reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No witaj witaj :)
Ja wczoraj caly dzien na badania cukru co godzinke mi pobieralu doslownie koszmar :/ i cala sobota z dupy :/ a dzisiaj to troche poodpoczywam , taki dzien mamy zawshe rodzinny :D ale narazie siedze bo moj R jesce spi :/
a co robish ?? to znaczy jaka mash prac e?:D

reklama
Miska, siedzę na takiej ekspozycji z wielkim monitorem i sprzedaję szafy:-D. Ogólnie nudy, bo mało się dzieje. Zdjęcie wklejałam gdzieś w wątku o zdjęciach.
A Ty masz fajniem, rodzinne niedziele, super, u mnie odkąd zmarł mój tata (8lat) nie ma żadnych dni rodzinnych. Mój brat w Anglii a ja sama z mamą i z Hanią dzień jak codzień:baffled:. A reszta rodzinki dość daleko, więc się nie spotykamy często:no:.

Aniu ja też właśnie ostatnio na wilkowyjach byłam... Fajna komedia... No a teraz dostaliśmy darmowe bilety więc idziemy... czekam aż marek sie uszykuje i lecimy... :) Potem obiadek jakiś na mieście... eh... jak mi sie chciało takiego dnia... nie często mamy okazje na to a jak dzidzia sie urodzi to już wogóle nie bedzie bo rodzice za granicą, Mama Marka pracuje, moja siostra daaaleko a M. siostra bedzie miała dwójke... A jakoś nikomu innemu dzidzi nie będe potrafiła dać pod opieke...:no:

No to kiepsko :/ u mnie tesh rodzinka rozsypana ja w Chicago ( tyle mam dobrze ze mam przy sobie chlopa i synka :) mama w Polscez mlodszym rodzenstwem , starshy brat w Anglii! wiec wiesh podobnie:Da taki zawshe mamy rodzinny dzien bo nie ma innego wolnego od pracy :) chyba ze czasem wezmie sobie sobote jak cos zalatwiamy :)

Kasiu a na co idziecie do kina?
Miska, no to faktycznie tylko niediela Wam zostaje. Ja mam wolne w każdy wtorek i czwartek, więc czasem mi się mylą z niedzielą:-D.

Netgirl, ania_zywa
wspolczuje Wam bardzo, ale jeszcze zobaczycie, bedziecie mialy dosc sekszenia sie:-)
my dzis z mezusiem sie troszke pobawilismy, jakims cudem naszla mnie ochota, ale moj P sie ucieszyl biedaczyna:-)

a mnie co skurcze od obiadku łapią... rwie mnie i w ogole kiepsko sie czuje... :/ a zaraz rodzinka na parapetówe przyjezdza, ehhh

ale dzis spokoj na forum...

my już w domku bo deszcz leje ,Barti wykąpanny ,Oliwia tak szaleje że mi łeb pęka.
Oj te moje dzieci kocham je bardzo ale czasem wysiadam

ASIOWO tylko oby nie przemeczaj sie za bardzo.

ANIA_ZYWA wspolczuje że musisz być w pracy w niedziele a Twoja corcia jak slicznie wyszla na tym zdjeciu ktore masz w podpisie.

A mnie dziś naszło na piwka i czekam na mezusia o 23 wroci z pracy...piwko cipsy oby 3 tylko z tego nie wyszło!!!!!!!!!!1

SNOOPY mam nadzieje że się nie przejesz!!!!!!!!!!

Oliwka, no to życzę owocnej nocy hihihi:-D.
A ja siedzę i zasypiam, jeszcze tylko 40minut;-).
Aaa, i dziękuję za komplement;-):-).

reklama
Kurcze ale dzis pogoa fatalna:wściekła/y: a Lena chodzi z wiaderkiem i jeczy:tak:

Asiowo uwazaj na siebie, wez nospe, poloz sie.. moze wez kapiel:-)

Ania uper zdjecie Hani:) Śliczna dziewczynka:-)

Kurcze i to by bylo na tyle glowa mi peka.. wybaczcie..

Do góry