakąś szkołę skończyć, zawód mieć czy coś. Bo w życiu różnie bywa.. Spójrz na mnie gdybym była bez szkoły i została sama z dzieckiem.masakra, nigdzie do pracy by mnie nie przyjęli po podstawówce. Dlatego pomyśl o czymś, bo im później tym mniej się chce;-).
Snoopy, Ty weź naprostuj tego swojego Jarka i żyjcie długo i szczęśliwie, a nie.. hehe.
Snoopy, Ty weź naprostuj tego swojego Jarka i żyjcie długo i szczęśliwie, a nie.. hehe.