reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

baska to głowa to chyba od wachań cisnienia cie boli???

ANIA oby to noc nie była owocna .........to dobrze ze juz konczysz nie ma to jak w domku.

reklama
Juz po kinie, i po obiadku :-) Byliśmy na komedii "Co wydarzyło sie w Las Vegas". Fajna, polecam, pośmiałam sie troszke, i nawet w jednym momencie mi łezki w oczkach stanęły... Ale fajnie było, dzidzia prawie cały seans brykała... No a teraz trawie sobie obiadek, M. ogląda TV... Ale zaraz chyba do wyrka sie walne...

Witam po mojej nieobecności
Pamiętacie męża brata co 2 dziewczynom zrobił dziecko. Otóż 1 czerwca bierz ślub cywilny z tą w 8 miesiącu (termin ma na 19czerwca) a ja oczywiście nie mogę jechać bo mam do szkoły. Tamta dziewczynę zostawił, wybrał bogatszą

Ona_Mika ja bym z takim facetem być napewno nie chciała co to dwum robi dziecko i sobie jeszcze wybiera którą chce... Do śadu o alimenty i tyle... :angry:
I nigdy w zyciu bym sie na ślub tuż przed rozwiązaniem nie zdecydowała... ;-) No i szkoda że nie możesz jechać... A nie da sie w jakiś sposób potem zaliczyć tych zajęć? Ja jak studiowałam to jak mnie na jakiś zajęciach nie było to później miałam 30min konsultacje i w ten sposób zaliczałam zajęcia na których mnie nie było...

netgirl u ciebie w najgorszym wypadku 2 a u mni 3 ,nie daj panie boze!!!!!!

ONA_MIKA faceci czsem bezmyślni sa jak cholera a te dziewczyny wiedza o sobie nawzajem?????uzna te 2 dziecko????

sorry za byki ale małego usypiam.

BASKA śliczna malusia .

netgirl a miałaś już pierwszy okres po porodzie??? mnie to było tak że dostałam po 3mc miesiączke a nastepna się nie pokazała bo zaszłam w ciąże...podobno jest duża szansa aby zajść po ciąży w drugą ciąże ja nie wiedziałam wystarczył jeden raz bez zabespieczenia i mam 2 malców...u mnie jest 11 mc było by 12 ale bartek się urodził 3 tyg za wcześnie!!!!

Ona mka fest duek z niego.. normalnie wspolczuje tym obu dziewczyna:-(i tak jak piszecie jesli ta dziewczyna wie o tej drugiej to ja bym na jej miejscu nie pakowala sie w takie malzenstow. pewnie na dwojce dzieci sie nie skonczy:angry:

Oliwka dziekuje:-)

A ja mam juz luz:) Lena spi:-) a A nie ma dzis na noc:-( mial mecz to pozwolilam mu nie wracac dzis i spi u siebie.. juz mi smutno a co dopero jak pomysle sobie, ze za miesiac wjezdza:-:)-(

Wy tak gadacie o tym piwku... ja już od miesiąca mam smaka na winko... ale nie, wytrzymam:) 0 alkoholu od momentu jak dowiedziałam sie ze jestem w ciazy i jakos wytrzymuje:p

Bóle mi juz przeszły na szczescie... ale mąż każe mi leżeć, bo ciśnienie mi znowu bardzo skoczyło... 152/104 :/ masakra... ale mam nadzieje, ze chwile odpoczne to mi spadnie... bo do tej pory tak miałam! Teraz też kawe przestałam pić i też cisnienie już z reguły mniejsze... dziś chyba za bardzo sie zmeczyłam i zdenerowałam... To ja odpoczywam dalej...

Ona_Mika ja bym z takim facetem być napewno nie chciała co to dwum robi dziecko i sobie jeszcze wybiera którą chce... Do śadu o alimenty i tyle... :angry:
I nigdy w zyciu bym sie na ślub tuż przed rozwiązaniem nie zdecydowała... ;-) No i szkoda że nie możesz jechać... A nie da sie w jakiś sposób potem zaliczyć tych zajęć? Ja jak studiowałam to jak mnie na jakiś zajęciach nie było to później miałam 30min konsultacje i w ten sposób zaliczałam zajęcia na których mnie nie było...
Niestety hjak sie nie jest na zajęciach to póxniej same nieprzyjemności i gorzej zaliczać jest, nie wiem bo trochę za wcześnie ten ślub bo na 14, a ja po szkole mam do przejechania prawie 100km, bo studiuję ok 55km od swojego miasta, a ślub tez w innym mieście

ONA_MIKA faceci czsem bezmyślni sa jak cholera a te dziewczyny wiedza o sobie nawzajem?????uzna te 2 dziecko????
No wiedzą ta pierwsza nie wiedziała ( ma termin gdzieś może na listopad 2008) a tamta druga tak, teraz wiedzą o sobie

Ona mka fest duek z niego.. normalnie wspolczuje tym obu dziewczyna:-(i tak jak piszecie jesli ta dziewczyna wie o tej drugiej to ja bym na jej miejscu nie pakowala sie w takie malzenstow. pewnie na dwojce dzieci sie nie skonczy:angry:

Najpierw legenda :-D:
szwagier-brat męża
A. - dziewczyna z którą sporo lat był
W. - dziewczyna w 8miesiacu ciąży, koleżanka z liceum A.
N. - ta 3 dziewczyna, taka przypadkowa, ma niecałe 18 lat, mieszka na wsi, nie uczy sie nawet

Widzę że nie pamiętacie to jeszcze raz opowiem. Szwagier już parę lat chodził z taką A. Jak sie kłócili to on sie pocieszał innymi. Później wracali do siebie itp. Raz pracował w mieści A. z kolegami wynajmowali stancję, on powiedział do swojej A. żeby przyprowadziła jakąś koleżankę, bo koledzy chcą się "pobawić" to przyprowadziła W. Co do czego szwagier sie nią zajął a A. rzucił. Później po dłuższym czasie wrócili do siebie, później znowu rozstali i szwagier wrócił do W. (wtedy prawdopodobnie poczęli dziecko). Znowu wrócił do A., później się rozstał z A. Na sylwka z kolega przyszła do domu N., okazało się ze była w ciąży z nim, ale poroniła bo miała ciążę zagrożona. Później szwagier się za nią wziął, była nawet na moim ślubie. Wrócił do A. zaczęło sie układać. Okazało się ze N. w ciąży. Przyjechali rodzice i zabrali szwagra na wioskę, żeby był przy niej. Ciąża znowu zagrożona. Później przyjechali rodzice W. że ona w 7 miesiącu ciąży i ze szwagier jest ojcem. Że przyjechała dopiero teraz bo wcześniej miała chłopaka który chciał to jej dziecko, ale rodzice nie pozwolili mu się chajtać, więc przyjechała do szwagra. Więc szwagier mówi ze to jego dziecko itp (bo panna bogatsza, tato jej jest ministrem jakimś). Pojechał z nią zamieszkali razem, a teraz sie chajtają 1 czerwca.

Chyba zrozumiale opisałam sytuację, nieciekawa trochę bo młody chłop sobie życie zmarnował i to z "przypadkowymi"

reklama
Asiowo To Nie Dobrze że Masz Takie Ciśnienie Jak Ci Nie Spadnie To Zgłoś Się Gdzieś Do Lekarza.....mnie Przy Takim Ciśnieniu Zabrali Do Szpitala A 2 Dni Póżniej Urodziłam

Do góry