reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Wiesh co tutaj nie mam perspektyw na szkole :/ a mam skonczona pierwsza klase technikum hotelarskiego:) Zobaczymy jak to bedzie los pokarze:)

reklama
Ja Cię kręcę... Nicole,że tak brzydko powiem obsrała mi się do pasa,a w sumie to do łopatek...Mogłam tego uniknąć,ale dopiero co się obudziła i ją karmiłam,a jak bym jej flachę z dziubka zabrała to by była masakra,lament taki,że hej. Wybrałam mniejsze zło...A teraz uciekam na spacer. Odezwę się później. Papapa Laseczki:*

Witam:)

Ale pogoda no po prostu żal:/:baffled: ale mnie zlało jak wychodziłam ze szkoły, :baffled:

Byłam wczoraj na komuni i tak sie obrzarłam ze myslałam ze nie wyjde z tej sali i ze beda musieli futryny walic:D Kurde i wszyscy mowia ze po mnie widać jakbys chlopczyka miała miec...niezle, ja tego nie widze, zartuje:tak::tak:

Co tam u Was?

Snoopy jak sie czujesz?? Termin coraz blizej...:szok: Za kazdeym razem jak wchodze na forum to zastanawiam sie czy bedziesz:tak: Wez sobie od kogos nr komorki albo daj ktorejs z nas zebvys pisała co i jak. Tak na przyszłośc pisze:tak::tak: Po prostu wszystkie tutaj chcemy wiedziec co sie dzieje:)

miska ania_zywa ma racje co do szkoły, powinnas sie nad tym zastanowic. Bo bez szkoly to tragedia. A TY jestes mężatka??

netgirl widze ze masz takie samo zafascynowanie garnkami jak ja, hehe:D Ja nie umiem wcale gotowac i jakos nie za bardzo sie kwapie do tego zeby sie nauczyc;-);-) Na szczescie mamusia jest i nam robi obiadki:) NIgdy nie miałam do tego smykałki. Moge skrecać meble (skreciłam cala sypialnie oprocz łóżka) albo kosic trawe albo w ogole robic cos na polu ale gotowac... nie nie nie:D:tak::tak:

Buśka:)

miskahxc a ja mam tak samo jak TY, mam zeszyt z przepisami i ciagle cos doklejam, i powiem Wam ze to jest super sprawa:-)
angel501 ma racje, Snoopy musimy miec kontakt z Toba poza forum, bo TY juz lada dzien(oby jak najdluzej) nas na jakis czas opuscisz, a my musimy wiedziec co sie z Toba bedzie dzialo:-)
angel501 a po czym to widac ze masz miec chlopczyka???

Nie nie jestem mezatka ale planujemy wziasc slub :) A co do szkoly to powiedzcie mi co ja mam zrobic ??? jakbym byla w Polsce to pefnie bym konczyla a mam siedzialaby mi z dzieckiem albo zlobek a tu co ??? Nieodsc ze za szkole trzeba placic bo jestem nielegalnie to jesce za nianie ! Ja bardzo bym chaial miec jakies wyksztalcenie ale dziewczyny to nie jest takie proste jak sie nie jest w swoim kraju:(

Miska nio w sumie to sama wiesz najlepiej jak jest i jak jest tak jak piszesz to naprawde fatalna sytuacja:/ Kiedys slyszałam takie hasło ze na nauke nigdy nie jest za pozno:) Wiec napewno jeszcze ze szkola da sie cos zrobic. A planujecie powrót?

Madzik nio podobno ma byc pyrtus, nio ale wiesz nic pewnego. Za tydzien wizyta wiec pewnie i usg bedzuie to sie potwierdzi co i jak:)

Lece na moj serial, buska:):tak::tak:

No właśnie dziewczyny, już ze trzy dni zastanawiam sie co my zrobimy jak nam snoopy zniknie a my tu bez info o niej... No a poza tym nie tylko Snoopy zbliża sie terminI tak sobie wymyśliłam że może poprostu jedna da swój numer tel. reszta sobie spisze i ta jedna bedzie takim łącznikiem między dziewczynami a forum... Ja mam gdzieś numer którego już kilka tyg nie używam, więc moge go udostępnic bo tel też jakiś nieużywany mam :-) Jeżeli pomysł będzie cieszył sie poparciem to nie ma problemu, ja mogę sie tym zająć...

Angel no wlasnie tak jak mowish ze na nauke nigdy za pozno :) ja mam jeszcze nadzieje ze jak wroce do Polski to sobie zrobie szkole chodzby wieczorowo ale zawsze cos :)
Kasia to jest dobry pomysl :)

No właśnie dziewczyny, już ze trzy dni zastanawiam sie co my zrobimy jak nam snoopy zniknie a my tu bez info o niej... No a poza tym nie tylko Snoopy zbliża sie terminI tak sobie wymyśliłam że może poprostu jedna da swój numer tel. reszta sobie spisze i ta jedna bedzie takim łącznikiem między dziewczynami a forum... Ja mam gdzieś numer którego już kilka tyg nie używam, więc moge go udostępnic bo tel też jakiś nieużywany mam :-) Jeżeli pomysł będzie cieszył sie poparciem to nie ma problemu, ja mogę sie tym zająć...

Pomysł myśle dobry... a w razie czego ja złapię kontakt do snoopy z naszego czerwcowego forum:) wiec bede przekazywać info jak cos;) o ile sama za chwile w szpitalu nie wyląduje...

reklama
no Własnie Asiowo bez kitu Ty też tu takies namiary na siebie daj:tak::tak: A co do fuchy łącznika to super sprawa:) Tylko zebys cos wiedziała hehe:)

Kasia jak Ty sie tym mozesz zajać to super:tak::tak:

Wiecie zeby nam ktos dał znac, a nie zebysmy czekały jak na zbawienie a nikt nr nie wział. Wiec trzeba sie jakoś podzielic i nr porozdawac. Ja tez moge dac bez problemu. tzn wysłac na PW komus:) Chocia zmi sie tak na porodówke nie spieszy:) Dzis mnie kol opieprzyła, ze powinnam byc juz spakowana bo to nigdy nic nie wiadomo.... eee tam. Nawet nie wiem co mam spakowac.... ale szczegół....

A reszta kobietek gdzie??? Ona_mika, galarecia??

Do góry