sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Hejka!!
Ja 20 października skończyłam 23 lata a mamusią zostałam 16 sierpnia br.Ciąże planowaliśmy chociaż nie jesteśmy po ślubie i jestem teraz szczęśliwą mamą.Mam przecudownego synka i jestem bardzo szczęśliwa.
Hejka milo mi poznac
ALEXANDRA Witaj. Mogę pisać do Ciebie Alex? Zapoznaj się z regulaminem i pisz tak często na ile możesz :-)
za mną noc pełną koszmarów. Najgorsze było to że chciałam się obudzić ale nie mogłam. Nie udało mi się kupić butów dla małego, ale za to dla Justynki nabylismy komplecik czapka i szalik. Nie wiem kiedy teraz pojedziemy do miasta, ale może we wtorek.
Muszę kupić sobie kozaki do sukienki i żakiecik. Z początku myślałam żeby kupić sobie nowa sukienkę na wesele, ale jak dodam do mojej starej coś nowego to wyjdzie przedwszystkim taniej i lepiej.
Mi tez czesto sie takie rzeczy snia ze proboje sie obudzic ale nie umiem albo ze biegne ale taak powolii ze budze sie z jakims krzykiem czy steknieciem bo ktos tam mnie dogania ;/
Witam...Obecnie mam 28 lat i jestem mama dwóch uroczych córeczek.
Pierwszą pociechę urodziłam mając 17 lat..pierwszą ciąże poroniłam...
Mieszkam na wsi więć możecie sobie wyobrazic jak ludzie na mnie patrzyli-taka młoda i już bedzie miała dziecko..lecz ja tym sie nie przejmowałam..W szpitalu tez mnie zle traktowali,wiadomo byłam młoda!
Dzis moja córcia ma 11 lat i jest świetna dziewczyna -mamy super kontakt ze sobą i niczego nie żałuję!
Dodam że jestem juz 12 lat po śłubie i z męzem nadal się kochamy i plaujemy kolejne maleństwo! Niestety staramy się juz pół roku i jakos owocu tych starań nie widać...nasza druga córcia ma 4 latka i domaga sie braciszka!
Moim zdaniem wiek nie jest ważny,ważne jest to "co sie ma w głowie"i w sercu.....
Pozdrawiam gorąco wszystkie młode mamy!
Hejka rowniez i Ciebie jest mi milo poznac
Witajcie sobotnio!!My z M u mojej mamy na weekendzie
Opiekujemy się jej 5miesięcznym bokserkiem bo mama na uczelni
Wyprawiliśmy ją do szkoły, zjedliśmy śniadanko i nawet gołąbki na obiadek już zrobione
Wystarczy ziemniaczki kupic i obiadek gotowy
Suróweczka w lodówce
Sylwia8 no jasne, że najważniejsze jest to co w głowie i w sercu, wiek nie gra roli moim zdaniem![]()
Pozdrawiam i życzę udanej soboty
P.S. CO robicie na obiadek? Może jakieś pyszne przepisy macie?
Ja dzisiaj mam Kurczak tiki masaala
a tu przesylam kilka rzeczy ktore poleca z barszczem makaronem ryzem