reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
kolia, MaagdaMi wyszło w starej wróżbie z obrączek która wychodziła od pokoleń całej rodzinie mamie, ciociom , kuzynkom...itd... Wyszło mi z niej że najpierw będzie chłopak a potem dziewczynka i jakoś tak od początku mówiłam do brzucha i o brzuchu ,,on" ..Kiedy dowiedziałam się że dziewczynka byłam w szoku...ale mimo wszystko ciesze się i czekam na malucha..Obojętne jaka będzie płeć:-)

W końcu mam chwilę. Dzieci śpią S też. Ja wykąpana :-)
AGUS I takie podejście jest najlepsze. Ważne aby dzidzia była zdrowa co nie ? :-) no i ładne te zdjęcie :-) powodzenia na jutrzejszej wizycie :-)
SYLCIA A co ty tylko hejka babki? Nie można tak pisać :-) pisz jak dzień itp, odpowiedź na kilka czyichs postów. W taki sposób ten wątek się nie rozwinie.
MAGDA A jak u Ciebie z zasypianiem? Jeszcze pamiętam :-) he, he, he...

Witam. Za mną dobra noc. Dzisiaj już nie zajze, no chyba że poczuje nieprzemmzona potrzebę :-) mam nadzieję że będzie co czytać wieczorem :-)
miłego dnia wszystkim.

Ewi44 hehe, fajnie że jeszcze pamiętasz. Powiem Ci , że jesteś genialna i możesz być z siebie dumna bo do tej pory Łucja zasypia sama i to dzięki Tobie ;* jeszcze raz dziękuję . :tak:

Hej babeczki:-) A my z M wczoraj przestawiliśmy w domku i tak nam się dobrze spało, że hoho:-D Niedawno wstałam:-p M jak zwykle śniadanko do łóżka, obiadek już się robi. Potem tylko do piekarnika i gotowe:tak: Dziś jedziemy wieczorkiem do mojej mamy na weekend:) W niedzielę znów na basen ruszę:D hihi.
Witajcie mamuśki ;) Gdzie się podziewa reszta ??? Która zawsze miała na tym wątku tyle do powiedzenia ??;-);-);-):-D Ja jutro wybieram się do ginekologa ..ciekawe co mi powie...
Daj znac jak tam po wizycie:)

reklama
Agus no to czekamy do rozwiazania moze jednek cos sie zaplacze pomiedzy nozkami:-)
Agnieszka85 tez bym sie wybrala na basen msze chyba kiedy o tym pomyslec hym i prz okazji mi sie przypomnialo ze nie mam stroju:-p

Mikiemu katar leci ale nie przszekadza mu to w brojeniu:-p a dzisaj mnie zaszokowal bo wstal o 9 odsypial chyba sobie:-p

Do góry