reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kurcze a co tu taki mały ruch? Ten wątek umiera czy co? :-)
kAROLINA To narazie nie masz co się martwić. Zobaczysz co Ci lekarz powie. Pewnie będziesz musiała częściej na wizyty chodzić i kontrolować swoje wyniki. Będzie dobrze. :-) a martwienie się też szkodzi dziecku, pamiętaj o tym.

za mną spokojna noc. Mały tylko po szczepionce miał lekko podwyższona temperaturę ale na szczęście nie wzrosła mu. Guzek po szczepieniu jak był jak nie znika. Na dodatek jest czerwony i gorący, choć reszta ciała ma normalną temperaturę.

reklama
Ona - Tez radzę byś zrobiła jeszcze jeden test choć raczej gdy test pokazuje ciążę to się nie myli co w przypadku jednej kreseczki pomyłki bywają.

Ewi - Na co było to szczepienie?

Agniesiak85 - Witaj w Naszym gronie. Zapoznaj się z Naszym regulaminem i odwiedzaj Nas często.

Ja dziś nawet się wyspałam bo poszłam spać po 22 a wstałam po 7. I teoretycznie byłoby jeszcze lepiej gdyby moja córcia tak często nie przebudzała sie w nocy :-/

Jak dla mnie to nie czyta się dobrze takich postów. Chyba że to jest tylko moje zdanie. Ale jeśli innym dziewczynom to pasuje to nie będę się tego czepiac :-)

Witam nowe forumowiczki ;) Co tam u Was mamusie? :-D Ja ostatnio dostałam weny nas tle domowym...mogłabym robić wiele rzeczy tylko denerwuje mnie fakt że szybko się męcze i jakoś chora jestem ostatnio...do tego ten ucisk na przepone...Mała tak się wierci że nie mogę czasami złapać tchu ;/ W dodatku dom jest pełen ludzi ,gdzie się nie pójdzie ktoś już wyprzedził :pP Ale na szczęście wsobote teściowie jadą na druga działkę więc cały dzień bede sama w domu... no i z mężem.:-)W piątek ide za to do ginekologa... Ciekawe czy wszystko będzie OK:-(Mam nadzieje...A teraz uciekam przeglądać przepisy:-p

Heja mamki widze ze jakies nowe sie dolaczyly a wiec i je witam goraco :))
U mnie same nudy w sumie nic nowego sie nie dzieje mam wrazenie ze dzniennie mam de ja vu czy jak to sie pisze :)) Ale dzis Damianoo mial wolne i kumpela byla na kawce wiec bylo miloo :)))))))

reklama
Hop, hop... Jest tam kto? :-)
ten wątek naprawę obumiera. Każdy sobie pisze i w ten sposób nie rozwija się żadna rozmowa. Co to ma być? Się pytam?
SYLCIA Fajnie tak pogadać z koleżanką :-) skąd ja znam takie codzienne powtarzanie się. Mam to samo. Codzień tylko dzieci i dom. Żadnej atrakcji ni nic :-(

małemu ten guzek jak nie schodził tak nie schodzi. Jutro jadę do neurologa to przy okazji w końcu kupimy buty na zimę dla małego i jakieś szaliki itp. Na święta jesteśmy zaproszeni na wesele, muszę więc już rozglądać się za jakąś sukienka. Ale chyba będzie na ostatnia chwilę. :-)

Do góry