reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

KARTOTEKS Witaj. Zapoznaj się z regulaminem. :-)
STEPELEK No to jak samo jak u mojego. Tyle że czwórki już ma wszystkie i na trójki czekamy.
KAROLINA Dobrze że z dzidzia wszystko w porządku.
Miłej niedzieli mamusie. :-)

reklama
Ja wychowałam sie w domu gdzie było 7 rodzeństwa.Było zawsze fajnie i wesoło.ale nie było łatwo,oczywiście dla mamy.Sama jestem w 2 ciąży i nie jestem pewna czy nie bede chciała jeszcze 3 dziecko.Dzieci są cudowne...

Agniesiak
Ewi
Sylcia
Dziekuje Wam za słowa otuchy,wiem że za bardzo o tym myslę i staram sie juz skupiać na innych sprawach ale ..ehh-to trudne! Gdy tylko widze kobietę w ciązy(a tak słodko one wygladaja)to az łezki mi się w oczach kręcą,oglądam się za każdym wózkiem,na allegro przeglądam ubrania ciązowe..normalnie juz chyba schizuje.... sama siebie krzywdzę...
Bardzo bym chciała utrzymywać kontakt z dziewczynami które chetnie by ze mną pisały ...jestem tu nowa i nie bardzo wiem jak się" tu "poruszać ..
Nie mam na tym portalu jeszcze żadnych "przyjaciół"...
Pozdrwaiam Was dziewczyny serdecznie!!!!!!!!!

Witam nowe mamy!:-)
sylcia007 zdrowka dla matkiej!
sylwia8 trzymam kciuki za twoje starania.

A ja chyba bede msiala wybrac sie z maly do lekarza bo nie jest gorzej ale nie jest lepiej caly czas to samo:confused: a teraz kosci ogladam:-)

Kolia
Sylcia
Dziekuję Wam bardzo...
Cieszę się że są tu takie fajne mamy:-)
Moja córcia ostatnio (ta młodsza)miała grypę żołądkową-kochana stokrotka tak sie męczyła że szok...Dzis szła juz do przedszkola -tęskniła za koleżankami...
Gorączkujące dzieci są takie słabiutkie-a my mamy musimy być silne by ich wspierac,eh te nieprzespane noce...ale warto poświęcać się dla tych małych skarbów..życie bez nich byłoby puste.............

Witam. Moje dzieci na szczęście przestawily się razem z czasem. Tak to pewnie po szóstej byłyby pobudki. Dzisiaj @ dostałam i strasznie mnie brzuch boli. Wzięłam dwie nospy i mam nadzieję że pomogą.
SYLWIA Z NAMI MOŻESZ zawsze popisać. Od tego jest forum co nie? :-)
SYLCIA , KOLIA Zdrówka dla waszych pociech.

reklama
sylcia - Dużo zdrówka dla córcia

Ewi - Współczuję tych bolesnych okresów bo u mnie i przed ciążą i teraz po nie mam takiego problemu. Co jedynie plecy mnie bolą bardziej.

Wczoraj moja siostra ugotowała zupę z ryżem, marchewką i pomarańczą, ciekawe czy mojej Klaudii będzie smakować.

Czy u Was też taka paskudna pogoda cały czas??

Do góry