Co do gotowania to ja poprostu uwielbiam gotowac nie wszystko jeszcze umiem ale jak mam spokoj to bardzo lubie Wczoraj naprzyklad stalam od rana do poludnia z przerwami i robilam krokieciki z kapustka i pieczarkami ( moj R bardzo lubi )
reklama
Chwilami
córka,kobieta,kochanka
w ogole to macie jakis sposob zeby zapalac miloscia do gotowania? bo ja jakos nie umiem nigdy nic wymyslic co na obiad i jakos mi sie po prostu nie chce.... co innego slodkosci to moge robic godzinami, jak mieszkalam we wloszech to nawet w cukierni pracowalam
ide sie zdrzemnac... milego dnia
"mam tak samo jak Tyyy.." heh ciesz się że widzisz to a nie słyszysz w moim wykonaniu ;-)
ja niepotrafię zmusiś się to gotowania, z kuchenką mam do czynienia tylko jak muszę coś odgrzać ale placuszki, rodladki, ciasteczka, lody, polewy, kremy to zawsze, wszędzie i o każdej porze...idę po śliniaczek ;-)
Chwilami
córka,kobieta,kochanka
o właśnie miskahxc jak to jest w tym rzekomym raju na Ziemi (czyt. ameryce) ?
Tak mnie nurtuje to pytanie i zawsze zapominałam napisać.
Czy dzieci tam faktycznie to tylko na fast foodach i takie beczki chodzą? Co Cię zaszkowało pozytywnie, negatywnie? Oj mam tysiące pytań bo z dzieciństwa ten kraj kojarzy mi się z krainą miodem i mlekiem płynącą a jak jest w rzeczywistości? Proszę o jak najpełniejszą wypowiedź ;-)
Tak mnie nurtuje to pytanie i zawsze zapominałam napisać.
Czy dzieci tam faktycznie to tylko na fast foodach i takie beczki chodzą? Co Cię zaszkowało pozytywnie, negatywnie? Oj mam tysiące pytań bo z dzieciństwa ten kraj kojarzy mi się z krainą miodem i mlekiem płynącą a jak jest w rzeczywistości? Proszę o jak najpełniejszą wypowiedź ;-)
Tak ja zaczelam ze slodkosciami a wy to ciagniecie:-) wiec tak moj torcik wygladal
A teraz spadam na dol, po kurczaczka z sosikiem:-) Wiem wiem ale nic nieporadze ze kocham jedzenie, a Jarek jak nie jem dluzej niz 3h to na mnie krzyczy ze dzidziusia glodze:-)
co do mojej wagi juz mnie nie martwi, po ciazy bede miala czas to schudne, a jak nie to trudno J i tak mnie kocha:-)
A teraz spadam na dol, po kurczaczka z sosikiem:-) Wiem wiem ale nic nieporadze ze kocham jedzenie, a Jarek jak nie jem dluzej niz 3h to na mnie krzyczy ze dzidziusia glodze:-)
co do mojej wagi juz mnie nie martwi, po ciazy bede miala czas to schudne, a jak nie to trudno J i tak mnie kocha:-)
Co do gotowania teraz mi sie za bardzo nie chce bobrzuszek ciezki, ale jak wczesniej zaczynalam gotowanie to zawsze mi cos smacznego wychodzilo:-) J wrecz uwielbia jak ja sama cos zrobie:-) najgorsze jest to ze jak wymysle jakas potrawe to tylko raz mi wychodzi i nie potrafie smaku za drugim razem odtworzyc....:-(
madzik1388
Mój Skarb 12.11.08
Witam laseczki, kurcze dopiero teraz moge cos napisac, przez ta burze w nocy nie bylo u nas neta az do tej pory, Snoopy ale meczysz nas tym tortem...., a ja bym lody smietankowe zjadla...
A
ania_zywa
Gość
Snoopy, ja też uwielbiam jeść. Uwielbiam gotować, smażyć, piec i JEŚĆ. Oczywiście najlepiej by było gdyby na końcu ktoś pozmywał naczynia.
HEHEhe opowiesci opowiesci Tak naprawde to tu nic nie ma ciekawego Amerykanskie dzieci 80% otylych tak jak i doroslych tylko fast food albo z mikrofali wszystko kupowane , nic nie robia i dupy rosna sprzataczki maja bo to Polki na serwisach pracuja sprztajacych przewarznie ( ja tesh pracowalam rok ) jednym slowem :/ koszmar , a polacy nic innego jak praca od rana do wieczora od pon do piatku badz soboty Ci co maja jesce staly pobyt lub zielona karte to maja lepiej , lepsza praca itda Ci co nie to lipa ! Wogole to ameryka sie jush konczy dla wszystkich coraz wiecej wymagan co do papierow i wogole
Jak mash jesczez zapytania jakies to wal Bo nie wiem jak Ci to powisac nikt nie uwierzy jak nie zobaczy na wlasne oczy ale napefno nie kraina mlekiem i miodem plynaca Jak ja tu lecialam to myslalam ze wierzowce itd do nieba iw ogole ze zycie zajebiste a tu lipa wierzowce sa ale w centrum Dowtown gdzie trzeba zarabiac miliony zeby tam mieszkac
Jak mash jesczez zapytania jakies to wal Bo nie wiem jak Ci to powisac nikt nie uwierzy jak nie zobaczy na wlasne oczy ale napefno nie kraina mlekiem i miodem plynaca Jak ja tu lecialam to myslalam ze wierzowce itd do nieba iw ogole ze zycie zajebiste a tu lipa wierzowce sa ale w centrum Dowtown gdzie trzeba zarabiac miliony zeby tam mieszkac
reklama