reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
hejka babkkii )
Maagda_
` Mama Łucji <3 ;*
Eh nie poznaje tego wątku, cicho i pusto..
U nas ok Łucja ma już ponad 7 miesięcy, siedzi już, mówi baba .
Aguś u mnie miał być najpierw chłopak potem dziewczynka ;D
U nas ok Łucja ma już ponad 7 miesięcy, siedzi już, mówi baba .
Aguś u mnie miał być najpierw chłopak potem dziewczynka ;D
AguśZakochana
Mama Milenki ;)
kolia, MaagdaMi wyszło w starej wróżbie z obrączek która wychodziła od pokoleń całej rodzinie mamie, ciociom , kuzynkom...itd... Wyszło mi z niej że najpierw będzie chłopak a potem dziewczynka i jakoś tak od początku mówiłam do brzucha i o brzuchu ,,on" ..Kiedy dowiedziałam się że dziewczynka byłam w szoku...ale mimo wszystko ciesze się i czekam na malucha..Obojętne jaka będzie płeć:-)
W końcu mam chwilę. Dzieci śpią S też. Ja wykąpana :-)
AGUS I takie podejście jest najlepsze. Ważne aby dzidzia była zdrowa co nie ? :-) no i ładne te zdjęcie :-) powodzenia na jutrzejszej wizycie :-)
SYLCIA A co ty tylko hejka babki? Nie można tak pisać :-) pisz jak dzień itp, odpowiedź na kilka czyichs postów. W taki sposób ten wątek się nie rozwinie.
MAGDA A jak u Ciebie z zasypianiem? Jeszcze pamiętam :-) he, he, he...
AGUS I takie podejście jest najlepsze. Ważne aby dzidzia była zdrowa co nie ? :-) no i ładne te zdjęcie :-) powodzenia na jutrzejszej wizycie :-)
SYLCIA A co ty tylko hejka babki? Nie można tak pisać :-) pisz jak dzień itp, odpowiedź na kilka czyichs postów. W taki sposób ten wątek się nie rozwinie.
MAGDA A jak u Ciebie z zasypianiem? Jeszcze pamiętam :-) he, he, he...
AguśZakochana
Mama Milenki ;)
EWI44 dokładnie najważniejsze by maleństwo zdrowe A jutro po wizycie wszystko opowiem Dzięki ;***
Maagda_
` Mama Łucji <3 ;*
Ewi44 hehe, fajnie że jeszcze pamiętasz. Powiem Ci , że jesteś genialna i możesz być z siebie dumna bo do tej pory Łucja zasypia sama i to dzięki Tobie ;* jeszcze raz dziękuję .
Agniesiak85
Fanka BB :)
Hej babeczki:-) A my z M wczoraj przestawiliśmy w domku i tak nam się dobrze spało, że hoho Niedawno wstałam M jak zwykle śniadanko do łóżka, obiadek już się robi. Potem tylko do piekarnika i gotowe Dziś jedziemy wieczorkiem do mojej mamy na weekend W niedzielę znów na basen ruszę hihi.
Daj znac jak tam po wizycieWitajcie mamuśki Gdzie się podziewa reszta ??? Która zawsze miała na tym wątku tyle do powiedzenia ??;-);-);-) Ja jutro wybieram się do ginekologa ..ciekawe co mi powie...
reklama
Agus no to czekamy do rozwiazania moze jednek cos sie zaplacze pomiedzy nozkami:-)
Agnieszka85 tez bym sie wybrala na basen msze chyba kiedy o tym pomyslec hym i prz okazji mi sie przypomnialo ze nie mam stroju
Mikiemu katar leci ale nie przszekadza mu to w brojeniu a dzisaj mnie zaszokowal bo wstal o 9 odsypial chyba sobie
Agnieszka85 tez bym sie wybrala na basen msze chyba kiedy o tym pomyslec hym i prz okazji mi sie przypomnialo ze nie mam stroju
Mikiemu katar leci ale nie przszekadza mu to w brojeniu a dzisaj mnie zaszokowal bo wstal o 9 odsypial chyba sobie